dr n. med. Jerzy Surówka

3,4
3,5
3,5
3,6

W żadnym wypadku nie polecam tego "ginekologa". Wykona błąd a potem umywa rączki a wszyscy dookoła go bronią. Mam nadzieje że karma wróci panie "doktorze".

Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciąży przez innego lekarza. Doktor jest empatyczny i ma super podejście, dzięki niemu udało mi się przetrwać dwie ciąże i dwa porody. Moim zdaniem nie będzie odpowiedni dla kobiet nieinteligentnych.

Pan Doktor ma ogromna wiedze oraz doswiadczenie. Dodatkowo jego zaangażowanie i świadomość wszelkich procesów kobiecej natury jest bezcenna.Wizyta trwa tyle ile wymaga. Polecam!

Polecam!

Witam, lekarz bez kompetencji. Braku zrozumienia, empatii, profesjonalizmu. Nie polecam!!! Tylko straszy, nie udziela odp na zadane pytania przy ciąży zagrożonej. Szczerze odradzam.

Nie wiem skąd tu takie dobre oceny. Lekarz fatalny. Tylko umie straszyć pacjentki. Gdy poszłam na potwierdzenie ciąży powiedział, że to dopiero paczatek i on nic nie będzie stwierdzal, że jak pojawi się krwawienie to zaprasza na czyszczenie. W 9 Tc nastraszyl, że dziecko jest chore i trzeba się przygotować na usunięcie, bo strata na tak wczesnym etapie nie boli.. Rozumiecie to?! Podczas badania jest bardzo niedelikatny. Wszystkie wizyty miałam prywatnie. Nie wiem co wyprawia na kasę chorych. Nie polecam

Podczas badania jest bardzo niedelikatny.
Wszystkie wizyty miałam prywatnie. Nie wiem co wyprawia na kasę chorych.
Nie polecam

Polecam dla mnie byl bardzo mily i wszystko z dokladnoscia odpowiedzial na kazde pytanie . jestem bardzo zadowolona ze moge do niego chodzic kazda wizyta u pana doktora jest przyjemna jest bardzo wyrozumialy i mily

Prowadził dwie moje ciąże, przeprowadził zabieg ginekologiczny na chirurgii jednego dnia, a to wszystko na kase chorych. Obie ciąże były zagrożone, ale dzięki niemu wszystko skończyło się super, mam 11 i 7 letnie dziewczyny. Jak moja córa zechce iść do ginekologa to polecę właśnie tego, bo to solidna firma. A lekarz ma leczyć a nie głaskać po głowie !!!