Der-med Medycyna Specjalistyczna Szczecin
Ostrobramska 11
No niestety nie moge polecic, byłam u niej pare razy ale nie pomogla mi, nie chciala robic badan na nfz bo 'za drogo', mylila terminy medyczne... i niestety charakter ma nieprzyjazny
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny nr 2
Powstańców Wlkp 72
Prof.Byrski to lekarz a przedewszystkim człowiek empatyczny ,fachowy i rzeczowy. Z głębi serca polecam jeśli ktoś musi zmierzyć się z chorobą. Z wdzięcznością-Urszula M.
Witam,jestem osobą dializowaną. Byłem na dializach gościnnych w Świnoujściu. Pan Profesor jest tam "szefem"-Wspaniały lekarz i człowiek. Pragnę dodać,iż Pan Profesor stworzył tam,piękne miejsce-dla nas-opieka jest na najwyższym poziomie. Polecam i pozdrawiam Maciej z Grodziska Wielkopolskiego.
W dniu dzisiejszym w Sonomed u dr Gibaszka przeszedł przez kolonoskoię i endoskopię, pelen profesjonalizm, zaangażowanie oraz tłumaczenie co się będzie działo na każdym etapie. Wystarczy tylko słuchać dr oraz Pani Alicji która asystuje i udziela wsparcia szczególnie przy endoskopii aby przejść przez te niekomfortowe badania. Dziękuję za miłą atmosferę badań
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Nie wiem czy Pani doktor to przeczyta. Dzwoniłem kilka razy do gabinetu ale nikt nie odbierał. Chciałem podziękować za leczenie, za opiekę, za uratowanie nerki przed cmv. Za wszystko. Teraz leczę się w UZA w Antwerpii. Doktor Johan Willem De Fijter obniża mi ciśnienie, jak się uda wtedy zajmie się przetoką. Dziękuję!
Trafiłam do Pana dr. Brzeźniaka w zeszłym roku, od początu bardzo dokładnie zajął się moją chorobą. Szczegółowy wywiad i ocena wyników bardzo profesjonalna. Dokładne tłumaczenie leków,które powinnam przyjmować. Czas poświęcony dla pacjenta indywidualnie, nie czułam się intruza w gabinecie. Polecam wizytę u Pana Doktora.
Baltica Spa/Pazim
Plac Rodła 8
Jestem pacjentką Pani prof. od 26 lat. Pani profesor jest wspaniałym, miłym i o dużej wiedzy lekarzem . Ustawiła moje nadciśnienie z którym miałam duże problemy. Polecam z całego serca.
INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA dr n.med. IWONA POZIOMKOWSKA-GĘSICKA
ul. Józefa Poniatowskiego 7/4
Wybitna alergolog, nawet nie ma co wiecej pisac, bo i tak zadne slowa tego nie opisza. Jedna z najlepszych lekarek w tym kraju.
109 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Piotra Sargi 9-11
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Konkretna,cierpliwa,delikatnie dyscyplinująca jeśli trzeba.Bardzo gorąco polecam Panią doktor.Wspaniała,oby więcej było takich lekarzy.Dziękuję pięknie że Pani jest.
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Świetny lekarz, fachowa pomoc, w 100% pomoże każdemu. Nie musi o nic pytać pacjenta, a już daje najlepsze możliwe rozwiązania do zrealizowania.
Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1
Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Super lekarz, Pani doktor prowadziła mnie w szpitalu na oddziale w trakcie chemioterapii, później w poradni i tak od kilkunastu lat. Polecam z całego serca, spokijna, uśmiechnięta i profesjonalna z doświadczeniem i wiedzą.
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Zdecydowanie polecam- ciepły, troskliwy, kompetentny profesjonalista . Wizyty domowe bez problemu można umówić.
Jagiellońska 34a lok. 2
Dziekuje Pani Doktor za bardzo szczegolowa wiyte, zrozumienie i pomoc w przewleklym i skomplikowanym stanie zdrowia.
ul. Tarpanowa 40/10
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta posiada bardzo dużą wiedzę me dyczną, nie udawaną troskę o pacjenta oby więcej takich lekarzy
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Bardzo kompetentny kardiolog.........................................................................................................
NZOZ UROLOGIA
ulica Lubelska 29
Pani dr. Lukianowicz jest moja lekarka od 2009 r.Jest wspaniala osoba.Rzetelnie zajmuje sie pacjetem,jest grzeczna i kulturalna.Leczy mnie w poradni i poswieca duzo czasu na wizyte .Serdecznie polecam.
Przychodnia Portowa Sp. z o.o.
Energetyków 2
Lekarz godny polecenia! Kompetentny, uprzejmy, wszystko dokładnie tłumaczy, doradza, wyjaśnia. Wzór lekarza. Polecam z całego serca (bo mam zdrowe😅)
Bardzo dobry specjalista. Empatyczny i cudownie cierpliwy człowiek. Jako pacjentka czuję, że mnie słucha i rozumie, że ma dla mnie czas i bardzo chce mi pomóc. Pod Jego opiekę trafiłam w szpitalu i uważam, że miałam ogromne szczęście. Dziękuję Panie Doktorze! Dziękuję za pomoc udzieloną mi w szpitalu, za dalsza opiekę ambulatoryjną, za cierpliwość i empatię!
ulica Limanowskiego 6/3
Super Pani Doktor, skuteczna z dużą wiedzą, kompetentna, szybka diagnostyka, ustawione leczenie pomogło. Polecam wszystkim z nadciśnieniem.