Poradnia Medycyny Rodzinnej
Fredry 17
Lędziny
Pani Doktor jest wspaniałym człowiekiem i lekarzem o wielkim sercu.
Pacjent zawsze jest zaopiekowały, czuje się że jest w gabinecie najważniejszy.
Pani dr nie nosi się, jest pełna empatii i zrozumienia dla pacjenta.
Wszystko jasno i prosto tłumaczy.
Diagnoza zawsze trafiona.
Takich lekarzy ze świecą szukać szukać.
Polecam z całego serca !
Pani Doktor dużo zdrowia!
Poradnia Medycyny Rodzinnej
Fredry 17
Lędziny
polecam gorąco tego Pana, jest konkretny i rzeczowy, nie owija w bawełnę, mówi jak jest, mi osobiście bardzo podoba się takie podejście do pacjenta,
Miejski Zespół Opieki Zdrowotnej Zespół Poradni
ulica Asnyka 2
Lędziny
Zupelnie nie potrafię zrozumieć negatywnych opinii o Pani doktor. Trafiłem do niej przypadkiem, gdyż mój lekarz rodzinny był w danym momencie nieosiągalny. W mojej opinii zostałem potraktowany priorytetowo i z wielką empatią. Profesjonalizm i wiedza poparta doświadczeniem zaowocowała w moim przypadku właściwym doborem leków i strategii leczenia, co uchroniło mnie przed pobytem w szpitalu. Zostałem wyczerpująco poinformowany o istocie moich problemów zdrowotnych.
Skuteczność działania przepisanych leków potwierdza prawidłowość diagnozy.
Dla ...
Zawiszy Czarnego 42a
Lędziny
Chyba zapłaciłam 150 PLN (+ pieniądze za hotel), choć już nie pamiętam dokładnie, przyjechałam z centrum Polski, bo moja niepełnosprawna, od paru lat nie chodząca córka strasznie cierpi, teraz okazało się, że od celiakii. Niestety ten pan nie przyłożył się do tej diagnozy.Pan doktor przez sekretarkę się z nami umówił, bo jest w posiadaniu jedynego (nie wiem jak jest teraz) w Polsce urządzenia do bezpiecznego badania jelita cienkiego. Odmówił nam ...
Miejski Zespół Opieki Zdrowotnej w Lędzinach
ulica Pokoju 17
Lędziny
Osoba godna polecenia, profesjonalna I doświadczona. Dba o swoich pacjentów! Polecam z całego serca!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - CENTRUM MEDYCZNE AMICUS
ulica Łanowa 5
Lędziny
Lekarz,który zawsze mnie wyleczył co najważniejsze niewielkim kosztem.Polecam go wszystkim z całego serca.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - CENTRUM MEDYCZNE AMICUS
ulica Łanowa 5
Lędziny
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam w całym swoim życiu, które własnie Jemu zawdzięczam. Cudowny , cierpliwy, zgłębia każde podejrzenie, aż wszystko wyjaśni. To lekarz, jakich mało. Nie ważne czy ktoś biedny czy bogaty, każdemu śpieszy z pomocą. Pozdrawiam
Zawiszy Czarnego 42a
Lędziny
Nie polecam tego lekarza. Chciał leczyć skutek choroby, a nie jej przyczynę, w dodatku bardzo kontrowersyjną metodą.
Miejski Zespół Opieki Zdrowotnej Zespół Poradni
ulica Asnyka 2
Lędziny
Lekarz medycyny który pomylił się z powołaniem,po krótkiej wymianie słów
udawadnia , że potencjalny pacjent jest kretynem . Odpowiedzi na pytania kwitowane
podniesionym głosem,zero uprzejmości,ludzkiego podejścia do pacjenta.