{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Androlog
                                       dr n. med. Leszek Bergier

dr n. med. Leszek Bergier

Androlog, Internista

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Do Pana Doktora trafiliśmy z polecenia. Pan Doktor jest nie tylko świetnym lekarzem, ale i wspaniałym, ciepłym oraz empatycznym człowiekiem. Dzięki niemu, po 5 latach walki, właśnie kompletujemy wyprawkę dla naszego pierwszego maleństwa. Pan Doktor w trakcie wizyty wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na każde, najdziwniejsze pytanie. Przekazuje informacje w bardzo prosty, łatwy do zrozumienia dla laika sposób. Mąż na każdym badaniu czuł się bardzo komfortowo, nieskrępowany. To pierwszy androlog (a …
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Elżbieta Kruzel

Grochowska 35
37-500 Jarosław

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor. Jak dla mnie wybitny specjalista. Jestem pod jej opieką już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszelkie inne zmiany, które zauważy u pacjenta od razu konsultuje ze specjalistą w danej dziedzinie. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Miłosz Klimecki

ul. Osikowa 29
95-200 Pabianice

Najlepszy lekarz POZ, z jakim się spotkałam. Zaangażowany, ma dużą wiedzę i doświadczenie, wszystko tłumaczy, jest pełen empatii i nie olewa pacjenta. To prawda, że leczy ciało i duszę. Zawsze przemiły i uśmiechnięty. Poprawia człowiekowi dzień. zawsze miło o nim myślę. Lekarz naprawdę niesamowicie zaangażowany..
Opinia dodana przez: Em

lekarz Marzena Kirklo

os. Sudeckie
58-160 Świebodzice

Bardzo dobre podejście do pacjenta opisywanie przebiegu leczenia i co najważniejsze omówienie również ewentualnych objawów niepożądanych polecam szkoda że wszyscy lekarze nie są tacy pozdrawiam

lekarz Jerzy Kraskowski

Sienkiewicza 7
Płońsk

Pan doktor jest świetnym profesjonalista w swoim fachu. Do pacjenta podchodzi z serca . Jest bardzo sympatyczny. Polecam z czystym sercem. ponieważ w końcu trafiłam na prawdziwego fachowca. Pozdrawiam serdecznie .
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Magdalena Orwaldi

Internista, Pulmonolog

centrum medyczne hcp sp.z o.o.
ul.28 Czerwca1956 nr.194

Bardzo dobry specjalista. Pani doktor bywa czasami "ostra" ale nigdy chamska czy nieuprzejma. Jeśli pacjent słucha co mówi pani dr, zadaje rzeczowe pytania i nie wymądrza się bo sam zdiagnozował się na dr google to można pytać o wszystko. Pani dr doradzała mi lepiej niż rodzinny dla którego byłam tylko numerkiem. Do niej zawsze jest kolejka i przyjmuje pacjentów po godzinach, bo wizyta nie trwa 5 minut jak wyznacza NFZ …
Opinia dodana przez: małgorzata

lekarz Anna Jastrzębska

Internista, Onkolog

Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce

Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Wiesław Droździkowski

Gastroenterolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna Lekarzy i Stomatologów
Żeromskiego 50
26-600 Radom

Polecam wszystkim. To bardzo dobry, miły, życzliwy i kompetentny lekarz. Żeby wszyscy tacy byli jak ten Pan:)

lekarz Radosław Bahłaj

Siedlemińska 4
63-200 Jarocin

Wysoka kultura osobista jak i wiedza. Z każdej wizyty jestem zadowolony bo wiem że można doktorowi ufać
Opinia dodana przez: Zygmunt

dr n. med. Piotr Adam Krawiec

Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4

Miły, sympatyczny,profesjonalista.Panie doktorze dziękuję za poprowadzenie leczenia mojej wieloletniej choroby reumatoidalnego zapalenia stawow tak że w mej niepełnosprawności fizycznej funkcjonowanie stało się możliwe. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Bernadeta

lekarz Andrzej Gadziński

F. de Girarda 15/2
96-300 Żyrardów

Wyjątkowy lekarz, poświeca pacjentowi tyle czasu ile uważa za stosowne. Zaplanowana wizyta po receptę zakończyła się skierowaniem na wiele badań i szybkie EKG, mimo że nie zgłaszałem problemów ze zdrowiem. Oby takich lekarzy było więcej. Pozdrawiam.

lekarz Adrian Gwizdała

Internista, EKG

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Panie doktorze serdecznie dziękuję . Dziękuję za przywrócenie do normalności (ablacja). Jest Pan lekarzem o ogromnej wiedzy. Serdecznie dziękuję i polecam.
Opinia dodana przez: Łucja
Uwazam ze jest swietnym lekarzem specjalista, przy tym bardzo uprzejmym. Nigdy mnie nie zawiodl, warty polecenia wszystkim marynarzom i nietylko dlatego Pana Doktora polecam goraco!
Opinia dodana przez: Mariusz Czemarmazowicz

lekarz Piotr Michocki

Internista, Lekarz medycyny pracy

Łukaszewicza 35c lok. 7

Jestem pod wrażeniem Pan dr bardzo konkretny, przede wszystkim pomocny. Jako lekarz medycyny pracy oceniam na 5 z plusem.
Opinia dodana przez: Kasia125

lekarz Maria Misterska-Skóra

Czerniawska 3 / 1

Bardzo dobra Pani doktor, dobre podejście do pacjenta, wszystko dobrze wytłumaczone, nie zostawia bez diagnozy. Odbiłam się od kilku lekarzy z problemem zdrowotnym zanim nie trafiłam na panią Marie. Polecam
Opinia dodana przez: Lena

Joanna Krywejko

Wrocławskie Centrum Terapii
Al. Wiśniowa 33

jest doskonała jako fachowiec w tej dziedzinie, cudownym człowiekiem leczę się u niej już od 2 lat na fibromialgię gorąco polecam
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Agnieszka Adamkiewicz

NZOZ MALMED
ulica Topolowa 36
83-010 Straszyn

Najlepszy lekarz miła uśmiechnięta powinna dostać złoty medal za podejście do pacjenta ma bardzo duza wiedzę i potrafi zawsze doradzić moja opinia dla niej to 100

lekarz Jolanta Miszczak

Gastrolog, Internista

ulica 11 Listopada 14
21-200 Parczew

A co tu komentować? :) Pierwszy raz byłem u gastrologa - z wielkimi obawami. Obawy zostały, ale już wiem, że jestem we właściwych rękach. Fachowość (jak się później okazało w konfrontacji z badaniami),zainteresowanie pacjentem, punktualność - oto cechy Pani Doktor.

lekarz Lidia Łuciów

Gabinet Lekarski
Chełmońskiego 58
Rumia

Bardzo dobry lekarz. Polecam wszystkim. Uratowała mi życie. Ona jedna postawiła trafną diagnozę oraz skierowała na odpowiednie badania specjalistyczne, dzięki czemu na leczenie nie było za późno. Bylem wcześniej u innych, nic nie stwierdzali, dawali mi do zrozumienia ze jestem przeczulony. Jeszcze raz polecam panią doktor.
Opinia dodana przez: Alfred

lekarz Daniel Kopytko

PRZEDSIĘBIORSTWO MEDYK ELŻBIETA KARDASZ-KOPYTKO I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
ulica Dworcowa 33
14-420 Młynary

zdecydowanie najlepszy lekarz w okolicy. Znam wielu ale daniel nadaje sie do tej pracy jak malo ktory