Takich lekarzy już nie ma dużo spokojny ,uprzejmy i kompetentny człowiek. Cierpliwie wysłuchał co dolega, jakie zażywałem i zażywam lekarstwa zlecił dodatkowe badania, z badaniami umówić się na następną wizytę .Na koniec wizyty pożegnał się i życzył zdrowia i złożył mnie i rodzinie Wesołych Świąt ponieważ byłem u Pana Doktora przed Bożym Narodzeniem . Wielki szacunek, Pozdrawiam.
Jedna wizyta wystarczyła u Pana Dr Łukasza Tekieli, która spowodowała iż poczułam się lepiej. Bardzo życzliwy, niezwykle sympatyczny, spokojny i wyważony lekarz, który posiada ogromną wiedzę a przy tym wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. Panie Doktorze - dziękuję - zanim trafiłam do Pana męczyłam się prawie pół roku - trudno znaleźć odpowiednie słowa aby wyrazić swoją wdzięczność.DZIĘKUJĘ SERDECZNIE.
Zarówno tego lekarza jak i Oddział Hematologii który prowadzi mozna stawiac za wzór.Niezwykle uprzejmy,z ogromna wiedzą i umiejetnością rozmowy z pacjentami i ich rodzinami.Osoba z mojej rodziny była diagnozowana na tym oddziale-w ciagu dwóch dni otrzymała kompletną diagnozę,rozpoznanie i leczenie.Cały zespół,lekarze,pielegniarki,reszta personelu włacznie z bardzo życzliwą panią sekretarką-wielkie brawa.
Rusznikarska 14 a lok. 12
Cudowna, empatyczna z wielkim sercem dla bliźniego oraz ogromną wiedzą. Gdyby każdy lekarz, który staje na naszej drodze miał takie samo podejście do pacjenta jak Pani Doktor, to pewnie bylibyśmy zdrowi. Dziękuję za wszystko!!! Kocham Panią!
LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków
Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.
Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice
Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Centrum Zdrowego Uśmiechu
Miłkowskiego 3
Przez rok czasu byłam" leczona"na cukrzycę typu 2. Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do dr Głodzika i po w wnikliwym wywiadzie, zleceniu dodatkowych badań okazało się że mam cukrzycę ypu Lada. Niedługo minie rok jak prowadzi mnie doktor. Oby do końca moich dni! POLECAM!!!!
Bardzo miła ,sympatyczna Pani Doktor nawiązuje bardzo dobry kontakt z pacjentem dokładnie wysłucha i zbada ,doradzi odnosi się bardzo życzliwie a przy tym jest konkretnym Lekarzem właśnie dzisiaj się przekonałam w Poradni chorób zakażnych .Mimo ,że nie byłam zapisana na Wizytę nie odmówiła wysłuchała mnie dokładnie co mam do powiedzenia Takich Lekarzy powinno być jak najwięcej Polecam Panią Doktor z całego serca Pozdrawiam .
Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4
Bardzo dziękuję pani doktor Elżbieta Nowińska za przeprowadzona gastroskopię, mimo dużego stresu z mojej strony, badanie przeszło bez przeszkód, dziękuję również pani asystujacej Joanna Adamczyk, pani doktor przemiła i bardzo rzeczowa,9by więcej takich lekarzy
Alicja Hubalewska-Dydejczyk Gabinet Endokrynologiczny
ul. Lubicz 25/7
Wyjątkowy lekarz- Pani profesor jest bardzo miła, skrupulatna , dokładna, delikatna, fachowa, jednym słowem doskonałą.
Klinika Alergii i Immunologii SU
Kraków, ul.Skawinska 8
Bardzo dobry , solidny i dokładny lekarz. Mogę go polecic. T.C.
Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32
Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Umiejętność wytłumaczenia w bardzo przystępny sposób, trudne i zawiłe problemy. Bardzo ciepła i optymizmem dzieląca się z pacjentem. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Bardzo polecam.
ulica Zaczarowane Koło 7
Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
Os. Bohaterów Września 1C/3U
Lekarz Pani Małgorzata Korończyk to bardzo dobry specjalista i serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym poprawą swojego zdrowia.
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2
Dziwie sie,ze nikt jeszcze nie wydal opinii o tym lekarzu.Tak,to lekarz godny polecenia.Super pod kazdym wzgledem.