dr hab. n. med. Adrian Doroszko

Akademia Klinik Medycznych
Borowska

Połączenie profesjonalizmu najwyższej klasy z ogromną uprzejmością, kulturą osobistą i empatią. Czyli ewenement w obecnych czasach.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Ewa Heince

Choroby zakaźne, Internista

Bardzo dobra lekarka i fachowiec potrafi robic usg wykryla u mnie bardzo malego guzka pecherza za co urolog kazal mi lekarza ktory to znalazl ucalowac polecam
Opinia dodana przez: jolusia78
Po roku czasu w końcu ustaliłam co jest przyczyną bólu. Trafiłam do Pani doktor przypadkiem z polecenia. Szczęście, że tak się stało! Pani Doktor jest bardzo miła, rzeczowa, kompetentna. W prosty sposób przekazuje krok po kroku etapy leczenia. Lekki działają, ból mniejszy, można "żyć". Dziękuję! Serdecznie polecam!

lekarz Michał Stawicki

Gastrolog, Internista

MSW Lodz
Piłsudskiego 8
95-070 Aleksandrów Łódzki

Kilku gastrologów nie trafnie diagnozowało. Choroba: stan biegunkowy wielopostaciowy o krańcowych natężeniach. Metodologia dr-a Michała Stawickiego

lekarz Agnieszka Woźniak

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
26-600 Radom

Pierwszy raz w swoim życiu spotykam lekarza rodzinnego,który wita mnie z uśmiechem na twarzy🙂 Bardzo miła, sympatyczna,pomocna i jednocześnie profesjonalna lekarz. Kiedyś byłam świadkiem ,jak po korytarzu chodziła płacząca staruszka szukając pomocy u pielęgniarek i lekarzy,kto zareagował? własnie P. Dr Agnieszka Woźniak Jednak można 🙂Polecam P. Doktor i stawiam za wzór innym naburmuszonym kolegom😉

lekarz Piotr Grabiec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Medycyny Rodzinnej "KRISMED" Krzysztof Stolarczyk
ulica Główna 36
44-290 Jejkowice

Pan Doktor to niezwykle kompetentny specjalista, który podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i życzliwością. Jest uprzejmy, cierpliwy i zawsze dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane ze zdrowiem. Wizyta odbywa się w spokojnej atmosferze, a lekarz poświęca tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. To naprawdę bardzo dobry lekarz, godny zaufania i polecenia każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.

lekarz Michał Groborz

Żorska 148 C
44-200 Rybnik

Lepszego lekarza chyba nie ma, lekarz, do którego wrócę z przyjemnością i bez strachu. Polecam serdecznie każdemu z problemami na tle neurologicznym! Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Zbigniew Borowiec

"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
68-200 Żary

Super opieka medyczna, umiejętności i kompetencje, skoncentrowany na pacjencie,godny polecenie, już miałem okazje polecić moim krewnym
Opinia dodana przez: Mirosław

dr Szymon Fornagiel

Hematolog, Internista

Zarówno tego lekarza jak i Oddział Hematologii który prowadzi mozna stawiac za wzór.Niezwykle uprzejmy,z ogromna wiedzą i umiejetnością rozmowy z pacjentami i ich rodzinami.Osoba z mojej rodziny była diagnozowana na tym oddziale-w ciagu dwóch dni otrzymała kompletną diagnozę,rozpoznanie i leczenie.Cały zespół,lekarze,pielegniarki,reszta personelu włacznie z bardzo życzliwą panią sekretarką-wielkie brawa.

Sebastian Szurkowski

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Dzisiaj pierwszy raz miałam przyjemność poznać i zasięgnąć porady Pana Doktora i jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo miły, sympatyczny, konkretny, budzący zaufanie i z dużą wiedzą lekarz. Czułam się bardzo swobodna i mimo swoich ciężkich schorzeń wyszłam pozytywnie nastawiona.

lekarz Julian Rybak

Internista, Lekarz medycyny pracy

LUX-MED
Wołowska 14

Zdecydowanie najlepszy lekarz u jakiego do tej pory byłam. Bardzo sympatyczny, przejmuje się losem i zdrowiem pacjenta, empatyczny. Podczas wizyty zbadał mnie dokładnie, zlecił szereg badań, nigdy do tej pory nie czułam się tak dobrze w gabinecie lekarza. Zdecydowanie polecam

lekarz Anna Waglowska-Dondalska

Internista, Pulmonolog

ul. św. Józefa 68A/21M
87-100 Toruń

Mam przyjemność leczyć się u Pani Doktor od kilku dobrych lat (ponad dziesięciu). Nie mam pojęcia jak to się tworzy ale jeżeli chcesz być pod fachową opieką i przy tym odczuwać pozytywną energię - to tutaj podczas wizyty u Dr Anny zrealizujesz to w pełni. Coś niesamowitego, pogodzić wiedzę fachową z pozytywną energią podarowaną podczas wizyty...

lekarz Beata Żłobecka-Pasierb

Szpital Specjalistyczny im. Św. Rodziny
600
36-060 Rudna Mała

Koleżanka z pracy leczy się u p. doktor i przekonała mnie do zmiany diabetologa. Nie żałuję decyzji, byłem u niej na 2 wizytach i rzeczywiście teraz widzę jaka może być różnica. Miła uśmiechnięta i co najważniejsze na bieżąco z postępami nauki, wyjaśniła mi kilka rzeczy o których nie wiedziałem od początku swojej choroby. Zmieniła mi leki na nowszą generację i czuję się o niebo lepiej.
Opinia dodana przez: Tomek_P

lekarz Alicja Zwijacz-Zawada

Diabetolog, Internista

Samodzielny Publiczny Ośrodek Zdrowia
Władysława Orkana 37c.
34-424 Szaflary

Bardzo doświadczona miła Pani Doktor. Służy poradą i pomocą. Nie lekceważy pacjentów ani ich choroby.

lekarz Maria Maciaszek

Rusznikarska 14 a lok. 12

Cudowna, empatyczna z wielkim sercem dla bliźniego oraz ogromną wiedzą. Gdyby każdy lekarz, który staje na naszej drodze miał takie samo podejście do pacjenta jak Pani Doktor, to pewnie bylibyśmy zdrowi. Dziękuję za wszystko!!! Kocham Panią!
Opinia dodana przez: AGNIESZKA
Świetny lekarz, fachowiec. Pomógł mi przy migotaniu przedsionków, dobrze dobrał leki. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Genowefa

dr hab. n. med. Krystyna Kłosowska-Kapica

Gastroenterolog, Gastrolog

Gabinet Lekarski

Wspaniała Osoba która się naprawdę zna na tym co robi, Gdyby wszyscy byli tacy jak Pani Doktor Krystyna! Najlepsza!
Opinia dodana przez: Klucho

dr n. med. Tadeusz Dzielski

MED-LAB-SUCHANEK Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analityczne Karolina Suchanek-Solowska
Stawowa 2A
43-450 Ustroń

Wspaniały lekarz, podejście do pacjenta wzorowe, zawsze ma czas żeby wszystko dokładnie przekazać pacjentowi. Bardzo dobry diagnosta. W dzisiejszych czasach mało jest lekarzy o takim podejściu do pacjenta. Zawsze polecam swoim znajomym i rodzinie dr Dzielskiego i jeszcze nikt się nie zawiódł.
Opinia dodana przez: JZofia

lekarz Mariusz Drabik

NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec

Byliśmy u pana doktora pierwszy raz mąż jest chory Jestem zachwycona dokładnością lekarza .Na każde pytanie z naszej strony odpowiadał spokojnie i rzeczowo ale tak abyśmy zrozumieli na czym polega choroba męża . Powiem jeszcze że to młody lekarz ale kompetentny widać że mu na pacjencie zależy.Na prawdę godny polecenia Tak trzymać panie doktorze.
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Piotr Bardyk

Leśna 26
32-541 Trzebinia

Lekarz z sercem dla pacjenta , wizyta nie trwa 10 minut tylko tyle ile potrzeba , kieruje na badania , miły i uprzejmy , tłumaczy przebieg leczenia , co mnie najbardziej ujęło to to że odprowadza pacjenta do drzwi i zawsze powie coś miłego . Lekarz z powołania , polecam.