dr Jacek Zeckei

4,7
4,8
4,8

Świetny lekarz, przepisuje super dopasowane lekarstwa, dziecko szybko wraca do zdrowia, bardzo dobre podejście do dzieci, mój maluch bał się chodzić do lekarzy a dr Zeckei był jedynym lekarzem, którego moje dziecko uwielbiało! Chętnie pomagał przy chorobie nawet po godzinach swojej pracy w przychodni, widać, że jest lekarzem z powołania !!!

NIE MA LEPSZEGO LEKARZA W RADZIONKOWIE DLA DZIECI :)

NIE MA LEPSZEGO LEKARZA W RADZIONKOWIE DLA DZIECI :)

Dobry człowiek i kompetentny lekarz. Oby więcej takich!

Dobry człowiek i kompetentny lekarz. Oby więcej takich!

bardzo dobry lekarz godny polecenia i zaufania

bardzo dobry lekarz godny polecenia i zaufania

Prawdziwy lekarz w powołania!!! Zawsze poświęca nam tyle czasu ile potrzebujemy (a jesteśmy częstym "gościem" u niego), antybiotyk podaje w ostateczności, jego diagnozy ZAWSZE są trafne. A przede wszystkim jest ciepłym, dobrym i przesympatycznym człowiekiem!!!!! Oby więcej takich lekarzy!

super lekarz ;D bardzo go lubię moje dzieci też go lubią, umie leczyć ;)

super lekarz ;D bardzo go lubię moje dzieci też go lubią, umie leczyć ;)

SWIETNY LEKARZ ,TRAFILYSMY PRZYPADKKIEM NA POGOTOWIE W BYTOMIU ,Z WNUCZKA ,PODEJSCIE SUPER ,DIAGNOZA TEZ.DOBRE DOBRANE LEKARSTWA ,WOGOLE SAME SUPERLATYWY DLA PANA DOKKTORA ,NA WSZELKI WYPADEK ZAPISALAM JEGO NUMER KONT.JESTEM ZADOWOLONA ,WNUCZKKA PO PODANIU ANTYBIOTYKU ZA 3 GODZ NIE TO SAMO DZIECKO,A MECZYLA SIE TYDZIEN CZASU!!OBY WIECEJ TAKICH LEKARZY Z POWOLANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dobry pediatra,lekarz z powołania, ma wspaniałe podejście do dzieci,podczas wizyt można o wszystko zapytać,pan doktor potrafi rozwiać wszystkie wątpliwośći zatroskanych rodziców.W naszym przypadku jego szybka i trafna diagnoza utatowała nas od poważnych powikłań.Polecam

najlepszy lekarz jakiego znam zna sie na tym co robi ma w pełni moje zaufanie i moich dzieci,lekarz z powołania mozna na niego liczyc o kazdej porze dnia i nocy a to bardzo wazne

Witam :) Jestem tatą 2,5 letniego synka .Za kilkanaście lat będzie dorosły i już mu zazdroszczę miłych wspomnień w kontakcie z lekarzem z dzieciństwa, ja takiego szczęścia nie miałem :( Myślałem, że tak miłych i kompetentnych ludzi nie ma wśród lekarzy(zwłaszcza pediatrów), gdzie jest ważne podejście do dziecka , umiejętność traktowania każdego przypadku indywidualnie i poświęcenie :) TAKI JEST WŁAŚNIE NASZ LEKARZ OD MALUCHÓW:)) pozdrawiamy

Witam :)