Lekarze Internista Żory

Średnia ocen: 5,0/5
Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał
Średnia ocen: 5,0/5
Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.
Średnia ocen: 5,0/5
Lekarz który może być wzorem jak postępować z pacjentem. Wysoka kultura osobista. Znakomity fachowiec w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Bernard
Średnia ocen: 5,0/5
Polecam dr. Jarosława Skulskiego . Konkretny lekarz o szerokiej wiedzy , kompetentny, zaangażowany no i przede wszystkim skuteczny . Wie jak podejść do tematu . Naprawdę polecam , właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Opinia dodana przez: Antoni
Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Oskar sikora
Średnia ocen: 4,9/5
Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1
Średnia ocen: 4,8/5
Bardzo dobry specjalista, Pani doktor pomogła bardzo wielu pacjentom i jest człowiekiem szalenie cierpliwym i konsekwentnym w leczeniu. Bardzo dziękuje za Pomoc !!
Opinia dodana przez: Łukasz
Średnia ocen: 4,6/5
Trafiłam do Pana Profesora rok temu szukałam pomocy pomimo że od 6 lat lecze się na anemie hemolityczna 2 razy mialam podawana krew raz nawet trafilam do szpitala z bardzo niska hemoglobina bo 4,2 dopiero tam znalazłam pomoc i przyczynę swojej choroby .Kiedy trafiłam na oddział zrobiono mi badania pobrano szpik wyszedł chlonniak jestem poddana terapii która przynosi dobre skutki nie muszę już dostawać sterydu i żelaza tylko dostaje immunoterapia ...
Opinia dodana przez: Aneta

dr n. med. Jacek Chlebowczyk

Średnia ocen: 4,0/5
Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.
Średnia ocen: 3,5/5
Witam, leczę się u dr Słapka z powodów hematologicznych od pół roku. Do doktora trafiłam po bezsensownym leczeniu u innego lekarza. Jest rzeczowy, konkretny i sumiennie podchodzi do wykonywanej pracy. Po pierwszym fachowo przeprowadzonym wywiadzie zmienił mi profil leczenia dzięki czemu powracam do zdrowia. Zadaje pytania i rzetelnie przedstawia plan leczenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Ania
Średnia ocen: 3,4/5
polecam doktora Pasierbka miły wysłucha spokojnie tłumaczy i co wżne trafia z diagnozą znam go ok 20lat i ufam jego wiedzy lekarskiej.
Opinia dodana przez: H
Średnia ocen: 3,2/5
U Pana doktora Nowaka leczę się gdzieś od dwóch lat, są to raczej okazjonalne wizyty jak to najczęściej bywa z internistami. Pan doktor potrafi poświęcić pacjentowi więcej uwagi niż "statystyczny lekarz" w tym kraju i to już niech będzie na plus - co samo w sobie jest dość smutne, że polskiego pacjenta cieszy, iż jakiś lekarz w końcu ma czelność poświęcić mu wystarczająco dużo uwagi. Oprócz tego Pan doktor to ...
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Grzegorz Biolik

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Średnia ocen: 2,3/5
Pan doktor poświęcił mi sporo czasu. Przeprowadził badania, wszystko wyjaśnił, pokierował. Mam zaufanie do jego kompetencji. Wizyta odbyła się w ramach NFZ. Czekałam na nią około 1,5 roku i to jedyny minus. Polecam tego lekarza.

lekarz Roman Strzeżyk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Średnia ocen: 1,7/5
Lekarz jest nie ogarnięty, interesuje go wszystko w około tylko nie pacjent, trzeba by się było zdiagnozować według internetu a potem dopiero iść do niego po recepty, mojej mamie odmówił zrobienia zdjęcia rtg, ani nie zalecił żadnych badań widząc że kobieta jest niewydolna oddechowo, poczym po wizycie u innego lekarza który skierował do pulmonologa a ten na badania do szpitala specjalistycznego okazało się że ma guzek w tchawicy...człowiek poświęca wszystko, ...
Średnia ocen: 1,3/5
Absolutnie nie szanuje pacjentów. Notorycznie się spóźnia, nawet o ponad 2 godziny, podczas wizyty długo oczekującego pacjenta prowadzi długotrwałe prywatne rozmowy telefoniczne. Po przedstawieniu objawów choroby półprzytomnemu pacjentowi zadaje pytanie 'po co pan do mnie przyszedł?'. Niestety zmarnowałem sporo czasu by uzyskać poradę, której udzieliłaby mi telefonicznie i bez zbędnego oczekiwania własna babcia. Nie polecam korzystać z usług pana 'doktora' Stryczka.
Opinia dodana przez: Adam
Średnia ocen: 1,3/5
Nie polecam badań usg u Pani doktor. Zostałam skierowana na badanie USG brzucha z poradni gastrologicznej, badanie wykonywała Pani doktor nie odzywając się przez całe badanie ani słowem, po badaniu tez żadnego komentarza. Wychodząc z gabinetu na kartce z wynikiem badania doczytałam, że mam torbiel nerki. Podejście do pacjenta fatalne. Myślę, że o takich rzeczach warto informować podczas badania od razu. Czy pacjent nie zasługuje na słowa komentarza?
Opinia dodana przez: Pacjentka
Średnia ocen: 1,2/5
Nie polecam tej pani doktor. O ile ta pani jest w ogóle lekarzem, bo wiedzy nie posiada zadnej, a pacjenta traktuje jak psa.
Opinia dodana przez: Gosia
Średnia ocen: 1,0/5
Do tego ,,doktora'' zapisywane są osoby, które nie podają konkretnego lekarza, ponieważ kto raz ma z nim do czynienia, więcej do niego nie pójdzie. Tego pana cechuje kompletny brak zainteresowania pacjentem, cały czas wpatrzony w ekran komputera, o nic nie pyta, właściwie nie wiadomo po co tam jest, chyba poszedł na medycynę z braku laku, być może gdzie indziej się nie dostał. Po przechorowaniu Covida schudłam prawie 10 kg i ...
Opinia dodana przez: ~zadziwiona~

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay stat