Pan doktor operował mnie w zeszłym roku.Jestem b.zadowolona z leczenia jak i opieki po operacyjnej.Szczerze polecam:)
Bardzo kompetentny i doskonały specjalista.Polecam.
Bardzo kompetentny i doskonały specjalista.Polecam.
super lekarz dzięki niemu jestem wśród żywych
super lekarz dzięki niemu jestem wśród żywych
bardz dobry lekarz, wyleczył mnie bez "cięcia" w szpitalu inny lekarz od ręki chciał operować, a okazało się, że nie było czego
Kawał prostaka, dla którego najważniejsza jest kasa!
Kawał prostaka, dla którego najważniejsza jest kasa!
Pan doktor spełnił moje oczekiwania w 100%,jako człowiek i jako lekarz.Zastanawiam się jaki problem mają ze sobą ludzie tak ostro go oceniając?Jest bardzo wrażliwą osobą i świetnym specjalistą,chętnie odpowiada na każde pytanie.Gdy człowiek umie słuchać i przyjąć prawdę do wiadomości,i nie boi się pytać to leczenie staje się przyjemnością mimo bólu i niewiadomej.Dajmy sobie pomóc.Do końca.
Lekarz, który swój zawód mógłby uprawiać na zwierzętach, a nie na ludziach! Zwierzęta być może nie rozumiałyby arogancji i niegrzeczności tego lekarza. NIE MA ŻADNEGO PODEJŚCIA DO PACJENTA. Podczas wizyty okazuje swoją wyższość przez co pacjent boi się zapytać o cokolwiek. Taki lekarz nie powinien leczyć! Kto dał mu stanowisko ordynatora? Przecież dla niego pacjenci nic nie znaczą, a to w pierwszej kolejności powinno być najważniejsze przy wykonywaniu takiego zawodu.
Ten który temu lekarzowi wystawił same jedynki powinien się leczyć u weterynarza - przepraszam Weterynarzy! Dr Jarosław uratował mi życie. Jest wybitnym fachowcem, kompetentny i uprzejmy. Nie lubi brudasów.Utrzymuje na oddziałe porządek i dyscyplinę.Życzę wszystkim takiej opieki i fachowości.
Specjalista w swojej dziedzinie, jednak nieprzyjemny, nie potrafi rozmawiać z pacjentami i rodziną.
Trafiłam do niego przypadkiem i na szczęście dla siebie...potem znowu wizyta w szpitalu przez moją głupotę i znowu mnie przygarnął..... może rzeczywiście nie jest bardzo wylewny lecz kompetentny i kompleksowy - nie wypuścił mnie ze szpitala bez wszystkich prawidłowych wyników. "Szczerość aż do bólu" to jego atut i dlatego niektórzy pacjenci odbierają to jako arogancję - on jako lekarz pragnie tylko twego dobra. Ja bardzo polecam tego lekarza - według mnie on leczy bo to lubi, a nie tylko zgarnia kasę.