dr n. med. Jacek Magnuszewski

3,3
3,5
3,9
3,3

Dr. Magnuszewski jest bardzo niekompetentnym lekarzem, podjął sie operacji ktora przyniosła więcej negatywnych skutków

Miał dwie operacje wymiany stawu biodrowego. Najpierw prawa noga, potem pół roku później lewa w Łodzi w klinice Medical Magnus. ul. Kopernika 38. Pierwsza miała miejsce w 2022 r. Jak to się stało? Czytałem w Internecie, że w Odessie (Ukraina) znany profesor wykonał operację wymiany stawu biodrowego i trwała ona 3 godziny 10 minut. Tę samą operację przeprowadził polski chirurg Jacek Magnuszewski . Operacja była trudna, ponieważ staw był całkowicie zniszczony. Ale ten czas trwał niepełną godzinę. Pan Jacek i cały jego zespół to Profesjonaliści najwyższej klasy. W ciągu kilku …

Czytałem w Internecie, że w Odessie (Ukraina) znany profesor wykonał operację wymiany stawu biodrowego i trwała ona 3 godziny 10 minut. Tę samą operację przeprowadził polski chirurg Jacek Magnuszewski . Operacja była trudna, ponieważ staw był całkowicie zniszczony. Ale ten czas trwał niepełną godzinę. Pan Jacek i cały jego zespół to Profesjonaliści najwyższej klasy. W ciągu kilku tygodni prowadziłam samochód. Czułem się świetnie. Nie było więc żadnych przemyśleń ani wątpliwości, gdzie wykonać drugą operację. Odbyła się ona w maju 2023 roku. Również szybko, bardzo profesjonalnie, z wielką uwagą ze strony anestezjologa i innych członków tego wspaniałego zespołu specjalistów. Przez cały czas trwania operacji, a także po jej zakończeniu, aż do momentu wypisania mnie z kliniki, byłem pod troskliwym , uważnym, i przyjaznym nadzorem personelu placówki. Niezmiernie wdzięczny polskim lekarzom!!! Przyłączam się do dobrych recenzji innych osób. bardzo polecam. Doktor Magnuszewski to wspaniały człowiek i ogtoreda.

dr Magnuszewski doskonale przeprowadził operację stawu biodrowego i otoczyl mnie świetną opieką pooperacyjna. Polecam tego chirurga i całą ekipę Medical Magnus.

Bardzo szczerze polecam Pana doktora Jacka Magnuszewskiego, byłam operowana przez doktora i serdecznie dziękuje.

Zdecydowanie odradzam pana doktora,zwłaszcza jeżeli wizyta jest w ramach NFZ.

Zdecydowanie odradzam pana doktora,zwłaszcza jeżeli wizyta jest w ramach NFZ.

Do doktora Magnuszewskiego przypełzłam z wielkim bólem prawej nogi, biodra i lędźwiowego odcinka kręgosłupa. Nie mogłam już prawie chodzić. Po dwóch wizytach i jednym prześwietleniu dowiedziałam się od pana doktora ze mam dysplastyczne biodra i nie będę chodzić normalnie już nigdy. Doktor powiedział, że nie można z tym nic zrobić, mam się przyzwyczai do bólu i żyć dalej. Załamana i zapłakana, bo całe życie przede mną (mam 19 lat) poszłam szukać pomocy gdzie indziej. Okazało się, że z biodrami jest w porządku za to mam dyskopatię i rwę kulszową. Jeśli macie pieniądze- idźcie może za nie okaże się, że lekarz ma wiedzę. Ale radziłabym OMIJAĆ MAGNUSZEWSKIEGO Z DALEKA!

Zmarnowałam na wizytach u tego lekarza rok czasu. Miałam odpryski kostne w stawie kciuka, o których doktor doskonale wiedział z przeprowadzonych badań. Mimo wszystko nie zalecił mi zabiegu operacyjnego w celu ich usunięcia. Nawet radiolog dziwił się, że lekarz prowadzący nie zaleca mi operacji. Po długim okresie czasu, spędzonym na wizytach u Magnuszewskiego postanowiłam pojechać do prof. Romanowskiego do Poznania i tam już na pierwszej wizycie umówiono mnie na operację. Teraz wszelkie dolegliwości ustąpiły. Moim zdaniem Magnuszewski idzie na łatwiznę, a dodatkowo nie chce przyznać się do tego, że nie chce podjąć się operacji bo nie jest w tym dobry. Może ten lekarz specjalizuje się w innych obszarach ciała niż dłonie, ale trzeba umieć się do tego przyznać i pokierować pacjenta do innego specjalisty, a nie udawać, że nic się nie dzieje.

U Dr.Magnuszewskiego leczę sie o września 2011 roku i muszę powiedzieć że nareszcie trafiłem na prawdziwego lekarza z powołania który mi naprawdę pomógł w moich bólach,nim trafiłem do dr. Magnuszewskiego chodziłem prywatnie do różnych ortopedów i żaden nie był mi w stanie pomóc .Teraz chodzę systematycznie do doktora na kasę chorych . Pan doktor poświęca mi dostatecznie czasu i wytłumaczy mi jasno przyczyny choroby.Cierpię na zchorzenia wielostawowe i wiem że bez żadnych zastrzeżeń oddam się w jego ręce.W przyszłym roku mam wyznaczone dwie operacje i jestem pewien że Dr.Magnuszewski wykona je należycie i sumiennie.25 lat temu Dr.uratował ręke naszego syna.

Dr n med nie zainteresowany pacjentem zupełnie.W czasie mojego pobytu w gabinecie prowadził ożwione rozmowy z osobami wchodzącymi i wychodzącymi (a było ich kilka).W międzyczasie rozmawiał ze mną.Nawet nie zauważył,gdy wyszłam.

Polecam doktora Jacka Magnuszewskiego!! Leczę sie u niego od trzech miesięcy a zaznaczam,że jestem trudnym przypadkiem ortopedycznym.Schorzenie trwa od dawna i jest nieodwracalne ale starania doktora Magnuszewskiego sprawiły,że cierpę duzo mniejszy ból.Ponadto mam dla niego duży szacunek i uznanie za cierpliwośc do pacjenta i bardzo ludzkie podejście.

Polecam doktora Jacka Magnuszewskiego!!