Przychodnia.
Majkowska 13a
Kalisz
Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.
Do lekarza w dniu dzisiejszym należę tydzień,przez ten tydzień i 3 wizyty muszę stwierdzić że lekarz super! Bardzo miła,spokojna i konkretna,wypyta o wszystko i jeśli nie jest pewna czegoś kieruje do specjalisty! Polecam gorąco tego lekarza,chociaż w obecnej chwili nie ma już miejsca do Pani doktor,ale jeśli ktoś będzie miał okazję nawet zawitać do Pani doktor to polecam!
NZSiPOZ "MEDYK"
Zagorzynek 34
Kalisz
Wspaniały, rzetelny specjalista! Bardzo długo i dokładnie bada. Kompleksowo podchodzi do zagadnienia, daje wyczerpujące zalecenia, stara się wytłumaczyć problem i wraz z z pacjentem zaplanować leczenie. Przy tym jest przemiła i bardzo skromna. Jestem bardzo zadowolona z jej pomocy i polecam ją każdemu, kto podejrzewa u siebie problemy endokrynologiczne!
Kalisz
Bardzo kompetentny lekarz do pacjenta podchodzi z empatią i bardzo duży zaangażowaniem polecam P. Doktora z całego serca. Jedna wada to, że nie można dać wyższej opinii o Panu Doktorze.
ZAKŁAD
Władysława Podkowińskiego 2
Kalisz
Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Kalisz
Dzięki panu lekarzowi, mój syn obecnie jest na oddziale i ma szczegółowe badania, względem ustalenia typu choroby.
Kalisz
Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.
Kalisz
Znakomity specjalista, pełen empatii i faktycznej chęci pomocy. W przypadku mojej mamy zrobił wszystko, co tylko było możliwe. Bardzo Panu doktorowi dziękuję.
ORTO-MEDICA
ul. Br.Niemojowskich 4
Kalisz
Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Chorób Płuc i Gruźlicy w Wolicy
Godziesze Małe
Kalisz
To lekarz bardzo dociekliwy, dokładny, zleca badania, poświęca choremu czas, dużo pyta, cierpliwie słucha i dobiera skuteczne leczenie. Bardzo kulturalny człowiek przy tym, chorego traktuje z uwagą, bez pośpiechu. Polecam tego doktora.
Kalisz
Wspaniały lekarz! Pani doktor dokładnie zapoznała się z historią mojej choroby i wszystko skrupulatnie sobie zanotowała. Po dokładnym badaniu USG i sprawdzeniu wyników badań Pani Doktor poświęciła mi sporo czasu na wyjaśnienia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i serdecznie Panią Doktor polecam.
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM L. PERZYNY
Kalisz
Bardzo dobry i miły lekarz z fachowym podejściem podchodzi do pacjenta wyraźnie i zrozumiale tłumaczy przebieg choroby I dzięki temu lekarzowi mój mąż żyje i choroba się cofa. Dziękuję.
al. Wojska Polskiego 4 lok. 1
Kalisz
Nie polecam ani Pani doktor ani przychodni na Granicznej w której Pani pracuje. Pani doktor przykleja łaty swoim pacjentom. Jeżeli ktoś brał kiedykolwiek jakieś leki na depresję itp to co by się nie działo diagnozą będą nerwy. Bez żadnych badań i sprawdzenia objawów. Na ropne zapalenie woreczka żółciowego dostałam leki na uspokojenie. Pani doktor mało nie wpędziła mnie do grobu- uznała to za nerwobóle przed maturą. Miała aparaturę do USG …
NZOZ "SYNAPSA" Specjalistyczne Centrum
ulica Obozowa 1
Kalisz
Pan doktor prowadzi w sieradzu prywatny gabinet kardiologiczny, wydaje się miły i kompetentny na pierwszy rzut oka, ale przy każdej dodatkowej informacji długo się zastanawiam, zmienia leki, dawkowanie no ileż to mozna