SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8
Wizyta była dużym rozczarowaniem. Lekarz nie słucha pacjenta, ciągle przerywa i bagatelizuje zgłaszane objawy, sprowadzając je do „okresowych problemów”, które same mijają. Dodatkowo odnosiłam wrażenie, że powtarza w kółko te same schematyczne odpowiedzi, jakby czytała gotowy tekst. Brak empatii i indywidualnego podejścia do pacjenta. Nie polecam
Centrum Medicover Bednorza
Ks. Bisk. Bednorza 2a
Bardzo nieprzyjemna wizyta. Pani doktor Elżbieta Cyprys była opryskliwa, nie dawała dojść do słowa i odnosiła się do mnie w sposób lekceważący. Zostałam potraktowana bardziej jak problem niż pacjent. Rozumiem, że lekarze mają ciężką pracę i trudnych ludzi na co dzień, ale podstawowa kultura i empatia powinny nadal istnieć. Po tej wizycie wyszłam roztrzęsiona i z płaczem. Na szczęście zastępca kierownika przychodni wykazał pełen profesjonalizm i człowieczeństwo, więc różnicę w …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
Białystok
Niezmiernie zadufany w sobie człowiek. Swoje błędy przerzucający na innych. Emocjonalnie niedojrzały. Przy tym bardzo złośliwy. Odradzam kontaktu z takim człowiekiem. Są inni specjaliści empatyczni, a tego pana unikać szerokim łukiem. Za uprzejmość -100.
NZOZ Ana Lek
ul. Drawska 40/2