Nie polecam,lekarz praktycznie nie rozmawia z pacjentem, nie interesuje go jego stan zdrowia, leczy doraźne objawy
Ja również nie polecam doktora Milejskiego. Podczas wizyty nie otrzymałam ani należytej uwagi, ani należytej porady, ani odpowiednich leków (właściwie - żadnych leków - decyzja doktora była analogiczna: "Trzeba wyleżeć"). Na moje pytanie, czy nie należałoby może przebadać mnie dokładniej, ponieważ bardzo męczący kaszel i katar mam już od ponad miesiąca, w odpowiedzi dostałam jedynie lekceważące spojrzenie i pytanie: "A po co?" Po wizycie mój stan się pogorszył, leżałam kilka dni z gorączką powyżej 39 stopni, leczyłam się na własną rękę. Przewalczyłam przeziębienie (?), ale kaszel i katar nie ustąpiły (jestem 3 tyg. po wizycie).
Zdecydowanie nie polecam. Przy silnym przeziębieniu i gorączce 39 (to była moja pierwsza gorączka od czasów niemowlęcia, a więc coś poważnego) nie dostałam żadnych leków. Jego porada była - wyleżeć. Efekt takiej porady był taki, że po dwóch tygodniach poszłam do innego lekarza nadal z gorączką i dodatkowymi dolegliwościami, takimi jak ból gardła i ból zatok. Ten drugi lekarz stwierdził, że teraz przez dłuższy czas będę musiała leczyć te zatoki i był oburzony faktem, iż nie otrzymałam kompetentnej porady i odpowiednich leków wcześniej.