lekarz Agnieszka Adamkiewicz

NZOZ MALMED
ulica Topolowa 36
83-010 Straszyn

Najlepszy lekarz miła uśmiechnięta powinna dostać złoty medal za podejście do pacjenta ma bardzo duza wiedzę i potrafi zawsze doradzić moja opinia dla niej to 100

lekarz Jolanta Miszczak

Gastrolog, Internista

ulica 11 Listopada 14
21-200 Parczew

A co tu komentować? :) Pierwszy raz byłem u gastrologa - z wielkimi obawami. Obawy zostały, ale już wiem, że jestem we właściwych rękach. Fachowość (jak się później okazało w konfrontacji z badaniami),zainteresowanie pacjentem, punktualność - oto cechy Pani Doktor.

lekarz Lidia Łuciów

Gabinet Lekarski
Chełmońskiego 58
Rumia

Bardzo dobry lekarz. Polecam wszystkim. Uratowała mi życie. Ona jedna postawiła trafną diagnozę oraz skierowała na odpowiednie badania specjalistyczne, dzięki czemu na leczenie nie było za późno. Bylem wcześniej u innych, nic nie stwierdzali, dawali mi do zrozumienia ze jestem przeczulony. Jeszcze raz polecam panią doktor.
Opinia dodana przez: Alfred

lekarz Daniel Kopytko

PRZEDSIĘBIORSTWO MEDYK ELŻBIETA KARDASZ-KOPYTKO I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
ulica Dworcowa 33
14-420 Młynary

zdecydowanie najlepszy lekarz w okolicy. Znam wielu ale daniel nadaje sie do tej pracy jak malo ktory

lekarz Witold Armada

Żwirki i Wigury 5
89-620 Chojnice

Sympatyczny, ciepły człowiek. Zbiera szczegółowy wywiad, podpowiada, bardzo cierpliwy - odpowiedział na każde moje pytanie i uspokoił mnie. Polecam tego lekarza, nie tylko jako kardiologa, ponieważ do problemu podchodzi również z innych stron.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Urszula Wyrwas-Bełz

Endokrynolog, Internista

Praktyka Internistyczno-Endokrynologiczna Urszula Wyrwas-Bełz
11 Listopada 3E/1
32-600 Oświęcim

Z całego serca polecam Panią Doktor jako wyjątkową specjalistkę. To lekarz z wieloletnim doświadczeniem, rzeczowym i kompetentnym podejściem do pacjenta, a jednocześnie ogromną empatią i kulturą osobistą. Każda wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, a Pani Doktor patrzy na pacjenta całościowo – z uwzględnieniem wszystkich aspektów zdrowia. Poza palpacyjnym badaniem tarczycy, bada również całego pacjenta, mierzy puls, waży i osłuchuje, co pokazuje jej skrupulatność. Dzięki jej uważności i zaangażowaniu czuję …

dr n. med. Anna Wasik-Olejnik

Internista, Nefrolog

Lermontowa 14

Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam. Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam.
Opinia dodana przez: Justyna
Bardzo fachowa i miła obsługa. Leczony przez panią dr czuje się bezpiecznie. Trafne diagnozy i fenomenalne połączenie medycyny konwencjonalnej z naturalną-tego nie znajdziecie u innego lekarza. Polecam!

lekarz Dariusz Jaklewicz

Gastrolog, Internista

Centrum Medyczne Nasze Zdrowie
ul.Górnośląska 4a

8.01.2025 r. miałam swoją pierwszą w życiu kolonoskopię. Pomijając towarzyszący temu stres, doceniam profesjonalne i bardzo życzliwe podejście pana Doktora, który szczegółowo objaśniał jak będzie wyglądało badanie, co aktualnie robi i widzi oraz na koniec omówił wynik. Kolonoskopia wykonana przez pana Doktora nie była bolesna, mimo że bez znieczulenia. Nie często spotyka się lekarzy z takim podejściem dlatego doceniam i dziękuję. Również chciałam zwrócić uwagę na asystujące dwie Panie, które …

lekarz Sławomir Kozanecki

Diabetolog, Internista

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Bardzo dobry człowiek i wspaniały lekarz, zdiagnozował chorobę i wybrał leki przynoszące efekt. Jestem bardzo wdzięczna. Cieszę się, że jest moim lekarzem i odczuwa, że jest dla pacjentów i ich zdrowotnych problemów. Nie zamyka gabinetu przed chorymi. Specjalista godny polecenia!
Opinia dodana przez: Halina D.

lekarz Rafał Hart

ulica Wasowskiego 3/42
42-200 Częstochowa

Lepiej nie chorować, ale jak już coś się przydarzy to życzę wszytkim aby trafić do doktora Rafała. Tak uprzejmego i rzeczowego lekarza nigdy w życiu nie spotkałem. Cierpliwie tłumaczy genezę choroby, omawia plan leczenia. Po rozmowie wiesz, że jesteś w dobrych rękach. Pozdrawiam serdecznie Pana Doktora i życzę wielu sukcesów.
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Andrzej Grelecki

Gabinet Lekarski Kardiologiczny Andrzej Grelecki
Karola Szymanowskiego 2
22-100 Chełm

bardzo fachowo podchodzi do sprawy pacjentów, wszystko świetnie tłumaczy, jest bardzo komunikatywny i przede wszystkim świetnie leczy

lekarz Beata Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

Pani doktor Poprawa jest świetnym kardiologiem wyjaśnia na czym polega leczenie dobiera dobrze leki żeby było Polecam serdecznie Panią doktor Poprawe
Opinia dodana przez: jessica

Roman Kucharski

Oddział Wewnętrzny
Krapkowice

Bardzo dobry lekarz. Potrafi wysłuchać uwaznie pacjenta i postawić trafną diagnozę. Kieruje na wiele badań pozwalających ustalić przyczynę choroby. Wzbudza bardzo duże zaufanie

lekarz Paweł Zienkiewicz

Internista, Pulmonolog

Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Chorób Płuc i Gruźlicy w Wolicy
Godziesze Małe
62-872 Kalisz

To lekarz bardzo dociekliwy, dokładny, zleca badania, poświęca choremu czas, dużo pyta, cierpliwie słucha i dobiera skuteczne leczenie. Bardzo kulturalny człowiek przy tym, chorego traktuje z uwagą, bez pośpiechu. Polecam tego doktora.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lek. med. Magdalena Jagiełło

lek. med. Magdalena Jagiełło

Endokrynolog, Internista

Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1

Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam

prof. dr hab. n. med. Marek Kabat

Internista, Hipertensjolog

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy i doskonałym podejściu do pacjenta. Gorąco polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Ryszard
 Diabetolog
                                       lek. med. Edyta Sekuła

lek. med. Edyta Sekuła

Diabetolog, Dietetyk

Obawialam sie, ze efektow nie bedzie, jak przy kazdej poprzedniej diecie. A tu... Pierwsze 7 kilo za nami, a będzie i dwa razy tyle! Bardzo polecam tą Panią :)
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Małgorzata Hebel

Internista, Pulmonolog

Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "MEDICUS"
pl. Zwycięstwa 1

Bardzo dobry , kompetentny lekarz, Leczę się u Pani Hebel od wielu lat na rzadką chorobę ( sarkoidoza)
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Teresa Gliśnik-Wardas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Axis" Sp. z o. o.
Górnośląska 140B
44-270 Rybnik

Bardzo zaangażowana pani doktor. Dwa razy skutecznie wyprowadziła mnie z choroby. Konkretna i rzeczowa, a przy tym życzliwa. Bardzo żałuję, że od 02.01.2024 już nie przyjmuje w Żorach w Eskulapie.
Opinia dodana przez: Maria