Psycholog, psychoterapeuta, mediator rodzinny,
Pracuje w nurcie: Gestalt, poznawczo-behawioralnym, oraz psychodynamicznym.
Wizyty w Gabinecie oraz Online.
Ukończyła ...
Psycholog, psychoterapeuta, mediator rodzinny,
Pracuje w nurcie: Gestalt, poznawczo-behawioralnym, oraz psychodynamicznym.
Wizyty w Gabinecie oraz Online.
Ukończyła psychologię na Uniwersytecie Wrocławskim, ścieżka kliniczna.
Absolwentka Szkoły Psychoterapeutycznej.
Ukończyła Szkołę Mediatorów Rodzinnych w Warszawie.
Ukończyła Szkołę Terapii Par we Wrocławiu.
Absolwentka Studium Public Relations& Doradztwo Personalne.
Wpisana do Samorządu Zawodowego ...
Godny polecenia | 5,0 |
Super! Polecam mimo ogromnych starań, żeby odwrócić uwagę od rzeczywistych problemów, zostałem rozpracowany w relatywnie krótkim czasie. Teraz zaczynam czuć w jakim kierunku idziemy. Czeka mnie jeszcze podpisanie paru cyrografów, ale całość bardzo mi odpowiada. Kompetencje i konkret. Ciekaw jestem kolejnych sesji.
Super! Polecam
Ciekaw jestem kolejnych sesji.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniała ciepła osoba. Nie sądziłam, że w tak krótkim czasie zdoła mi pomóc. Polecam z całego serca każdemu!
Godny polecenia | 5,0 |
Cieszę się, że mogłam spotkać na swojej drodze Panią Joannę. Jej wiedza, ogromna empatia oraz zaangażowanie pozwoliły zmierzyć się z problemami. Dzięki Pani Asi odnalazłam siłę i chęć do działania. Teraz zaczynam nowy rozdział w swoim życiu. Dziękuję!!!
Godny polecenia | 5,0 |
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Joanny. Ma pogodne usposobienie, uspokajający głos, tworzy atmosferę zaufania i bezpieczeństwa. Jest bardzo mądrą kobietą. Wcześniej byłam u trzech psychologów i dopiero Pani Asia potrafiła w sposób profesjonalny podjąć się pomocy. Terapia pomogła mi odzyskać siły, wiarę w lepsza jakość życia i uwierzyć w siebie, odkryłam prawdę o sobie i odzyskalam równowagę. Z całego serca polecam Panią Joannę.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Joasia jest świetnym psychologiem. Potrafi znaleźć sedno problemu, wskazać jego rozwiązanie, a poza tym podnieść na duchu, zmotywować do zmian w swoim życiu i działania. Bardzo mi pomogła i to w ciągu zaledwie kilku wizyt. Jest bardzo sympatyczna i bardzo otwarta. Polecam wszystkim.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Joanna zmieniła nazwisko teraz to Joanna Sobucka. Przyjmuje w gabinecie pod Lesznem. Godny polecenia psycholog-terapeuta.
Godny polecenia | 5,0 |
Numer telefonu otrzymałam od koleżanki która skończyła terapie u Pani Joanny. Następnie spojrzałam na stronę i wiedziałam, że muszę umówić się na spotkanie. Nie pomyliłam się bo szybko wyszłam na prostą.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Joanna-świetny specjalista!!! Jeżeli ktoś z Was ma problemy i chce cos z tym zrobic, to śmiało maszerować do P.Sobuckiej. Praca z powołania, uczciwość, ogromna empatia-pełen profesjonalizm! Niesamowita osoba. Wielki szacunek do Jej osoby i do pracy którą wykonuje.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani Joanna-psycholog z powołania. Kompetencja na najwyzszym poziomie,uprzejmosc, skupienie na pacjencie. Z czystym sumieniem polecam.
Usługa | Cena (zł) |
---|---|
Konsultacja psychologiczna 55-60 minut | 150 |
Terapia nastolatków 45-50 minut | 130 |
Terapia małżeństw i par 80 minut | 200 |
Skype online - konsultacja psychologiczna 55-60 minut | 150 |
Konsultacja rodzicielska 55-60 minut | 150 |
PROMOCJA Wizyta wspierająca dla rodziców dzieci niepełnosprawnych 50 minut | 100 |
Konsultacja psychologiczna 80 minut | 200 |
Skype online - konsultacja psychologicznado 80 minut | 200 |