Trafiłem do Pani "doktor" z córką z podejrzeniem i ewentualną diagnoza alergii. Pierwsza wizyta trwała 2 minuty dostaliśmy skierowanie na testy i tyle. Podczas 2 wizyty z wynikami żona usłyszała że wyniki ma sobie skonsultować z wujkiem Google bo ona nie od tego jest.. "przyjmowane leki można odstawić ale jeżeli Pani uważa inaczej to można podawać dalej" - cytat zacnej Pani "doktor" Uważam że Pani jest już wypalonym "lekarzem" i powinna przestać przyjmować pacjentów bo może to skutkować poważnym uszczerbkiem na zdrowiu.
Masakra!!! udałam się do Pani dr. z 12m-cznym synkiem z podejrzeniem alergii na białko mleka krowiego. Wizyta w kompletnym pośpiechu, Pani dr. oburzona że do badania nie wystarczy podnieść koszulki, tylko muszę ściągnąć dziecku spodnie żeby rozpiąć body. Zaczęła pytać jakie mleka dziecko piło od początku, i w trakcie zaczęła wypisywać skierowania na testy, więc nawet nie zdążyłam powiedzieć jakie mleko aktualnie dziecko pije, a tu już koniec wizyty. Wynik wizyty - oszałamiający. Pani dr. nie przepisała zmiany mleka, zmiany diety na bezmleczną czy jakiś specjalnych bakterii aby układ pokarmowy zaczął pracować nad strawieniem białka mleka - tylko 12m-czne dziecko dostało silne leki wziewne - pulmicort i berodual, z rozpozaniem jak się doczytałam na kartce dla lekarza kierującego "dychawicy oskrzelowej" - a synek się nie zadusza tylko trochę pokasłuje, a we wczesnym okresie niemowlęcym picie mleka sprawiało mu ból, i przez pewien okres nie robił kupek. Jedyne co wynieśliśmy z tej wizyty to skierowanie na testy z krwi. Jeśli chodzi o dzieci to zdecydowanie nie polecam!!!
Bardzo dobra lekarz znająca się na kilku specjalizacjach.W 100% mogę ją polecić wszystkim młodym mamom,bo moje dziecko jest tylko jej pacjentem już od 6 lat.Odpowie na wszystkie pytania,doradzi.Bardzo miła dla dzieci.
Trudno mi określić kompetencje pani doktor poniewaz bylismy tylko na jednej wizycie, co zdecydowanie wpłyneło na to ze napewno nie skożystamy nigdy z jej usług to fakt ze wizyta przebiegla w pospiechu bez poswiecenia odpowiedniej uwagi.
Pani doktor prowadzi leczenie moich dzieci od dawna. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam,
Bardzo miła, kompetantna Pani doktor- chętnie wysłucha i pamięta chorych.Godna polecenia!
Długo oczekiwana wizyta - na fundusz -trwała 5 min. Pani doktor nie wchodzi w szczegóły (przed wizytą polecono nam zrobić badania krwi i kału na które nawet nie patrzyła)zapisuje leki w dużych ilościach. Trochę to niepokojące- zwłaszcza że leczy dzieci.
Leczę u pani doktor dwoje dzieci alergicznych i astmatycznych od kilku lat z bardzo dobrymi efektami. Zawsze jest bardzo na bieżąco z nowymi trendami i nowoczesnymi lekami, czasem stosuje uderzeniowe dawki leków (co jedna z pań powyżej Jej zarzucała), ale z mojego doświadczenia po to żeby szybko dziecko wyleczyć a potem ten stan stabilnie utrzymywać bez leków lub z ich minimalną dawką. Długoterminowo taka taktyka jest dla mnie lepsza niż jak opisała Pani powyżej pięciomiesięczne nieskuteczne leczenie bez używania leków. Gorąco polecam.
byłam z pół rocznym dzieckiem, chorym na AZS, pediatra 5 mcy starała się leczyć dziecko możliwie najbardziej naturalnymi metodami, a Pani alegrolog z drzwi mi wyjechała ze sterydem. Wizyta krótka, zapisała dziecko na kolejną, na bank nie pojdę.
leczyłam u niej 3 dzieci ..... Pani doktor okazała się jednak niekompetentna pomimo swojego doswiadczenia ...... leczyła dziecko wysokimi dawkami leków sterydowych i antybiotykami nie szukając przyczyny niepowodzień zaleconych kuracji ...... Wizyty pobieżne, realizowane na szybko, bez tłumaczenia i wchodzenia w szczegóły ....