lekarz Violetta Kowalik

Andersa 3 m. 3
44-100 Gliwice

Wywiad przeprowadzony pobieżnie, z obowiązku. Czasu nie poświęciła wystarczająco dużo. Cały kontakt z lekarzem trwał 3-4 minuty. Niegrzeczna, opryskliwa, nieuprzejma. Zero informacji o chorobie, żadnych informacji nt. planu leczenia, żadnych informacji o stanie pacjenta. Uprzejmość zero, kompleksowość podejścia zero. Nie budzi zaufania. Mam nadzieję że więcej nie będę miał nieprzyjemności spotkać tej kobiety na swojej drodze. Lekarz gorszy niż choroba, wolę chorować niż być leczonym przez takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Crash Override

lekarz Piotr Ceranowicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Myślenicach
ulica Szpitalna 2
32-400 Myślenice

Podejście Pana Profesora do pacjentów na poziomie powyżej skali. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza nie wynikająca tylko z treści zapisanych w literaturze, ale przede wszystkim z ogromnego doświadczenia zdobytego w praktyce lekarskiej. Lekarz z powołania, oddany swojej misji. POLECAM
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dariusz Szymański

ulica Łukasiewicza 23
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pan Doktor stawia trafne diagnozy, świetny fachowiec, miły i rzeczowy, wyleczył mnie z dolegliwości żołądkowej, mój mąż również jest pod opieką Pana Doktora w dość rzadkiej i ciężkiej chorobie ale widać znaczące postępy w leczeniu, gorąco polecam Pana Doktora!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Hubert Potepa

ulica Sienkiewicza 10/21
21-400 Łuków

Lekarz kompetentny, podchodzący z szacunkiem do pacjenta, słuchający jego potrzeb, starający się dobrać najbardziej pomocne zabiegi

lekarz Urszula Kleszczewska

Diabetolog, Internista

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Świetna pani doktor, z zaangażowaniem podchodząca do pacjenta. Kompleksowo zajęła się mamą, zrobiła wszystkie badania, by wykryć przyczynę złego stanu zdrowia. Zostawała nawet po skończeniu swojej pracy, by dokończyć diagnozę. W kontakcie może nie do końca przystępna, ale baaardzo konkretna i o to chodzi. Tylko więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Piotr Kłos

Internista, Lekarz medycyny pracy

Ośrodek Medycyny Pracy
Kupiecka 5A/22
78-100 Kołobrzeg

Pan Doktor uprzejmy, uśmiechnięty, kompetentny, pomocny, mający szeroką wiedzę w zakresie medycyny. Na każde moje pytanie odpowiedział wyczerpująco. Zabieg przeprowadzony bezpoleśnie, profesjonalnie. Kompleksowa obsluga od A do Z. Bardzo polecam, oby więcej takich Specjalistów w Kołobrzegu.
Opinia dodana przez: Kaja

Krystyna Zaszkodna-Gross

Internista, Reumatolog

Niepodległości 16c lok. 1
48-100 Głubczyce

Pani Gross to wyśmienita specjalistka w swojej dziedzinie,uprzejma i bardzo miła a co najważniejsze to bardzo kpmpetętna specjalistka których praktycznie brak w naszej okolicy,z poważaniem?-Wiesław Hejmanowski

dr Zbyszek Szymanowski

szpital MSW

Pan Doktor należy do niewielu lekarzy, którzy wybrali zawód z prawdziwego powołania. Swoją osobowością, podejściem, cierpliwością już "leczy", słowem i rozmową podnosi na duchu. Należy do lekarzy, którzy są pomocni każdemu, równie dużo czasu i serdeczności poświęca osobom młodszym i starszym. Nigdy nie odmówi pomocy, czy w środu nocy czy w ciągu dnia. W każdej chwili, z najdrobniejszym pytaniem można zadzwonić, zapytać. Każdemu dokładnie, długo tłumaczy na czym polega problem …

lekarz Dariusz Krzyczmanik

ulica Plac 11-go Listopada 34
98-100 Łask

Pan Doktor wykonywał mi kolonoskopię, którą miałam robioną po raz pierwszy w życiu. Okazało się, że wbrew wcześniejszym strasznym informacjom, zabieg okazał się zupełnie do przeżycia. Myślę, że jest to zasługa Pana Doktora i całego zespołu medycznego biorącego udział w badaniu. Lekarz kompetentny, uprzejmy i godny polecenia. Pozdrawiam cały personel SALVEMEDICA na Łagiewnickiej 53 Teresa Rychtelska
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Andrzej Kościański

Diabetolog, Internista

MEDICUS BONUS Sp. z o.o.
ulica Dworcowa 10
62-095 Murowana Goślina

Wspaniały i sympatyczny lekarz. Wysłuchał o moich chorobach, doradził, poświęcił dużo czasu na tłumaczenie. POLECAM!

lekarz Edyta Moskalik-Koberling

Internista, Lekarz medycyny pracy

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

W moim odczuciu nie jest to lekarz godny zaufania. Podczas badania czepiała się banalnych i nieistotnych szczegółów które nie mają żadnego wpływu ani znaczenia dla wykonywanego stanowiska pracy. Przez tą osobę straciłem dużo nerwów, zdrowia, spokoju, czasu i pieniędzy. Nigdy więcej nie zaufam tej lekarce. Zdecydowanie odradzam
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Alicja Nowak

3-go Maja 20
63-900 Rawicz

Jestem zadowolona z wizyty, konkretne i profesjonalne podejście, Pani Alicja to bardzo miła kobieta, pozdrawiam
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Iwona Kobielusz-Gembala

Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Chełmku - SGZOZ
ul. Tadeusza Staicha 1
32-660 Chełmek

Bardzo nieprzyjemna osoba ,brak szacunku do pacjenta, wszystki 6 elementow oceny oceniam na 1 gwiazdke poniewaz niema opcji "zero"
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Grzegorz Słonka

Internista, Pulmonolog

Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
41-209 Sosnowiec

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Bardzo dobry specjalista, ale przy tym bardzo ludzki i oddany pacjentowi. Potrafi tez przywitać z uśmiechem co w dzisiejszych czasach jest bardzo zadkie. Dziekuje Panu doktorowi i jeszcze raz polecam.
Opinia dodana przez: Ryszard O

lekarz Maciej Kiersztejn

Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
32-500 Chrzanów

Trudno mi uwierzyć w tę opinię. Dla mojej mamy(98 lat) i dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkałyśmy podczas długiego życia ( oby jeszcze jak najdłużej) mojej mamy. Pan doktor cierpliwie i długo tłumaczył mojej mamie na czym polega jej choroba ( w tym wieku wszystko jest groźne, poświęcił nam dużo czasu , był nadzwyczaj uprzejmy. Trafiłyśmy na pana doktora zupełnie przypadkowo i dopóki będzie to możliwe będziemy jego pacjentkami. …
Opinia dodana przez: I.M.

lekarz Marcin Świerad

EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.

lekarz Urszula Kurnyta-Oleksy

Hematolog, Internista

178
33-388 Gołkowice Dolne

Bardzo dobra,uprzejma pani doktor. Godna zaufania. Bardzo mi pomogła. Dla mnie jest to jedyny lekarz w moim życiu któremu naprawdę zależy na zdrowiu pacjentów.
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Justyna Żelazowska-Posiej

ulica Kleeberga 16/174

Kompetentna, sympatyczna endokrynolog. Poszerzyła dotychczasową diagnostykę, zleciła niezbędne badania. Polecam.

lekarz Joanna Zytek

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Bardzo miła , sympatyczna, kompetentna osoba. Po wizycie u Pani doktor wyszłam bardzo zadowolona i w końcu wiedziałam co mam dalej robić. Nie zostawiła mi żadnych wątpliwości. Dziwię się wcześniejsza opinią, ponieważ już długo korzystam z usług Pani doktor i nigdy nie spotkałam się żeby była nie miła . Polecam wszystkim takiego lekarza
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Piotr Stanisławski

Roosevelta 29 B
64-920 Piła

Polecam!!! Dobry lekarz, sympatyczny, pochyla się nad każdym problemem, nie żałuje skierowań na badania diagnostyczne. Odpowiada na wszystkie pytania i stara się pomóc. Korzystam od ponad 20 lat i nie żałuje :)
Opinia dodana przez: MONIKA