zdecydowanie polecam. jestm pacjentką Pani Doktor od 18 roku życia (czyli już 14 lat), nigdy nie spotkałam się z nieodpowiednim potraktowaniem, wszystkie moje sprawy są załatwiane profesjonalnie. Polecam
Pierwszy raz odwiedziłam Panią Misiak jak miałam 13 lat, była to moja pierwsza wizyta u ginekologa, potem miałam przez lata uraz i nie odwiedzałam tego typu lekarzy. Po kilku latach za namową mamy poszłam po raz kolejny do pani doktor, tylko że prywatnie- okazała się bardzo miła i dokładna, ale tylko na pierwszej wizycie. Potrafi przepisywać tylko tabletki antykoncepcyjne, od dawna próbuje mnie wyleczyć i jakoś dalej mam problemy, nie przejmuje się pacjentem w ogóle. Nie polecam. To tylko strata czasu i pieniędzy!
A ja zdecydowanie polecam!!!:) Tez słyszałam te wszystkie opinie jakoby Pani misiak nie była zbyt miła dla sowich pacjentek,natomiast poszłam i bardzo mile się zaskoczyłam.Pani doktr bardzo miła i profesjonalnie podeszła do badania tak że nawet nie odczuwałam dyskomforu zwiazanego z badaniem.Starsza i doświadczona Pani doktor:) Polecam
A ja zdecydowanie polecam!!!:)
Polecam
Podczas mojej ostatniej wizyty pani doktor zachowywała się jakby była co najmniej naćpana!! Opryskliwa, do tego bezczelna i bierze pieniądze za badania które są bezpłatne. Absolutnie nie polecam!!
Ta baba nie wykryła u mnie zaawansowanego zapalenia przydatków i do tego powiedziała mi ,że ma mnie boleć i już.
zdecydowanie świetny ginekolog, miałam sporo problemów zw. z miesiączą, Pani Doktor że miała czas by uspokoić moje obawy kiedy rozmawiałam z nią telefonicznie, w gabinecie była bardzo miła, przeprowadziła mi badania cytologiczne, piersi i na wszelki wypadek USG, za które mi chyba nawet nie policzyła, wytłumaczyła mi dokładnie jakie leki dostaje, kiedy je przyjmować, po wyniki mogłam zadzwonić by nie chodzić do gabinetu i nie czekać w kolejce mile zaskoczona byłam, że choć nie odwiedzałam jej przez 2 lata to dokładnie pamiętała moje wcześniejsze problemy ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
Dla mnie jedyny lekarz do którego mogę i chodzę. Chodzę, bo lubię ;).
Dla mnie jedyny lekarz do którego mogę i chodzę. Chodzę, bo lubię ;).
Dla mnie najlepszy ginekolog! Nie chodze do innych. Zdecydowanie polecam wszystkim.
W/w pani doktor nie wykryła w przeciągu 7 lat mięśniaka macicy który wyrósł do całych 6cmentymetrów. Osoba opryskliwa, ******* i kompletnie niekompetentna.