Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
Bydgoszcz
Polecam serdecznie. Pan doktor poświęcił odpowiednią ilość czasu na mój przypadek, wizyta przebiegła bardzo sympatycznie.
Gabinet Internistyczny - Wizyty Domowe - Jacek Nowak
ul. Traugutta 34
Gozdnica
Przede wszystkim bardzo dobry specjalista internista. Konkretnie podchodzi do pacjenta, miły, uśmiechnięty, podczas badania się nie spieszy, robi to bardzo dokładnie, szczególnie USG. Serdecznie polecam doktora Nowaka. Problem się do niego dostać na wizytę, ale wcale się nie dziwię.
al. Niepodległości 31
Sulechów
Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Sołtysowicka 30
Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
Cieszyn
Lekarz wielkiego formatu i najwyraźniej takiego formatu osoba - okazany przez Panią Doktor szacunek w stosunku do pacjenta i rodziny są rzadkością w dzisiejszych czasach. Traktuje innych partnersko w rozmowie i samej rozmowy nie ponagla, potrafi cierpliwie wysłuchać i udzielić informacji na wszystkie zadane pytania. Pełna empatii i zrozumienia. Nie spodziewałam się, że tacy ludzie jeszcze istnieją w tak stresującej profesji!
NZOZ "SALUTARIS" Sp. z o.o. B-B ul. Asnyka 14
Szczygłów 5
Bielsko-Biała
Jestem pacjentką od niedawna, ale pod pozytywnym wrażeniem. Wyjaśnia dlaczego wybrał taki sposób leczenia, działanie leku i konsekwencje. Każdemu pacjentowi poświęca dużo uwagi i czasu, ...co negatywnie wpływa na czas oczekiwania pod gabinetem, niestety, ...ale coś za coś. Nie denerwuje się na pacjenta, który czasami robi różne zdrowotne głupoty. Zobaczę co będzie dalej?
Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice
Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .
NZOZ Poradnia Kardiologiczna
Mariacka 10
Nysa
Takiego lekarza życzę każdemu człowiekowi,jest dla wszystkich.obojętnie kto wejdzie do gabinetu.Jest wrażliwa na cierpienie ludzkie i bardzo pomocna.Zyczę wszystkim ludziom tak mądrego lekarza.Erika
INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4
Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
Gabinet Internistyczny Wojciech Faron
Piłsudskiego 73
Nowa Sól
Lekarz, który naprawił tętnice wieńcowe mojemu Tacie- mimo, ze w dużych ośrodkach nie chciano się tego podjąć, ze względu na komplikacje. Jestesmy niezmiernie wdzięczni, gdyż dzięki temu Tato może poddać się terapii leczenia nowotworu, z niewydolnością nie miałby żadnych szans na leczenie.
Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
Leszno
Dr. Kocybik to dla mnie człowiek z wielką wiedzą a przede wszystkim bardzo komunikatywny,rzeczowy i uprzejmy.Dziesięć lat temu moja mama miała problemy z ciśnieniem, były krwotoki z nosa. Dostała jakieś leki i pewien czas było dobrze. Kiedy przeprowadziła się do mnie do Leszna pojawiła się zadyszka. Myślałam że to wieńcówka,ale byłam w błędzie. Wielu lekarzy ją osłuchiwało,ale żaden nic nie stwierdził.Polecono mi dr. Kocybika, który na pierwszej wizycie osłuchując stwierdził …
Dr Grzegorz Najbar, to (moim zdaniem) lekarz z powołania. Nigdy nie czuję się, bym została "odprawiona z kwitkiem". Dr Najbar jest zawsze zaangażowany. To lekarz, który słucha. Poszerza swoją wiedzę. Uważam, że jest szczery i ma otwarty umysł. Nie uważa się za nieomylnego. Chce poznać poglądy/sugestie pacjentów. Kiedy ma pewność, że pacjent jest w błędzie, potrafi go z tego błędnego myślenia wyprowadzić. Mam zaufanie do jego kompetencji. Dodam, że długo …
Pani Doktor jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, a nachodziłam się już sporo. Jest pełna empatii i zrozumienia. Zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, nie pogania. Chętnie i wyczerpująco odpowiada na każde zadane pytanie. Co najważniejsze, podchodzi do choroby z wielu możliwych stron, szuka przyczyny aż do skutku nawet jeśli jest to rzadki przypadek. Nie bagatelizuje nawet najmniejszego objawu. Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za leczenie i życzyłabym sobie, …