Ta Pani jest świetną kobietą, super fachowcem i CZŁOWIEKIEM. A,że nie jest wylewna i nie rozmawia z pacjentem jak z koleżanką na plotach świadczy tylko o jej fachowości i profesjonalizmie. Dziewczyny, które pisały negatywne komentarze o tej Pani chyba nie wiedzą po co chodzi się do lekarza. Pani Lipińska odbiera telefony ( jako jedna z niewielu )i interesuje się pacjentem. Może sprawia wrażenie trochę niedostepnej, ale to chyba nie jest jej wada?!Jest super fachowcem, chodziłam do niej całą ciążę, odbierała moje maleństwo i na pewno następna ciążę również będę do niej chodziła. Polecam! Jest kobietą z ogromną wiedzą, pełen profesjonalizm. POLECAM!
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo mila , super podejście do pacjenta. Polecam Myślę, ze te negatywne opinie są złośliwe. Nie wierzę w te negatywne opinie.
Bardzo mila , super podejście do pacjenta. Polecam
Myślę, ze te negatywne opinie są złośliwe. Nie wierzę w te negatywne opinie.
MASAKRA !!! Strasznie nieuprzejme babsko !!! Tak niemiłej osoby nie spotkałam !!!
MASAKRA !!!
Strasznie nieuprzejme babsko !!!
Tak niemiłej osoby nie spotkałam !!!
Kobieta z klasą, delikatna i bardzo sympatyczna. Pełen profesjonalizm i fachowość. O każdej porze gotowa udzielić rady (odbiera telefon lub oddzwania !!!!) POLECAM
kobieta bez serca....zimna s...najgorszemu wrogowi nie życze kontaktu z tą panią a jej potraktowania tak przez innego kolegę po fachu!
Mi pani doktor uratowała życie i zdrowie(w tej kolejności). Może sprawiać wrażenie osoby oschłej ale to tylko "maska". Mam do niej duże zaufanie i jeśli naprawde coś dolega a nie chodzi o pogawędkę towarzyską to zdecydowanie ją polecam !
Nie polecam tego lekarza !!!!!!!!!! Brak delikatności, bardzo niemiła i niesympatyczna !!!
Kochane p. ciężarne!! Unikajcie tej kobiety(?!) jak ognia!!!!
Kochane p. ciężarne!!
Unikajcie tej kobiety(?!) jak ognia!!!!
Brak współczucia dla pacjentki, traktuje je przedmiotowo.
Brak współczucia dla pacjentki, traktuje je przedmiotowo.