Elżbieta Pyrkosz-Cifonelli

Gabinet lekarski
35-311 Rzeszów

Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Małgorzata Troszczyńska

Rodzynkowa 33
87-100 Toruń

Witam . Wspaniała Pani Doktor. Przebywałem na oddziale kardiologii szpitala Wojewódzkiego w Toruniu. Bardzo dziękuję Pani Doktor za wspaniałą opiekę. W stosunku do mnie jak i pozostałych pacjentów była bardzo rzeczową, konkretną, dociekliwą i konsekwetną w rozwiązywaniu problemów. Na bieżąco informowała nas o wszystkich aspektach leczenia . Wojciech kazmirkiewicz
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Katarzyna Smolik

Internista, Reumatolog

ulica Szpakowa 54
43-100 Tychy

Polecam w 100%. Jedynie Pani Doktor dotarła i zweryfikowała moje problemy, wcześniej przez 1,5 roku biegania do innych spoecjalistów wszyscy rozkładali ręce. Wybitna specjalistka reumatologii. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Wojciech

dr n. med. Janusz Klajnowicz

Endokrynolog, Internista

ID CLINIC
Janowska 19
41-400 Mysłowice

Witam. Zostałam pacjentką Pana doktora Klajnowicza z polecenia. Moje objawy to trądzik, wzmożone owłosienie, wypadanie włosów. Pojawiłam się u Pana doktora ponad 6 lat temu prywatnie z podstawowymi badaniami wykonanymi prywatnie. Pan doktor przepisał steryd dexamethason sugerując chorobę nadnerczy (na podstawie podwyższonego 17 hydroprogesteronu) oraz euthyrox na niedoczynność tarczycy. Stosowałam się do zaleceń lekarza, ufałam mu w końcu profesor z doświadczeniem. Po kilku latach zaczęłam się coraz gorzej czuć, a …

lekarz Grzegorz Romaniszyn

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Szwedzka 27

Dobry człowiek i dobry lekarz. Mogę stwierdzić, że dr pomógł mi w powrocie do normalnego funkcjonowania na co dzień przy wielu moich schorzeniach (wspomnę tylko- POChP, żołądek i in.). Lekarz z powołania, empatyczny, sympatyczny , umiejący cierpliwie wysłuchać pacjenta (starego , pacjenta - zaznaczam, jak w moim przypadku), cecha nie często spotykana u śpieszących się lekarzy, uprzejmy z wyjątkową łatwością nawiązania kontaktu z chorym. Polecam znajomym, bo wierzę w Jego …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Izolda Mrochen-Domin

Internista, Onkolog

Mikołowska 42
43-180 Orzesze

Pani Doktor jest onkologiem z powołania. Z bogatym doświadczeniem i wiedzą.Do pacjenta podchodzi z empatią i zaangażowaniem. Potrafi pacjentowi dokładnie wszystko wyjaśnić, odpowiednio pokierować tak , by dać siłę do walki z chorobą. Jestem jej bardzo wdzięczna i szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ewa Sołtysiak

Internista, Psychiatra

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Bardzo długo nie mogłem zdecydować się na konsultacje i diagnozę. Bałem się wyniku lecz to tylko było w głowie. Po wizycie u Pani Ewy Sołtysiak kamień spad serca czuję się jak bym mógł jeszcze więcej niż dotychczas. Moje plany i marzenia są bardzo realne i już nie pomyślę nigdy inaczej. Plan, działanie i konsultacje naprawdę rozwieją Państwa wątpliwości. Nasze zdrowie jest głównie w naszych głowach. Zacznijmy dbać o nas samych, …

dr n. med. Grzegorz Rozwadowski

Internista, Ortopeda

Śląska 46
58-400 Kamienna Góra

Najlepszy specjalista w Kamiennej Górze. Polecam serdecznie. Nie mogłam już chodzić dzięki doktorowi chodzę nawet bez laski
Opinia dodana przez: Agata

dr Magdalena Fąferek-Müller

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Trafiliśmy dziś do Pani Doktor w ramach Nocnej/Świątecznej Opieki z trzymiesięczną córką - nie ukrywam, że ogólnie wizyty u lekarzy z maleństwem zazwyczaj nie należały do najprzyjemniejszych. Tutaj córka wręcz zaczęła śmiać się do Pani Doktor i ją zaczepiała, co nie zdarzało się wcześniej u lekarzy! A nas jako rodziców Pani Doktor uspokoiła, dokładnie badając córkę i odpowiadając na wszystkie wątpliwości. Naprawdę lekarz godny polecenia!
Opinia dodana przez: Paulina

prof. dr hab. n. med. Sławomir Jeka

Internista, Reumatolog

Nasz Lekarz Przychodnie Medyczne
Batorego 18-22
87-100 Toruń

Witam .Czy ktos moglby mi udzielic informacji gdzie znajde tego lekarza i i jak umowic sie do niego ?
Opinia dodana przez: katarzyna

lekarz Grzegorz Mróz

ul. Pogodna 1 A
62-400 Słupca

Bardzo dobry lekarz. Perfekcyjnie wyczyścił zeby mojemu psu m Polecam tego lekarza w 100 procentach z całym sercem 👍🏻
Opinia dodana przez: Marcin Szymaniec

dr n. med. Janusz Bednarski

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Polecam , Pan doktor przez wiele lat opiekował się mim Tatą potem synem a teraz ja do niego chodzę. To dobry lekarz, bardzo czuły i wrażliwy na cierpienie człowiek.
Opinia dodana przez: Nenka

lekarz Piotr Sutkowski

58-300 Wałbrzych

Godny polecenia, kompetentny , fachowy, świetny diagnosta. Ma wrażenie, że to jedyny lekarz w Wałbrzychu , który potrafi leczyć. U Doktora leczy się cała moja rodzina, jeszcze się nie zdarzyło żeby Doktor kogoś źle zdiagnozował. Jedyny Doktor , który zawsze uważnie wysłucha i wszystko wytłumaczy, wypisze tanie leki. Byłam u niego wielokrotnie i w przychodni i prywatnie i zawsze jest tak samo miły i kompetentny. Fakt ,że w przychodni ciężko …
Opinia dodana przez: anek 12

lekarz Elena Kirsz

Przychodnia Lekarska
Świętopełka 26
87-100 Toruń

Najlepszy lekarz pod słońcem Pani doktor ma w sobie dużo cierpliwości serdeczności a co najważniejsze leczy tylu ludzi znam ,których wyleczyla ktorym podpowiedziala moja babcie w podeszlym wieku inni mieli w du.."Pani doktor do konca pomagala we wszystkim spotkałam sie z różnymi dolegliwościami na każde nurtujące pytanie cierpliwie odpowie nawet jak inni specjaliści w danej dziedzinie nie udzielają porady zawsze można liczyć na Panią Kirsz mi pomogla innym również i …
Opinia dodana przez: sandra

Marta Gronkiewicz

Alergolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
ulica Jeziorna 1
83-300 Kartuzy

Pani doktor Gronkiewicz to definitywnie lekarz z powołania. Nie raz postawiła mnie na nogi. Najważniejsze jest holistyczne podejście do pacjenta. Biegałam od 2 miesięcy między laryngologiem, a neurologiem. Trafiłam do Pani doktor jak już zrobiło się nadkażenie na oskrzela. Pani doktor jak zwykle przeprowadziła szczegółowy wywiad i postawiła właściwe rozpoznanie oraz zaleciła stosowne leczenie. Po 3 dniach jest znaczna poprawa. Dodzwonić się jest trudno, bo Pani pielęgniarka robi spirometrię zlecaną …
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Andrzej Bolewski

Poradnia Kotroli Stymulatorów
Szkolna 8

Moja mama czeka cały rok na coroczna wizytę po której jak mówi ma więcej życia w sobie. I cos w tym jest ten doktor zawsze uśmiechnięty pyta sie o sprawy prozy życia i zakazuje poddawania się. Walczymy do końca! Taka postawa to rzadkość. Zazwyczaj wszyscy smutni i minimum słow. O sprawach merytorycznych nie piszę bo wiadomo.

dr n. med. Urszula Polanowicz

Alergolog, Internista

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Pani doktor jest naprawdę niesamowita. Ma wspaniałe podejście po pacjenta, niesamowitą wiedzę i doświadczenie i nigdy jeszcze żaden lekarz nie przeprowadził ze mną tak dogłębnego wywiadu, aby postawić odpowiednią diagnozę. Polecam z całego serca.

lekarz Jacek Zagórski

Pracownia Testów Alergologicznych
Sempołowskiej 8
43-300 Bielsko-Biała

Świetny lekarz, lepszego nie miałem i do dzisiaj lepszego nie widzę (choć znam wielu w Bielsku, Katowicach, Sosnowu). Prawdziwa klasa, a przy tym skromny, przyjazny człowiek. Na pytanie, czy godny zaufania / można na niego liczyć, też dałbym 5. O dr J. Zagórskim myślę, gdy zachoruje ktoś, komu należy pomóc. Szacunek!
Opinia dodana przez: Jerzy
Pełen profesjonalizm! Pan Doktor jest bardzo dokładny i kompleksowo bada pacjenta. Pacjent czuje się na prawdę zaopiekowany. Konkretnie i po męsku!
Opinia dodana przez: Paula

lekarz Krzysztof Błecha

Internista, Lekarz rehabilitacji medycznej

Bonimed-Centrum Ziołolecznictwa Ojca Grzegorza Sroki lek. med. Krzysztof Błecha
Stawowa 23
34-300 Żywiec

Pan Doktor Krzysztof Błecha to lekarz z powołania i bardzo dobry diagnosta.Z całego serca polecam Pana Doktora .
Opinia dodana przez: Mirosława