lek. med. Renata Leniec

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Renata Leniec
ul. Wł. Łokietka 3/U2
Lubin

jestem pacjentem Pani Doktor od 2012 roku i mam zaufanie tylko do Niej , przemiła dokładna leki dopasowuje super .Dziękuje Pani za Wielką Pomoc dla mnie mojej rodziny i moich znajomych .
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Arkadiusz Chmiel

Wrzosowa 6 g
Lubin

U Pana doktora leczę się od wielu lat. Wynik leczenia to znaczna poprawa stanu zdrowia, a co za tym idzie jakości życia. Jest to lekarz godny polecenia. Zawsze wysłucha, odpowie na każde pytanie, a co najistotniejsze potrafi postawić trafną diagnozę i wdrożyć skuteczne leczenie. Jest to nie tylko wyjątkowy lekarz ale również człowiek. Polecam każdemu, kto potrzebuje fachowego wsparcia i chce wrócić do zdrowia. Anna

lekarz Joanna Pelak

Gastrolog, Internista

ulica Odrodzenia 13/9
59-300 Lubin

Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.

lekarz Cezary Prętnik

ulica Topolowa 4/50
59300 Lubin

Lekarz z powołania. Cieszę się, że parę lat temu trafiłam na niego, szukając pomocy u różnych specjalistów, bo jest to lekarz, który potrafi się pochylić nad problemem pacjenta. Jest bardzo mądrym człowiekiem, lekarzem, który leczy i ratuje. Jest to najlepszy specjalista, jakiego spotkalam. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Alicja Błońska

Diabetolog, Internista

Diabeta-Care Sp.z o.o.Centrum Leczenia Cukrzycy i Otyłości
Sztygarska 30
59-300 Lubin

Gorąco polecam dr. Alicję Błonską.Bardzo dobry i rzetelny lekarz, z świetnym podejściem do pacjenta. Z czystym sumieniem polecam. Dziękuję bardzo Pani Doktor za miłą i fachową pomoc❤️😍

lekarz Marek Bubnowski

Przychodnie i Zakłady "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 66
59-300 Lubin

Lekarz profesjonalny, życzliwy i uprzejmy. Bardzo dokładny, posiadający dużo empatii w stosunku do pacjenta. Polecam z całego serca.

lekarz Elżbieta Romanowicz

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
59-300 Lubin

Bardzo profesjonalny i rzetelny lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Miła i sympatyczna. Polecam😉
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Bartosz Bednarkiewicz

Diabetolog, Internista

Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
59-300 Lubin

Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Opinia dodana przez: frantic

lekarz Rafał Płaksej

Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
53-301 Lubin

Jestem trzy lata po ablacji wykonanej przez doktora Rafała, wszystkim którzy się wahają polecam z całego zdrowego♥️. Wspaniały lekarz, któremu od razu zaufałam. Dziekuję
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Ewa Sołtysiak

Internista, Psychiatra

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Bardzo długo nie mogłem zdecydować się na konsultacje i diagnozę. Bałem się wyniku lecz to tylko było w głowie. Po wizycie u Pani Ewy Sołtysiak kamień spad serca czuję się jak bym mógł jeszcze więcej niż dotychczas. Moje plany i marzenia są bardzo realne i już nie pomyślę nigdy inaczej. Plan, działanie i konsultacje naprawdę rozwieją Państwa wątpliwości. Nasze zdrowie jest głównie w naszych głowach. Zacznijmy dbać o nas samych, …

lekarz Andrzej Kaczyński

Małomicka 59/1
59-300 Lubin

Polecam z całego serca, Pan doktor bardzo kompetentny z dociekliwością szuka przyczyny choroby, zawsze bardzo rzetelne i wnikliwe podejście , każda wizyta z pełnym poszanowaniem do pacjenta w bardzo przyjaznej atmosferze.

lekarz Arkadiusz Joks

Internista, Pulmonolog

Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne MEDICUS Sp. z o.o.
Leśna 8
59-300 Lubin

Konkretny, uprzejmy, komunikatywny. Spokojnie i bez pośpiechu wyjaśnił problem. Leczenie wdrożone. Za jakiś czas ocenimy skuteczność terapii.
Opinia dodana przez: A.B.

dr Maciej Knapik

Prywatny Gabinet Internistyczny (specjalistyczny)
chocianów
59-140 Lubin

Lekarz , który kocha to co robi.Każdy pacjent jest ważny.Szkoda,że nie pracuje już w szpitalu przy ul.Bema.Pacjenci napewno dużo stracili !

Piotr Marcinkowski

Internista, Lekarz medycyny pracy

Małomicka 86
59-300 Lubin

Najlepszy fachowiec W Polkowickiej przychodni. Leczę się U niego od 1980 roku. Zastępuje wszystkich specjalistów. Zawsze znajduje lepsze i tańsze zamienniki leków wystawiane przez niby specjalistów. Niby Fachowcy zawsze się z tym zgadzają -Twierdząc, że dobry wybór
Opinia dodana przez: Zbyszek

lekarz Andrzej Korda

Parkowa 61 / 4
Lubin

Wielkie podziękowania dla Pana Dr. Andrzeja Kordy kardiologa za pomoc w odzyskaniu zdrowia i za całe przeprowadzenie w najtrudniejszych etapach. Pan Dr.Korda przyczynił się do tego ,że mogę cieszyć się dalszym życiem. Serdecznie dziękuję Sławomir Majda.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Sławomir Boboń

Jasminowa 21 / 2
Lubin

Pełen profesjonalizm.trafilam do doktora w związku bardzo podwyższonym ciśnieniem i pulsem( dodam że jestem niskociśnieniowej)bardzo mnie zdziwiło gdy doktor zwrócił uwagę że mam opuchnięta nogę (reszta lekarzy nie zwracała uwagi)zrobił mi USG serca i stwierdził że ciśnieniem to najmniejszy problem zalecił jak najszybsze USG specjalne w szpitalu.Dzieki jego dociekliwości i potem fachowemu podejściu doktora Michała Milnikiewicza jestem już po operacji ido chodzę do siebie na oddziale rehabilitacji kardiologii MCZ Lubin.dzieki …
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Leszek Szklarz

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Diagnostyczno Terapeutyczne "MEDICUS" - PRZYCHODNIA
ulica Leśna 8
59-300 Lubin

Byłam z partnerem o 2.30 w nocy na pomocy nocnej w szpitalu ze względu na uporczywy kaszel, który doprowadził aż do wymiotów. Po kaszlu oboje obstawiamy zapalenie górnych dróg oddechowych. Zazwyczaj jak choruje to właśnie na to i taki ma kaszel. Lekarz po wyjściu z pokoiku stwierdził że dlaczego my tu jesteśmy, mogliśmy przyjechać rano. Nie wystawił zwolnienia-bo tylko rodzinny, oburzył się że co on ma pomóc, co on ma …

lekarz Zbigniew Winkel

Internista, Pulmonolog

Laboratorium Analityki Medycznej i Mikrobiologii
Gen. Józefa Bema 5-6
59-300 Lubin

Lekarz bardzo oszczędny w wydawaniu skierowań na badania zarówno do laboratorium jak i innego specjalisty. Brak holistycznego podejścia do pacjenta. Lekarz przypisuje leki starej generacji. Panie Doktorze jeśli Pan to czyta to młodzi ludzie też chorują i nie przychodzą do lekarza tylko po chorobowe, bo im się nie chce pracować, ale oczekują trafnej diagnozy a tą trudno postawić bez dodatkowych badań. Jedyny lekarz, do którego nie ma kolejki przed drzwiami, …
Opinia dodana przez: LUCYNA

lekarz Waldemar Jastrzębski

Norwida 34
59-300 Lubin

Doktor uratował mojego kochanego męża.Mąż miał zawał bardzo ciężki leżał 3 tygodnie nie przytomny tylko dzięki dr.mój mąż mógł się jeszcze cieszyć życiem przez 5 lat.Dziękuję panie doktorze zawsze będę Panu wdzięczna za te 5 lat życia mojego wspaniałego męża.Życzę panu i całej rodzinie dużo zdrowia.

lekarz Beata Jaroszewska

Leśna 8 lok. 207
59-300 Lubin

Umówiłam się na wizytę prywatną do Pani doktor na początek kwietnia 2023. Mieszkam za granicą i specjalnie dostosowałam mój przylot do Polski pod wizytę u kardiologa. Wizyta została odwołana i termin został przełożony na początek maja. Po raz drugi kupiłam bilety do Polski, żeby stawić się na wizytę. W dzień wizyty, jadąc autem, zadzwoniłam do recepcji poinformować, że stoję w korku i mogę się spóźnić kilka minut. Pani z recepcji …