lekarz Zbigniew Kania

NZOZ SEP-MED
Hoża 19

Byłam na SOR Legionowo przyjął mnie Pan Doktor - wspaniały lekarz, zaopiekował się moim przypadkiem w 100%. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Wojciech Świstek

Hematolog, Internista

Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
85-009 Bydgoszcz

Polecam serdecznie. Pan doktor poświęcił odpowiednią ilość czasu na mój przypadek, wizyta przebiegła bardzo sympatycznie.
Opinia dodana przez: KamilaG

lekarz Anna Prabucka-Bartoszewicz

ulica Kopernika 7
88-100 Inowrocław

Niezwykle ciepła, kompetentna i uczciwa osoba. Żeby każdy lekarz taki był..pani doktor nawet na sor jest przede wszystkim człowiekiem i każdego traktuje bardzo kompetentnie.

lekarz Jacek Nowak

Gabinet Internistyczny - Wizyty Domowe - Jacek Nowak
ul. Traugutta 34
68-130 Gozdnica

Przede wszystkim bardzo dobry specjalista internista. Konkretnie podchodzi do pacjenta, miły, uśmiechnięty, podczas badania się nie spieszy, robi to bardzo dokładnie, szczególnie USG. Serdecznie polecam doktora Nowaka. Problem się do niego dostać na wizytę, ale wcale się nie dziwię.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Barbara Łazicka

al. Niepodległości 31
66-100 Sulechów

Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Bartosz Sapilak

Sołtysowicka 30

Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
Opinia dodana przez: DARIA

lekarz Katarzyna Iskrzycka

GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
43-400 Cieszyn

Lekarz wielkiego formatu i najwyraźniej takiego formatu osoba - okazany przez Panią Doktor szacunek w stosunku do pacjenta i rodziny są rzadkością w dzisiejszych czasach. Traktuje innych partnersko w rozmowie i samej rozmowy nie ponagla, potrafi cierpliwie wysłuchać i udzielić informacji na wszystkie zadane pytania. Pełna empatii i zrozumienia. Nie spodziewałam się, że tacy ludzie jeszcze istnieją w tak stresującej profesji!
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Wojciech Marcinów

NZOZ "SALUTARIS" Sp. z o.o. B-B ul. Asnyka 14
Szczygłów 5
43-305 Bielsko-Biała

Jestem pacjentką od niedawna, ale pod pozytywnym wrażeniem. Wyjaśnia dlaczego wybrał taki sposób leczenia, działanie leku i konsekwencje. Każdemu pacjentowi poświęca dużo uwagi i czasu, ...co negatywnie wpływa na czas oczekiwania pod gabinetem, niestety, ...ale coś za coś. Nie denerwuje się na pacjenta, który czasami robi różne zdrowotne głupoty. Zobaczę co będzie dalej?

dr Paweł Heród

Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice

Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Elżbieta Wiater

Hematolog, Internista

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Marzanna Derkacz-Jedynak

NZOZ Poradnia Kardiologiczna
Mariacka 10
48-300 Nysa

Takiego lekarza życzę każdemu człowiekowi,jest dla wszystkich.obojętnie kto wejdzie do gabinetu.Jest wrażliwa na cierpienie ludzkie i bardzo pomocna.Zyczę wszystkim ludziom tak mądrego lekarza.Erika

lekarz Aleksandra Kusińska

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Miła, uprzejma, ma czas dla pacjenta, wszystko powoli tłumaczy. Oby więcej takich lekarzy w szpitalu. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Ula

Iwona Poziomkowska-Gęsicka

Alergolog, Internista

INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4

Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
Opinia dodana przez: p

lek. med. Małgorzata Stasiek

Internista, Reumatolog

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
Opinia dodana przez: Diana N.

lekarz Wojciech Faron

Gabinet Internistyczny Wojciech Faron
Piłsudskiego 73
67-100 Nowa Sól

Lekarz, który naprawił tętnice wieńcowe mojemu Tacie- mimo, ze w dużych ośrodkach nie chciano się tego podjąć, ze względu na komplikacje. Jestesmy niezmiernie wdzięczni, gdyż dzięki temu Tato może poddać się terapii leczenia nowotworu, z niewydolnością nie miałby żadnych szans na leczenie.
Opinia dodana przez: Emilia Haleczko

dr Szymon Płaczek

Internista, Pulmonolog

ul. Na Glinkach 22
42-609 Tarnowskie Góry

Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Opinia dodana przez: Magda

Anna Rokoszewska

Zachodniopomorski Szpital Specjalistyczny
72-300 Gryfice

Bardzo fajna Pani doktor , potrafi słuchać pacjentów i ich rodzin .Jest to lekarz z powołania Dziękuję Pani doktor.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Maciej Kocybik

Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
64-100 Leszno

Dr. Kocybik to dla mnie człowiek z wielką wiedzą a przede wszystkim bardzo komunikatywny,rzeczowy i uprzejmy.Dziesięć lat temu moja mama miała problemy z ciśnieniem, były krwotoki z nosa. Dostała jakieś leki i pewien czas było dobrze. Kiedy przeprowadziła się do mnie do Leszna pojawiła się zadyszka. Myślałam że to wieńcówka,ale byłam w błędzie. Wielu lekarzy ją osłuchiwało,ale żaden nic nie stwierdził.Polecono mi dr. Kocybika, który na pierwszej wizycie osłuchując stwierdził …
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Grzegorz Najbar

Honorowych Dawców Krwi 51

Dr Grzegorz Najbar, to (moim zdaniem) lekarz z powołania. Nigdy nie czuję się, bym została "odprawiona z kwitkiem". Dr Najbar jest zawsze zaangażowany. To lekarz, który słucha. Poszerza swoją wiedzę. Uważam, że jest szczery i ma otwarty umysł. Nie uważa się za nieomylnego. Chce poznać poglądy/sugestie pacjentów. Kiedy ma pewność, że pacjent jest w błędzie, potrafi go z tego błędnego myślenia wyprowadzić. Mam zaufanie do jego kompetencji. Dodam, że długo …

lekarz Joanna Kociszewska

Ks.Władysława Opolskiego 11/110
41-500 Chorzów

Pani Doktor jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, a nachodziłam się już sporo. Jest pełna empatii i zrozumienia. Zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, nie pogania. Chętnie i wyczerpująco odpowiada na każde zadane pytanie. Co najważniejsze, podchodzi do choroby z wielu możliwych stron, szuka przyczyny aż do skutku nawet jeśli jest to rzadki przypadek. Nie bagatelizuje nawet najmniejszego objawu. Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za leczenie i życzyłabym sobie, …
Opinia dodana przez: Katarzyna Ł