lekarz Dariusz Żołnowski

Wojska Polskiego 58 lok. 2
59-620 Gryfów Śląski

To jest ewidentny przykład wiedzy i posiadania kompetencji. Ten Pan, jak na razie, za każdym razem trafia w mój uparty organizm. I tak znowu niedługo muszę przyjść bo mój gronkowiec mnie wykończy. Wszystkiego najlepszego, panie doktorze.
Opinia dodana przez: Ewelina2909

lekarz Leszek Tarski

Gastrolog, Internista

NZOZ Prywatne Centrum Medyczne
św. Barbary 23
41-100 Siemianowice Śląskie

Dr.Gastroentolog jest kompetentny lekarz ,konkretny i bardzo grzeczny w stosunku do pacjenta .Kompetentny lekarz .
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Artur Kruk

Diabetolog, Internista

ulica Graniczna 5/3

Profesjonalne podejście do pacjenta pan doktor cudowny człowiek. Wszystko wytłumaczył jak trzeba polecam.
Opinia dodana przez: Wioletta

Beata Przeczewska-Cieślak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Górzyskowo
Bydgoszcz

Świetny, wrażliwy Człowiek i doskonały lekarz !!! Mam to szczęście, że poznałam panią dr w przychodni rejonowej i jestem jej wierna od lat, mimo, iż zmieniłam adres i teraz muszę dojeżdżać z innej dzielnicy.
Opinia dodana przez: marta

lekarz Sylwia Markowska

Poradnia Onkologiczna
Wazów 42/piętro 3
65-001 Zielona Góra

Super lekarz,kompetentna,rzeczowa, dzięki Pani doktor radzę sobie z cukrzycą,gorąco polecam. Pomimo tego, że kolejki do Pani doktor są zawsze bardzo długie, to zawsze ma czas na konkretne i rzeczowe podejście do pacjenta i jego schorzenia.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Barbara Iwanowska

Zacisze 2B
66-200 Świebodzin

Świetny lekarz! Bardzo profesjonalny, a przy tym bardzo życzliwy. Wszystko jasne wytłumaczone. Widać, że na prawdę chce pomóc.
Wspaniały, konkretny specjalista kardiolog. Bardzo polecam i jestem wdzięczna za prowadzenie mnie w chorobie. Dziękuję.

lekarz Waldemar Wrona

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

solidna ifachowa konsultacja , godna polecenia.Zabiegi wykonywane sa profesionalnie .Personel uprzejmy i godny polecenia.

lekarz Renata Antczak-Bonikowska

Sokołowskiego 11a lok. 2

Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️

lekarz Marian Sierant

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Pan doktor Marian Sierant to lekarz z powołania.Ma doświadczenie w leczeniu i rzetelnym pomaganiu chorym.Ma siłę przekonywania,potrafi rozmawiać z chorymi,kierować ich do właściwego działania na rzecz własnego zdrowia w czasie leczenia i rehabilitacji.Niezwykle trafnie stawia diagnozę i dobiera leki. Uratował życie najbliższej mi osoby. Pomyślnie kieruje jego powrotem do zdrowia. Pan doktor ma wśród bardzo wielu pacjentów dobrą opinię.
Opinia dodana przez: elka 65

lekarz Zbigniew Zając

Gastrolog, Internista

Przychodnia
Armii Krajowej 34
97-500 Radomsko

wizyta przebiegła w przyjaznej atmosferze. lekarz wyjaśnił mi przyczyny i leczenie choroby polecam.
Opinia dodana przez: Andrzej

Oskar Wawrzyniak

Ośrodek Zdrowia -Kościerzyna

Bardzo dobry lekarz...Takich lekarzy z ...prawdziwego zdarzenia...nam w Kościerzynie potrzeba...Widać że do pacjenta podchodzi z sercem..
Opinia dodana przez: Zenon

lekarz Krzysztof Charemski

Dożynkowa 83
10-846 Olsztyn

W tym roku mija 15 lat mego leczenia kardiologicznego u Pana doktora. Nie mam żadnych krytycznych uwag. 15 lat to kawał życia, życia, które zawdzięczam m/inn. dr Charemskiemu. To najlepszy wyznacznik Jego kompetencji i skuteczności. Wszystkie "gwiazdeczki", oprócz, "Zaufanie i kompetencje" mają drugorzędne znaczenie.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Jolanta Wróbel-Madej

Internista, Reumatolog

ul. Zamojska 58
22-500 Hrubieszów

Zostałem przyjęty 15.07.2025 r. Pani doktor była bardzo uprzejma i ze zrozumieniem tłumaczyła zawiłości mojej choroby, udzielając w sposob kompetentny

lekarz Maria Kosno

Axomed Praktyka Lekarska
Al. Wolności 46 lok. 95 i 96
42-200 Częstochowa

Lekarz godny polecenia.Leczyłem się u dr Kosno 6 lat.Musiałem zmienić lekarza z przyczyn technicznych.A szkoda bo leczyłbym się dalej.Zaangażowana w proces leczenia.Profesjonalistka
Opinia dodana przez: wojciech

lekarz Krystyna Jungiewicz-Kędzierska

Mickiewicza 9
36-200 Brzozów

Bardzo miła, sympatyczna i kompetentna osoba Lekarz-anioł, jej podejście do pacjenta anielskie Po miesięcznym pobycie na internie bardzo miłe wspominam panią doktor
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Grażyna Rempuszewska

ul. Sierakowskiego 6A
87-600 Lipno

Życzliwa i kompetentna lekarka z dużym doświadczeniem. Dzięki pani Doktor pozbyłam się niepotrzebnych obaw, postawiła mnie do pionu.

lekarz Małgorzata Wolska-Kozłowska

Internista, Reumatolog

ulica Struga 14
21-040 Świdnik

Cudowny lekarz ! Skromna i pełna poświęcenia dla pacjentów. Nikt nie był w stanie mi pomóc tylko pani doktor. Dziękuję z calego serca
Opinia dodana przez: Zofia Cholewa

lekarz Jakub Szymonik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Rodzinnej
ulica Sądowa 27
42-270 Kłomnice

Serdecznie dziękuje Panu Doktorowi za fachowe wykonanie skomplikowanego zabiegu chirurgicznego. Wdzięczna pacjentka Janina

lekarz Izolda Giedyk

ul. Usługowa 1c
98-335 Działoszyn

Bardzo dobry lekarz i człowiek. Kobieta, która slucha, słyszy i w mgnieniu oka stawia dobra diagnozę.