Internista Łańcut

- 25 lekarzy

dr n. med. Zofia Żyła

Internista, Endokrynolog

Średnia ocen: 2,9/5
Witam, byłam u Pani Doktor teraz z córką i jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji. Bardzo sympatyczna, konkretna, przeprowadziła szczegółowy wywiad, kompleksowo podeszła do badań. Wyszłam bardzo zadowolona. Dziwią mnie te negatywne opinie. Ja szczerze polecam.

lekarz Mirosław Sochacki

Zielona 5

Średnia ocen: 2,7/5
Bardzo rzeczowo przeprowadzana konsultacja i trafna diagnoza. Pan doktor dokładnie omówił moje objawy, odpowiedział na wszystkie pytania, spokojnie i klarownie wyjaśnił wątpliwości i zalecenia.
Czułam się absolutnie zaopiekowana. Zawdzięczam zdrowie
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Małgorzata Bienkowska

pl. Jana III Sobieskiego 6

Średnia ocen: 4,8/5
BARDZO DOBRY LEKARZ-LECZY SIE U PANI DOKTOR MOJA MAMA (PRAWIE 6 LAT)I WIEM JAKIE SA EFEKTY TEGO LECZENIA -TO JEST BARDZO WAZNE !
PANI BIENKOWSKA -TO PRZEDE WSZYSTKIM BARZO,BARDZO KOMPETENTNY LEKARZ - OBY TAKICH LEKARZY BYLO WIECEJ.

lekarz Dorota Reizer

ul. Wojska Polskiego 2

Średnia ocen: 5,0/5
Pani doktor w krótkim czasie postawila właściwą diagnoze u mojego taty i w dużym stopniu przyczyniła się do uratowania mu życia u którego stwierdziła zator płucny.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Maciej Węglarz

Rynek 10

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo życzliwy i uprzejmy lekarz,zawsze znajdzie czas dla pacjenta i pomoże w trudnej sytuacji -a w takiej byłam (koarktacja aorty i destrokardia).
Opinia dodana przez: Magdalena Szczęch

lekarz Jerzy Gruca

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "REMEDIUM"
Podzwierzyniec 41

Średnia ocen: 5,0/5
Profesjonalista w każdym calu , kultura osobista połączona z pełnym szacunkum dla
każdego bez wyjątku pacjenta - brawo brawo Panie doktorze !!! .

lekarz Marcin Hawro

Choroby zakaźne, Internista

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Dokładnie tłumaczy chorobę oraz przebieg leczenia. Polecam tego lekarza :)

lekarz Katarzyna Kochman

Endokrynolog, Internista

Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5

Średnia ocen: 4,8/5
Polecam bardzo - przez około 5 lat tułałam się po różnych specjalistach endokrynologach, ale to pani doktor postawiła już na pierwszej wizycie wstępną diagnozę a wyniki badań tylko to wszystko potwierdziły. Nastąpiła zmiana leków na inne i wszystko idzie w końcu w dobrym kierunku. Wredni pacjenci narzekają że w dniu wizyty trzeba długo czekać na swoją kolejkę(przeciąga się o3-5 godzin) ale do dobrego specjalisty warto swoje odczekać. Polecam!!!!!!!!! 👍

lekarz Jadwiga Rzepka

Internista, Wizyty domowe

Łańcut

Średnia ocen: 4,8/5
Uprzejma. Bardzo dokładna w leczeniu pacjentów.

lekarz Barbara Truchanowicz-Flis

Diabetolog, Internista

Średnia ocen: 1,8/5
Byłam kilka razy na wizycie u Pani doktor i niestety za każdym razem byłam nie zadowolona. Brak porozumienia z pacjentem.

Interniści w mieście Łańcut

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się