lekarz Jadwiga Gniady-Jastrzębska

Gastrolog, Internista

4,4

Pani Doktor jest profesjonalnym i doswiadczonym lekarzem. Doskonale i bezboleśnie wykonuje kolonoskopię. Stwarza przy tym bardzo dobra atmosferę. Polecam gorąco wszystkim. Znakomity lekarz.

Pani Doktor jest doskonałą specjalistka oraz ciepla osoba,miałam kilka badań przeprowadzonych przez Panią doktor zawsze przed badaniem przeprowadza krotka rozmowe z pacjentem,sprawia że strach mija a badanie jest bezbolesne

Pani Doktor jest bardzo profesjonalnym lekarzem, gastroskopia, która na pewno jest nieprzyjemnym badaniem została wykonana perfekcyjnie, atmosfera panująca podczas badania dzięki Pani Doktor oraz Personelowi była znakomita i bezstresowa

Pani Doktor super lekarz, polecam z całego serca, pielęgniarz też wspaniały człowiek razem tworzą wspaniały zespół.

Pani doktor rewelacja. Jak byłem zestresowany, tak szybko mi przeszło. Atmosfera jak w prywatnym gabinecie. Samo badanie, wiadomo nieprzyjemne, ale przy takim personelu przebiegło super. Pan pielęgniarz też miły człowiek.

Zdecydowanie nie polecam.Podczas badania bardzo nie miła i traktuje człowieka jak przysłowiowy worek ziemniaków.Żadnej delikatności.Jedynie pod koniec przy samym wypisie lekka zmiana,ale tak naprawdę zero zaleceń.