Profesor 6 lat temu zoperował mi kolano wstawiając endoprotezę. Jestem zadowolony, kolano funkcjonuje bez zarzutu. Dziękuję.
Z całego serca polecam Pana profesora. Po półrocznej próbie leczenia u innych ortopedów i braku rezultatu jako jedyny wskazał powód choroby i szybko wdrożone leczenie mam nadzieję że mi pomoże. Wielkie DZIĘKI Panie profesorze.
Polecam tego znakomitego człowieka, jako lekarza, fachowca od spraw trudnych i niewykonalnych przez innych ortopedów. Znam Pana Profesora od wielu lat, uratował mi życie po wypadku sportowym a natępnie przez lata,po kilku zabiegach operacyjnych i rehabilitacji przywrócił mnie do możliwości pracy zawodowej którą nadal mogę wykonywać. Niektórzy lekarze z którymi miałem kontakt twierdzili że z moimi problemami nic już nie da się zrobić. Teraz pokazując młodym lekarzom co zrobił Pan Profesor są pełni podziwu i nawet o takich sztukach ortopedycznych nie słyszeli ani nie widzieli.
Opinie negatywne to wypisuje chyba tylko mierna konkurencja. Szacunek za wiedzę i fachowe podejście.
Znakomity fachowiec, ratował mi życie i zdrowie po wypadku sportowym i mimo że minęło wiele lat nigdy nie odmawia mi kontaktu. Zadziwiające dla mnie że pamięta o szczegółach mojego problemu i pokazuje młodym lekarzom . Polecam w pełni i jeszcze raz dziękuję za pomoc i zaangazowanie. Życze dalszych sukcesów
Polecam w pełni i jeszcze raz dziękuję za pomoc i zaangazowanie.
Życze dalszych sukcesów
Szczerze polecam konsultacje u pana Profesora. W moim przypadku zobaczył to czego nie widział inny ortopeda na zdjęciu rentgenowskim - małe złamanie. Precyzyjna diagnoza, szybkie działanie i serdeczne podejście do pacjenta to rzadkość w dzisiejszych czasach. Duży parking i parterowy budynek Alfa Centrum przy ul. Ogrodniczki to kolejny atut.
Moze ktos zna namiary ,gdzie przyjmuje Profesor Skowronski.Slyszalam o Nim bardzo pochlebne opinie.Sprawa bardzo pilna, prosze o pomoc. Z gory bardzo dziekuje.
Fantastyczny człowiek. Wie co robi. Mało mówi, ale to nie wada. Działa szybko i pomaga a to najważniejsze.
Normalny człowiek znający się na swojej pracy. Dotrzymujący danego słowa. Rzetelnie podchodzący do pacjenta. Nie zdarzyło się by lekceważąco odniósł się w rozmowie. Dziękuję profesorze za opiekę nad moją córką. Pełen szacunek z mojej strony.