dr n. med. Krzysztof Komorowski

Endokrynolog, Internista

Modrzewiowa 14 lok. 36
85-636 Bydgoszcz

Bardzo dobry,kompetentny,punktualny lekarz ,o ..właściwym podejściu do pacjenta.gorąco polecam.Gdyby wszystcy lekarze tacy byli świat byłby wspaniały.

Izabela Lemańska

Internista, Onkolog

Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)

Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Opinia dodana przez: Zofia Kwapisz

lekarz Beata Czeszejko-Sochacka

Diabetolog, Internista

MSWiA
Głowackiego 10

To lekarz z powołania. Mój anioł stróż. Pomocna, troskliwa, dociekliwa. Poświęca się całym sercem w walkę z chorobą pacjenta. Będąc pod opieką Pani doktor czuje się człowiek zaopiekowany.
Opinia dodana przez: M.

dr n. med. Magdalena Staszewska-Cynkier

Internista, EKG

Przychodnia
Kosynierów Gdyńskich 61a

Zdecydowane 5/5. Świetny internista, leczyłam się nie u jednego w tym mieście, a Pani doktor i tak zaskoczyła mnie kompetencją i odpowiednim podejściem. Polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Artur Kawałko

Broniewskiego 23
22-600 Tomaszów Lubelski

Pewnego dnia czekając w kolejce do rejestracji słyszałam, jak pacjenci rozmawiają o pewnym lekarzu oceniając go w samych superlatywach. Postanowiłam więc zarejestrować się do niego. Mieli absolutną rację. Byłam pod wrażeniem jego uprzejmości, serdeczności. Emanował ciepłem i przyjaznym podejściem. Sprawił, że czułam się jak ktoś wyjątkowy. Uważnie słuchał, wyczerpująco odpowiadał na każde zadane pytanie. Bardzo dokładnie analizował przebieg mojej choroby, tłumaczył jej przyczynę oraz sposób leczenia. Zlecił dodatkowe badania, konsultacje. …

lekarz Piotr Gałązka

ZPZOZ
ulica Batorego 44
05-400 Otwock

Wspaniały lekarz godny zaufania i polecenia. Bardzo sumienny i oddany swojej pracy. Specjalista z sercem do każdego pacjenta. Cierpliwy, profesjonalny, pełen ciepła i troski. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Renata

lek. med. Agnieszka Szczerkowska

Endokrynolog, Internista

Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16

Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Bogusław Grzegorzewski

Zabrska 5 lok. 1

Bardzo polecam leczyć się u Pana doktora. Dawno nie spotkałem lekarza o tak holistycznym, empatycznym podejściu do pacjenta. Widać, że lubi ludzi i lubi swoją pracę. Pierwszy raz w życiu nie stresowałem się na wizycie u lekarza. Wysłuchuje i tłumaczy wszystko fajnie. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Tomasz Powroźniak

Internista, Reumatolog

ulica Bolesława Chrobrego 37/39

Dr Tomasz Powrozniak najlepszy lekarz jakiego spotkalam a mam 72 lata. Fachowiec, specjalista, bardzo madry,inteligentny czlowiek. Zawsze uprzejmy i uśmiechnięty, pomaga każdemu. Dziękuje dr cała moja rodzina. Irena
Opinia dodana przez: Irena Widera

lekarz Robert Steinbach

Centrum Medyczne NZOZ ALMED
ulica Piłsudskiego 32
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Pięć gwiazdek to stanowczo za mało dla tak cudownego oddanego pacjentom lekarza jakim jest Pan Robert Steinbach. Wyrazy OGROMNEJ WDZIĘCZNOŚCI, PODZIĘKOWANIA I SZACUNKU należą się Panu za każdy kontakt z pacjentem. Nie wyobrażam sobie mojego nękanego poważnymi schorzeniami życia bez Pana pomocy. Jeszcze raz z serca Panu DZIĘKUJĘ. Wierna i WDZIĘCZNA pacjentka.
Opinia dodana przez: Ewa.

dr n. med. Bogumiła Bacior

Dietla 19/3

Jestem pacjentem pani doktor od 21 lat po tym jak stwierdzono u mnie niedomykalność zastawki mitralnej i migotanie przedsionków utrwalone (powikłanie pogrypowe). kardiowersje nie dały stałej poprawy, ale dzięki bardzo dobremu dobraniu leków oraz corocznych kontroli i badań stan jest stabilny. Jednak najważniejsze jest to, że pani doktor Bacior uratowała mi życie, po tym jak inny lekarz w Krakowie nie rozpoznał u mnie zaawansowanej zakrzepicy i zatorowości płucnej przepisując tylko …
Opinia dodana przez: Andrzej G.

lekarz Ryszard Sudolski

Muśnickiego 4
64-100 Leszno

Od prawie 30 lat jesteśmy z mężem pod opieką Doktora Ryszarda Sudolskiego..Ciepły ,życzliwy . Umie słuchać. Nigdy przez te wszystkie lata nie okazał zniecierpliwienia.Wielka kultura osobista ,wspaniały lekarz i człowiek. Trafna diagnoza i poświęcony czas pacjentowi.Nie zmienił go czas. Takich lekarzy jest mało. Za całą pomoc,dobroć z serca dziękujemy. Jest Pan wspaniałym Lekarzem i człowiekiem.
Opinia dodana przez: Alina Bartkowiak
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

prof. dr hab. n. med. Andrzej Gackowski

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pasjonat.Lekarz z najwyższej pólki.Walczy o zdrowie pacjenta.Jest ze mną od ośmiu lat,które otrzymałem od Profesora choć inni nie dawali mi szans życia.

lekarz Daniela Guttmann-Studzińska

Uniwersytecka 17 (Laboratorium) lok. 1c
87-100 Toruń

Bardzo przemiła i kompetentna Pani Doktor, wszystko zrozumiałe wytłumaczyła i poradziła jak się zachować w przyszłości. Całym sercem mogę polecić Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Marzena Maria Czader

MEDICUS
23-650 Kęty

Pani Doktor zajęła się mną bardzo profesjonalnie. Jest osobą bardzo uprzejmą, życzliwą. Jest doskonałym specjalistą.

lekarz Karol Wrzosek

Centrum Kardiologii Sp. z o.o.
Nadwiślańska 37
05-410 Józefów

25 maja przywieziony byłem o 3 nocy do szpitala na ul. Hożej w Warszawie. Miałem zawał STEMI. Zapchana w 100 % PTW pozostałe zapchane na 90%. Doktor Wrzosek wybiegł na sale operacyjną z głębokiego snu albo przy udziale potwornego zmęczenia - ale to tylko subiektywna opinia, był w 150% cały czas zaangażowany ! W oka mgnieniu przystąpił do opowiadania co się dzieje i co będzie najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Zaufałem …
Opinia dodana przez: Bartek

lek. med. Gabriela Bogucka

Dietetyk, Internista

MEDIKOOL Centrum Zdrowia
ulica Ciężarowa 54
43-430 Skoczów

Jest to pierwsza lekarka, która przeanalizuje wszystkie dane które potrzebuje żeby poprawić kondycje skóry i mankamenty wywołane czasem i naturą. Pani Dr. daje i analizuje stan skóry w zależności od wieku pacjenta. Podaje metody, jakimi można maki urody prawić z uwzględnieniem przeciwwskazań i bez uszczerbku na zdrowiu. Następnie dokładnie je omawia. Robi plan działania, uwzględniając skuteczność zabiegów według kolejności i pory roku. Nie przynagla, wręcz odwrotnie. Stara sie, aby można …
Opinia dodana przez: Agata
Wspaniała lekarka,empatyczna, uśmiechnięta,wyrozumiała, życzę sobie i Wam byśmy na swej drodze spotykali takich ludzi o złotych sercach.

lekarz Ireneusz Pepłowski

Nadmorskie Centrum Medyczne
ul. Gdyńska

Dzisiaj byłam na Świętokrzyskiej w Przychodni z bardzo silnym stanem uczulenia na twarzy . Twarz czerwona ogniskowa, palący ból nie do opisania pan doktor Ireneusz od razu po zbadaniu szybko zareagował już po godzinie było dużo lepiej ból ustał a uczulenie znika ,pełen profesjonalizm dawno nie spotkałam się z tak cudownym wybitnym lekarzem zabrakło by słów by chwalić pana dr ślicznie panu dziękuję jestem niezmiernie szczęśliwa i zadowolona że trafiłam …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Anna Łuszpaj

Biedrzychowice
48-260 Głogówek

Przez ponad 70 lat życia i wielu wizyt u wielu lekarzy, nie spotkałem się z taką Osobą, i najwyższych walorach;lekarskich, kompetencji lekarskich, zaangażowaniu się u każdego pacjenta bez wyjątku. Jednym zdaniem ;wzór lekarza!!( Być może niedościgniony dla wielu) . Godny polecenia lekarz dla wszystkich potencjalnych pacjentów.
Opinia dodana przez: Herbert