Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17
Włocławek
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Widać, że jest doświadczony i kompetentny. Najpierw przeprowadził bardzo szczegółowy wywiad, potem zbadał. Wyróżnia się komunikatywnością, przy tym jest bardzo miły i cierpliwy. Polecam! :)
Szpital Wojewódzki
Włocławek
Pani doktor Katarzyna Michorzewska to wspaniały człowiek, niezwykle oddany swoim pacjentom, przy tym bardzo profesjonalny lekarz. (J. Grygowski)
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza pani doktor dokładną szczegółowa wszystko wyjaśni od początku do końca napewno jeszcze nie raz do pani doktor wrócę
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Wspaniała,cierpliwa i życzliwa lekarka. Stosuje skuteczne leki nowej generacji.Zleca kompleksowe badania.Polecam.
NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Gdyby wszyscy lekarze byli tak kompetentni, NFZ nie miałby problemów finansowych, a pacjenci nie oczekiwaliby w kolejkach po kilka miesięcy. Lekarz rzeczowy i sympatyczny.
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
Super specjalista w zakresie badań USG, bardzo dokładny i skrupulatny,,wyjątkowy lekarz przyjazny i otwarty na potrzeby pacjenta, wykazujący zainteresowanie problemami chorego, poświęcający tyle czasu ile potrzeba dla rzetelnego wykonania badania i do udzielania wyjaśnień. Empatyczny i kontaktowy a jednocześnie potrafiący stworzyć miłą atmosferę ułatwiającą wykonanie badania i przekazania ważnych informacji na temat jego wyniku.
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Rzeczowa . Tłumaczy dlaczego stosuje takie A nie inne leczenie A to u lekarzy nie jest częste. Poświęca dużo czasu pacjentowi.
Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
Włocławek
Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.
Włocławek
Bardzo dobry i skuteczny, w moim przypadku, lekarz, a to najważniejsze. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi za moje leczenie (chemia, herceptyna).
Przychodnia Lekarska "Annmed"
Ostrowska 27
Włocławek
Wizyta u Pani doktor to zawsze bardzo pozytywne doświadczenie. Miła, zaangażowana, pomocna i zawsze robi wszystko aby pomóc pacjentowi. Wszelkie wątpliwości rozwiane przed wyjściem z gabinetu, pacjent może czuć się dobrze zaopiekowany i odpowiednio poinformowany o procesie leczenia. Bardzo polecam każdemu!
NZOZ "Przy Żytniej" ul. Łanowa 25a
Łanowa 25a
Włocławek
Leczę się od jakiegoś czasu u Pani Doktor i jestem bardzo zadowolona. Pani Dr Rogozińska podchodzi do pacjenta z profesjonalizmem, wzbudza zaufanie do swoich kompetencji i dużego doświadczenia. Potwierdziły się słowa znajomego, że nie każdy lekarz poświęca tyle uwagi pacjentowi. Polecam gorąco
Stacja Pogotowia Ratunkowego we Włocławku
ulica Lunewil 15
Włocławek
Bardzo kompetentny , potrafi w porę zdjagnozowac chorobę .Panie Doktorze wracaj Pan do Torunia,proszę podać obecny adres przyjmowania pacjętów. POLECAMY.
Włocławek
Niestety nie dam dobrej opinii. Gdy zaczęło się u mnie źle dziać, lekarz stwierdził że to wiek, zwyrodnienia... Obecnie moja i tylko moja determinacja sprawiła,że światło dzienne ujrzały fakty, których lekarz nie widział lub nie chciał widzieć. Choroba tkanki łącznej, rzs, złe wyniki wątrobowe, nerek,krwi, ..jestem po koronarografii, 7x biorę leki krążeniowe/nie są jedynymi lekami. Nie każdy emeryt ma takie choroby , nie można być tak nieczułym,.. wiedza wtedy na …
Przychodnia "Prof- Med"
ulica Toruńska 222
Włocławek
świetny lekarz, super podejście do pacjenta, każdego traktuje priorytetowo, polecam z pełną odpowiedzialnością
Włocławek
Pan Doktor Pawlak uratował mi życie! 4 lekarzy postawiło mi złą diagnozę, a potem trafiłem do Pana Doktora. To prawdziwy anioł! Od początku czułem jego opiekę. Dziękuję Bogu
Niestety Pani Doktor podczas pełnienia swoich obowiązków w poradni rodzinnej nie znalazła czasu na zbadanie mojej córki. Odmowę przyjęcia dziecka umotywowała tym że ona nie jest z "gumy" i się nie rozdwoi. Chciałbym nadmienić, że na korytarzu w tym momencie było tylko dwóch pacjentów. Rozumiem że nie byłem umówiony na godzinę tego dnia ale to jest przecierz przychodnia rodzinna w szpitalu. Choroba nie zna godzin a wysoka gorączka dziecka wymaga …