lekarz Joanna Zawadzka-Wojtasiak

2,6
2,6
2,3
2,4

Pani dr prowadziła mi ciąże(urodziłam 13.12.2012)jestem bardzo zadowolona z opieki.Zawsze miała dla mnie czas,badała w ciszy i skupieniu a potem wszystko tłumaczyła.Polecam tą panią z czystym sumieniem.

nie wiem skąd takie negatywne opinie o pani doktor, byłam dziś na usg genetycznym i jestem bardzo zadowolona z wizyty...najpierw w ciszy dokonała wszelkich pomiarów a później szczegółowo i rzetelnie wszystko wytłumaczyła...dostaliśmy pełen opis i parę zdjęć 3D...ogólnie bardzo polecam i na następne usg na pewno znów zapiszę się do tej pani :D

Właśnie wróciłam z wizyty u Pani doktor. To była moja druga wizyta.Nie zauważyłam u Pani doktor żadnych z poniższych ""złych objawów". Mój problem został zdiagnozowany, wyleczony,wszystko dokładnie wyjaśnione jak postępować, na co zwracać uwagę.Przy tym zachowywała się najnormalniej w świecie, uprzejmie, bez żadnych złośliwych uwag.

kiedy czytam te wszystkie negatywne kom. na temat pani doktor...to jesem w szoku i zastanawiam sie co za kobiety to pisza...i czego wymagaja?. jestem w ciazy i chodze do niej,jest bardzo sympatyczna,skupiona i zawsze wychodze zadowolona z jej gabinetu.

Nikomu nie polecam wizyty u Pani doktor. Jeśli jednak się zdecydujesz, licz się z tym, że zostaniesz potraktowana "od ręki". Badanie bardzo niekomfortowe i bolesne. Po badaniu krwawienie. Nie możesz wyrazić własnego zdania - musisz przytakiwać Pani doktor. Temat dziecka nie jest dla Ciebie jeśli nie masz około 30 lat. Każdy wiek poniżej jest dla Pani dr zbyt młody. Pouczanie o metodach antykoncepcji. Naciąganie na tabletki antykoncepcyjne. Ogólnie nie jestem zadowolona i nigdy więcej nie wrócę.

Ja byłam u tej pani doktor na badaniu Usg i bardzo byłam zadowolona jak dla mnie była sympatyczna i spokojna

Tragedia.Lekarz niekompetenty ,niemiły.

Tragedia.Lekarz niekompetenty ,niemiły.

Okropna kobieta!!! Zgadzam się z wszystkimi-za nić w świecie nie polecam tej lekarki.

Z przykrością muszę każdej kobiecie odradzić wizytę u tej PANI. Niestety ta Pani nie wykryła wady wrodzonej zagrażającej życiu u mojego dziecka w trakcie usg 3D. Brak słów jeśli chodzi o jej zachowanie i taktowanie pacjentki. Może zamiast wyładowywać swoje niezadowolenia ta Pani skupiła by się na dokładnej diagnozie i profesjonalnym przeprowadzeniu badań. Niech każda przyszła mama zastanowi się poważnie nad zapisaniem do tej Pani na usg, jeśli nie chce przechodzić przez to co ja:(

Okropna lekarka,nie powinna mieć kontaktu z pacjentami.

Okropna lekarka,nie powinna mieć kontaktu z pacjentami.