Wspaniały lekarz. Pani doktor uratowała mnie na pewnym etapie mojego życia. Choruję na schizofrenie paranoidalną, na szczęście mama zdobyła numer telefonu do doktor Iwony Koszewskiej i zapisała mnie na wizytę. Pomimo, iż spóźniliśmy się znacznie na pierwszą wizytę, to pani doktor i tak nas przyjęła, chociaż na parę minut, aby wysłuchać w czym problem. Później regularnie jeździłem do pani doktor, która wprowadziła mi inne leki i to pomogło. Wierzcie mi Państwo, byłem w bardzo złym stanie psychicznym, zresztą jak i fizycznym. Dużo dały rozmowy podczas wizyt, analiza choroby, i różnego rodzaju wskazówki, sugestię. Dzisiaj jestem innym człowiekiem. Bardzo dużo zawdzięczam pani doktor, nie ukrywam, jednak wiara w Pana Boga odegrała największą rolę, po moim nawróceniu. Być może to właśnie doktor Iwonę Koszewską Pan Jezus postawił na mojej drodze, abym doszedł do siebie, i miał możliwość stać się znów osobą wierzącą. Na koniec chciałem tylko napisać, że w najgorszym momencie przy wzroście 176 cm, ważyłem 118 kg, dzisiaj ważę około 84 kg. Polecam serdecznie doktor Iwonę Koszewską. I dziękuję serdecznie, za fachową i jakże życzliwą pomoc, jaką niesie Pani ludziom. Niech Pani Bóg błogosławi, za pomoc jaką otrzymałem.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Cudowny lekarz. Wyciągnęła mnie z depresji i przywróciła do życia. Uprzejma, urocza, kompetentna. Wizyty u p. Doktor to przyjemność. Jestem Jej bardzo wdzięczna, bo wielu lekarzy próbowało mi pomóc, ale dopiero Jej się udało.
Pani doktor Iwona Koszewska może jest dobrym specjalistą psychiatrii w początkowej fazie leczenia, lecz nie kontroluje dalszego doboru lekarstw. Moją żonę wyprowadziła z depresji w sposób wzorowy, ale dalej idzie po najmniejszej linii oporu, zapisuje żonie te same lekarstwa które od paru lat tylko szkodzą a nie pomagają, przyjmując te lekarstwa żona jest jednym wulkanem chodzącej agresji, kłótliwa, złośliwa rąbiąca świństwa swoim najbliższym.... Żona przechodziła depresję 4 lata temu, a do dnia dzisiejszego przyjmuje te same silne lekarstwa... jest po prostu jak gnijąca roślina z powodu przenawożenia , porażająca niszczy wszystko wokół siebie ..... Bardzo przykre, ale prawdziwe ... szkoda tylko że dotyczy to mojego zniszczonego już małżeństwa .... DZIĘKI PANI DOKTOR.
SZANOWNA PANI DOKTOR, Z UWAGI NA POSĄDZENIE MNIE DZIŚ (16 LIPCA 2012 r.) O WPISANIE OBRAŹLIWEGO KOMENTARZA NA TEMAT PANI DOKTOR, CHCIAŁABYM SPROSTOWAĆ, ŻE CHOĆ ZMIENIŁAM LEKARZA, NIGDY, ALE TO NIGDY NIE MYŚLAŁAM ŹLE O PANI DOKTOR I NIGDY, ALE TO NIGDY NIE WPISAŁAM NEGATYWNEJ OCENY O PRACY PANI DOKTOR. UWAŻAM PANIĄ DOKTOR ZA WYBITNEGO SPECJALISTĘ, BARDZO DOBREGO LEKARZA, BARDZO ŻYCZLIWEGO PACJENTOM I ZAANGAŻOWANEGO W SWOJĄ PRACĘ. JEST MI BARDZO PRZYKRO, ŻE ZOSTAŁAM POSĄDZONA O WPISANIE TAK NIEMIŁEGO KOMENTARZA, BO PRZECIEŻ ZAWSZE OKAZYWAŁA MI PANI DOKTOR ŻYCZLIWOŚĆ I WSPARCIE. POZDRAWIAM …
SZANOWNA PANI DOKTOR,
POZDRAWIAM PANIĄ,
KATARZYNA D.
Świetna specjalistka, diagnoza potwierdziła się, terapia polecona przez P. Koszewską postępuje. Widać efekty. Na prawdę polecam ! Poza tym, bardzo uprzejma i... pożyczyła mi własną książkę odnośnie problemu.
Bardzo dobra lekarka. Rozsądna, rzeczowa, uprzejma. Potrafi bardzo dobrze dobrać leki. Poleca także psychoterapię. Uprzejmie wysłuchuje uwag o chorobie. Wyjaśnia własny punkt widzenia.
WSPANIAŁY LEKARZ.ŚWIETNIE ROZUMIE PACJENTA. BARDZO DOBRZE DOBIERA LEKI. GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!11
WSPANIAŁY LEKARZ.ŚWIETNIE ROZUMIE PACJENTA. BARDZO DOBRZE DOBIERA LEKI.
GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!11
Leczę się już czwarty rok u Pani doktor Iwony Koszewskiej i jestem bardzo zadowolony z prowadzonej przez nią farmakoterapii. Jest bardzo życzliwą osobą, zawsze cierpliwie i z uwagą wysłuchuje wszystkiego, co mam jej do powiedzenia udzielając cennych wskazówek, dzięki którym łatwiej radzę sobie z moimi problemami i w rezultacie lepiej funkcjonuję w życiu codziennym. Szczerze wszystkim polecam.
Bardzo polecam Panią doktor Koszewską. Dzięki jej pomocy otrzymałem tak jakby drugie życie. Poniżej moja krótka historia: Przychodziłem do niej po raz pierwszy prawie 8 lat temu z poważną nerwicą i stanami lękowymi bez ochoty do życia i działania. Przeszyty uogólnionym lękiem bojąc sie zupełnie absurdalnych rzeczy. Coraz bardziej izolujący się od wszystkich... Najpierw dodała mi otuchy i wiary, że to można wyleczyć. Bardzo ciepłe i ważne wsparcie. Następnie próbowała dopasować optymalne leki ale z zastrzeżeniem, że końcowe wyleczenie zależy również bardzo od mojej pracy - psychoterapia! Po kilku tygodniach …
Po kilku tygodniach od razu poprawa - środki zaczęły działać. Później, szczerze mówiąc nie chciało mi się pracować nad sobą, pojawiały się nawroty mniej lub bardziej nasilone.
Po odrobieniu pracy domowej (psychoterapia) - Pani Iwona poleciła mi świetnego specjalistę, wszytko zaczęło się idealnie układać.
Teraz - jestem szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. Założyłem rodzinę, czego bym sobie zupełnie nie wyobrażał wcześniej.
Ważne - w sytuacjach, w których czułem że muszę się skontaktować, otrzymać wsparcie - zwłaszcza na początku mogłem do niej zadzwonić. Niezwykle miły i spokojny głos w słuchawce sprawiał, że od razu znikało napięcie :)
Na zakończenie – byłem wcześniej u kilku psychiatrów i psychologów. Mam umysł ścisły – z psychologami nie mogłem się dogadać, bo wewnętrzny lęk był już zbyt silny, żeby pomogła sama psychoterapia. Jeden z psychiatrów od razu chciał mi nawrzucać lekarstw bez tłumaczenia po co, więc też się bałem wchodzić w psychotropy.
U Pani Koszewskiej dostałem idealny MIX – wiedza ekspercka jak działają leki i po co je bierzemy, wsparcie psychologiczne i wytłumaczenie procesów myślowych które powodują nerwice oraz wskazówka, że ja też muszę nad sobą popracować, żeby wszystko było ok.
Pani doktor Koszewska nie jest ani dobrym psychiatrą ani dobrym farmakologiem. Niestety nie zna się na lekach, a interakcje między nimi to już dla Niej absurd. Zamiast uspokajać to doprowadza chorego do nerwicy. Leki, które wywołują silne uzależnienie i mogą być stosowane tylko bardzo krótko przepisuje do długotrwałego leczenia i mówi, że nie uzależniają. Jej ciągłe zmiany leków doprowadziły mnie do półrocznego pobytu w szpitalu.