ul. Nowowiejskiego 4 m. 17
Częstochowa
Osobiście uważam, że jest to najlepszy lekarz w Częstochowie jeżeli chodzi o problemy z jamą brzuszną, dokładny, precyzyjny, zaangażowany w pacjenta, stawia w 100% trafne diagnozy i przepisuje lekarstwa, które pomagają,w razie potrzeby zabiera pacjenta do szpitala w którym jest ordynatorem i tam dokładnie bada,polecam z czystym sercem wszystkim, ponieważ mnie bardzo pomógł!!!!!
Prychodnia Specjalistyczna
Spadochroniarzy 16 A
Świdnik
Polecam p.doktora każdemu z problemem kardiologicznym oraz internistycznym, kompleksowe badanie na miejscu. Leczę siebie i bliskich u doktora od wielu lat i nigdy nie zawiódł, zawsze z dużą otwartością i empatia do pacjenta a przede wszystkim z wlasciwym rozpoznaniem i skutecznym leczeniem.
SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
Świdnica
ulica Św. Katarzyny 13
Tarnowskie Góry
Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - opieka stacjonarna
ulica Giserska 21
Radom
ulica 35-Lecia 1a
Czeladź
Specjalistyczne Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne przy "Polskiej Grupie Farmaceutycznej" sp. z o.o.
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 82
Łomża
Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2
Pani doktor Ela jest moim lekarzem od około 25 lat. Chciałam jej zrobić niespodziankę i zapisać kilka miłych słów o niej. Zawsze umie mnie pocieszyć. Robiła to nawet wtedy gdy jeszcze pracowała na onkologii. Wtedy moja sytuacja była beznadziejna. Zmieniła moje myślenie o zbliżającej się śmierci na głęboką wiarę w to, że razem pokonamy chorobę. I udało się jej zabić raka, który mnie trawił. Tłumaczyła dlaczego leczenie było ciężkie, ustaliła …
NZOZ "VITA" Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów i Stomatologów Przychodnia Ogólnolekarska
ulica Oławska 15
Myszka-Bijak - bardzo źle oceniam pracę tego lekarza. Głównie z powodu złego traktowania pacjentów. W trakcie czekania na wizytę słyszałem rozmowę tego lekarza. Byłem wręcz przerażony w jaki sposób pacjent przede mną został potraktowany. Jak petent, który przyszedł bez powodu. A Pan widać było, że cierpiał i miał problem zdrowotny. Brak badania, brak diagnozy, brak wypisania leków przeciwbólowych. W moim odczuciu omijać szerokim łukiem. Chciałbym w którymś miejscu dać więcej …
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kraszewskiego 1
Bytom
Doskonały lekarz! Cierpliwie i w przystępny sposób wytłumaczył i omówił wyniki badań. Poświęcił sporo czasu. Jest endokrynologiem, którego będę polecać każdemu potrzebującemu porady, diagnozy i leczenia.
Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
Rzeszów
Super lekarz pełne zaangażowanie poświęca cały swój czas nawet prywatny doradza pomoże rozmawia również z rodziną. Dzięki takim lekarzom jak pan doktor odzyskałam wiarę w służbę zdrowia.
Łukasz Hawryluk - Hawryluk Clinic
Wawrzyńca Surowieckiego 12
Byłam u doktora Łukasza Hawryluka po długim omdleniu i zapaści. Badanie przebiegło w bardzo profesjonalny a jednocześnie empatyczny sposób. Pan doktor jest bardzo miły i uprzejmy a atmosfera w gabinecie jest przyjazna i serdeczna, jest się dokładnie wysłuchanym i wszystko jest wyjaśnione w sposób bardzo spokojny i zrozumiały. Z gabinetu wyszłam z uśmiechem na twarzy pomimo mojego lęku przed lekarzami, przez co bardzo rzadko korzystam z wizyt lekarskich (tylko jak …