Cieszyn
Lekarz wielkiego formatu i najwyraźniej takiego formatu osoba - okazany przez Panią Doktor szacunek w stosunku do pacjenta i rodziny są rzadkością w dzisiejszych czasach. Traktuje innych partnersko w rozmowie i samej rozmowy nie ponagla, potrafi cierpliwie wysłuchać i udzielić informacji na wszystkie zadane pytania. Pełna empatii i zrozumienia. Nie spodziewałam się, że tacy ludzie jeszcze istnieją w tak stresującej profesji!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ''MEDIKA''s.c
ks. Tomanka 11
Cieszyn
Lekarz przyjazny pacjentowi, rzeczowa i cierpliwa w rozmowie. Tłumaczenie choroby i leczenia jest przejrzyste - fachowość Pani Doktor jest wręcz "namacalna". Po prostu Lekarz, który wie co robi i robi to z pasją. Polecam z całego serca.
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Cieszynie
ulica Katowicka 1
Cieszyn
Pani Doktor z ogromną wiedzą ,dużo światowych nowinek w świecie medycyny.,bardzo mądra ,do tego ,uprzejma , z serdecznym uśmiechem podchodząca do pacjenta.Zawsze znajdzie czas dla chorego,umie przedstawić i wytłumaczyć należycie sytuację.Budzaca zaufanie,uprzejma .To ważne!-budzi zaufanie,chory przez Panią Doktor leczony,może czuć się komfortowo psychicznie i bezpiecznie medycznie..Ja osobiście bardzo Pani Doktor dziękuję i zawsze będę Panią polecać
Goździków 2
Cieszyn
Nie znam bardziej wartościowego Lekarza. Pan Doktor poświęca całego siebie pacjentom, daje dobrą energię pacjentowi, tłumaczy cierpliwie zawiłości medyczne. Potrafi dobrać skuteczną kompozycję leków ponieważ nie skupia się tylko na chorym miejscu, ale terapię odnosi do całego organizmu, co jest niezwykle skuteczne. Miły i uprzejmy, łatwo nawiązuje pozytywny kontakt z pacjentem. Szczerze polecam, wszak TAKICH lekarzy to już dziś trudno znaleźć.
Cieszyn
Lekarz bardzo dobry, o ogromnej wiedzy. Można go o wszystko zapytać i wszystko szczegółowo wytłumaczy. A przy tym bardzo dba o pacjentów. Przy nim człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam z całego serca.
Niestety Pan Doktor nie ma pojęcia o chorobach odkleszczowych, albo po prostu lekceważy młodych pacjentów. Trafiłam do Pana Doktora z klasycznymi, rozsianymi objawami boreliozy. Nie podejrzewałam tej choroby, nie znałam jej. Zapisałam się na NFZ (Bielska 37), Pan doktor zlecił podstawowe badania z krwi, za które musiałam zapłacić. Drugi wizyta, kiedy naprawdę byłam juz w kiepskim stanie, wyglądała w podobny sposób. Zlekceważenie objawów, brak diagnozy. Trzecia wizyta, kiedy trafiłam do …
Specjalista
Sienkiewicza 1
Cieszyn
Lekarz .... hmmm.... na oddziale rzuca tekstami w stylu "serce na agrafce" w stosunku do 90letniej schorowanej Pacjentki! Koszmar. Nieomieszkał jednak na odchodne wręczyć wizytówkę do prywatnego gabinetu. Na umówionej wizycie prywatnej się nie pojawił i nie odbierał telefonu. Radzę omijać szerokim łukiem.
Cieszyn
Jeden z lepszych lekarzy do jakiego trafiłam. Żałuję, że nie przyjmuje już w naszej przychodni. Świetny człowiek, słucha pacjenta. Po długich udrękach z innymi lekarzami ten pomógl od razu. Cierpiałam na notoryczne zapalenie zatok. Dr. Zaporowski wyleczył mi je około 5 lat temu. Infekcje zatok od tego czasu nie nawracają. Oby więcej takich lekarzy było w służbie zdrowia. Moja mama też tylko do niego chodziła. W dni które przyjmował poczekalnia …
Zakład Karny w Cieszynie
ulica Chrobrego 2
Cieszyn
NZOZ Centrum Medyczno-Stomatologiczne "Med-Fober-Dent"
Tadeusza Kościuszki 12C