lekarz Jarosław Niebrzydowski

Internista, Reumatolog

Poliklinika evi-MED (nr 1)
Bp. Dominika 16-22
81-402 Gdynia

Trafiłem do doktora przez przypadek bo moja reumatolog była na urlopie. Doktor był bardzo miły i spokojny. Zbadał mnie dokładnie i stwierdził, że muszę zmienić leczenie. Po wizycie czułem się tak jakbym wrócił z innego świata. Zmiana leczenia i zasad dała w efekcie pełną remisję RZS-u. Po raz pierwszy od 3 lat uwierzyłem w to, że nie będę kaleką i chorym do końca życia. Choroba ustępowała stopniowo i teraz już …
Opinia dodana przez: Krzysztof1974
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Dietetyk
                                       lek. med. Justyna Okupniak

lek. med. Justyna Okupniak

Dietetyk, Internista

Poznański Ośrodek specj. Usług
ul.serbska

Bardzo dobry kontakty z pacjentem, traktowanie każdego zgłoszenia bardzo poważnie. Drążenie zgłoszonego przypadku aż do jego rozwiązania.polecam!!!
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Diabetolog
                                       lek. med. Agnieszka Lipińska

lek. med. Agnieszka Lipińska

Diabetolog, Internista

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Świetny specjalista!!!!Moja mama leczy się u dr Lipińskiej na Sterlinga i jesteśmy obie pod wrażeniem podejścia pani dr do pacjenta. Przesympatyczna, uśmiechnięta i punktualna . Bardzo cierpliwie odpowidała na wszystkie pytanie i skierowała na dodatkowe badania. Idealnie dobrała leki i ustawiła dietę. Wszystkim gorąco polecam.
{'id': 27625, 'name': 'Nowy Sącz'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

dr n. med. Agata Jabrocka-Hybel

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczny Gabinet Endokrynologiczny dr med. Agata Jabrocka-Hybel
Długosza 9
33-300 Nowy Sącz

Najlepsza p. doktor Endokrynolog, polecam w 100%, pomogła mi bardzo w leczeniu, badaniach i ogólnie. Miła, sympatyczna , zawsze doradziła...jeździłem też do Krakowa na wizyty... ( wykryto u mnie m.in osteoporozę o której nawet nie wiedziałem) przepisane mam leki, wyniki są bardzo dobre...dziękuję jeszcze raz za wszystko.
Opinia dodana przez: Robert

lek. med. Katarzyna Mruk

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Doktor Mruk poleciła mi inna koleżanka, która leczy się u niej od lat w SCM clinic. Przyznam, że szłam bez przekonania , bo przy mojej chorobie nie potrafię zliczyć, u ilu byłam lekarzy i żaden nie potrafił poradzić sobie z moim ciągłym złym samopoczuciem. Naprawdę miłe zaskoczenie, Pani doktor całkowicie zmieniła mi lekarstwa i dawkowanie i wreszcie podziałało. Od czasu bycia pod jej opieką moje zdrowie diametralnie poprawiło się, mam …
Opinia dodana przez: Kasia
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       lek. med. Grzegorz Korejwo

lek. med. Grzegorz Korejwo

Internista, Nefrolog

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Gdyby nie doktor Grzegorz Korejwo to ja bym już nie żył. Kilkakrotnie wyciągał mnie z ciężkich opresji chorobowych.
Opinia dodana przez: Szymon
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Hematolog
                                       lekarz Marek Tąkiel

lekarz Marek Tąkiel

Hematolog, Internista

Boramed
ul. Bora-Komorowskiego 21 (róg Bora-Komorowskiego i Fieldorfa) lokal 307 w pasażu handlowym

Byłam u pana doktora na wizycie w ubiegłym tygodniu w gabinecie na ul. Sapieżyńskiej. Miałam skomplikowaną sprawę. Pan doktor bardzo rzetelnie mnie zbadał, otrzymałam wytyczne co do dalszego leczenia. Chciałam tylko dodać, że rzadko obecnie trafia się sytuacja by lekarz przedłużył czas trwania wizyty i naprawdę starał się pomóc. Dziękuję Panie Doktorze. JW
Opinia dodana przez: joannaw
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       dr n. med. Krzysztof Szyndler

dr n. med. Krzysztof Szyndler

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Wspaniały lekarz, cierpliwy, pełen miłości, ciepła, mądrości,lekarz z powołania, poświęca tyle czasu ile potrzeba dla każdego pacjenta bez wyjątku, po prostu przemiły człowiek Dziękuję i polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Internista
                                       lek. med. Marcin Matych

lek. med. Marcin Matych

Internista, Psycholog

Gabinet Lekarski Psychoterapii
Przełajowa 22b blok 22c lok.3

Polecam Pana Doktora. Zna się na rzeczy, potrafi pomóc w problemie. Dobry specjalista. Zostałam skieroana do niego z polecenia teraz sama polecam.
Opinia dodana przez: Izabella

lekarz Bogdan Gotowicki

Internista, Pulmonolog

ulica Zapłotek 30
09-408 Płock

Prawdziwy lekarz z powołania. Człowiek o wielkim sercu. Wizyta u niego bezstresowa. Polecam bardzo.
{'id': 591, 'name': 'Ksawerów'} Internista
                                       lekarz Anna Polak

lekarz Anna Polak

SP ZOZ Ośrodek Zdrowia w Ksawerowie
Jana Pawła II 28
95-054 Ksawerów

Dziękuję Pani Doktor za duże zaangażowanie dociekliwosc i olbrzymią chęć pomocy. Wizyta Pani Doktor zlecone szybko badania ustrzegly mnie przed wylewem. Dziękuję
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Karol Nietupski

Internista, Onkolog

MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
07-200 Wyszków

Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Gastroenterolog
                                       lekarz Przemysław Kapczyński

lekarz Przemysław Kapczyński

Gastroenterolog, Internista

Królewiecka 3 lok. 49
09-402 Płock

Pan Doktor jest świetnym specjalistą. Używa zrozumiałego języka, jest bardzo uprzejmy i cierpliwy. Badanie przeprowadził bardzo dokładnie i wieloaspektowo. Postawiona diagnoza oraz zalecenia spełniły moje oczekiwania. Personel współpracujący z operatorem bardzo kompetentny empatyczny. Pan Doktor Kapczyński to godny polecenia lekarz z powołania!!!
Opinia dodana przez: Wioletta

lek. med. Agnieszka Łuczak

Hematolog, Internista

Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36

Doktor Łuczak to najwspanialszy lekarz, jakiego kiedykolwiek spotkałam. Jest niesłychanie profesjonalna, zawsze trafia z diagnozą, przepisuje trafione leki. Przede wszystkim jednak dokładnie słucha pacjenta – każdemu poświęca tyle czasu, ile ten potrzebuje, niezależnie od obowiązujących w przychodniach standardów. Doktor Łuczak zawsze chętnie i cierpliwie odpowiada też na pytania, choćby były ich setki, i dokładnie wyjaśnia pacjentowi, na czym będzie polegać leczenie oraz co mogło być przyczyną zachorowania. Nigdy nie zostawia …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Elżbieta Żolińska

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Bardzo wartościowa wizyta. Otrzymałem klarowne informacje o swoim stanie zdrowia i wskazówki jak postępować. Wizyta przyjemna i merytoryczna.
Opinia dodana przez: Boguś J.

lek. med. Wojciech Zapaśnik

Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)

Jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej : lekarza Wojciecha Zapaśnika . Pomógł mi przedłużyć życie w lepszym zdrowiu i dał siłę patrzeć w przyszłość . Dziękuję !
Opinia dodana przez: Teresa Sz.

lekarz Przemysław Arasimowicz

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Jestem bardzo zadowolony z faktu bycia pacjentem Doktora Arisimowicza.Doktor godny polecenia. Fachowość ,podejście do pacjenta na najwyższym pozimie.
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Internista
                                       lekarz Piotr Hoppe

lekarz Piotr Hoppe

Medical
Wojska Polskiego 5A
83-110 Tczew

Doceniam podejście lekarza do pacenta, w pełni wyjaśniona sytuacja razem z badaniami jakie przyniosłem. Wizyta ok.

lekarz Beata Jołda-Mydłowska

Centrum Serca LC Sp. z o.o.
Św. Mikołaja 20

Jestem pod ogromnym wrazeniem pani doktor jako lekarza specjalisty . W mojej rodzinie od dziecka były poważne problemy zdrowotne więc mam porownanie jak bylismy leczeni a jak pani doktor Mydłowska zajmuje się pacjentem .Wzbudza ogromne zaufanie nie spieszy sie ,zawsze znajdzie czas aby odpowiedziec na wszystkie pytania patrzy na problem kompleksowo a nie tylko pod kontem własnej specjalizacji ,a gdy jest potrzeba skonsultowania się z innym lekarzem znajduje wówczas takiego …
{'id': 34944, 'name': 'Piaseczno'} Internista
                                       lekarz Konrad Michalski

lekarz Konrad Michalski

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina