Lekarz, któremu przeszkadza pacjent. Trafiem do pani "doktor" z dzieckiem z problemem z oddychaniem. Była to wizyta w ramach nocnej opieki w szpitalu przy Unii Lubelskiej w Szczecinie. Pani "doktor" zbagatelizowała opisane przeze mnie objawy u dziecka z dusznością. Kiedy powiedziałem, że dziecko łapie oddech prawie 60 razy na minute, prychała z pogardą i komentowała to cyt: "a niby jak pan to policzyl? teraz juz jest chyba lepiej". Dodam, ze nie sprawdziła nawet saturacji (!) zaordynowała tylko inhalacje sterydem - co sie pozniej okazało - w dawce odbiegajacej od normy o 50% przy obecnej wadze dziecka. Żeby dowiedziec się co dolega dziecku musialem kilkukrotnie dopytywac bo pani "doktor" nie raczyła sama z siebie mnie o tym poinformowac. Ostatecznie dowiedzialem sie ze dziecko ma wirusowe zapalenie oskrzeli.
Po powrocie do domu objawy sie nasilily. Dziecko wylądowało na SOR w poważnym stawnie. Diagnoza: bakteryjne zapalenie płuc.
1 gwiazdka to zdecydowanie za dużo, patrzac na oceny innych pacjentow - polecam zmienic zawód
Człowiek ma wrażenie że przeszkadza pani dr w życiu i w prywacie, niemiła, niesympatyczna, nieżyczliwa, brak empatii, opryskliwa, kto dał takiemu człowiek prawo wykonywania zawodu chyba zapomniała co obiecywała, bo zachowanie dalekie od przysięgi lekarskiej. Powinna zwolnić miejsce dla młodych którzy chcą pracować, bo swoje frustracje wyładowuje w relacjach z ludźmi.
Lekarz który nie poświęca czasu pacjentowi. Nie rozmawia i nie tłumaczy. Pani dr zignorowała wcześniej umówione teleporady kilka razy, mimo że czekałam na kontak. Niekompetentna lekarz, nieodpowiedzialna, NIE POLECAM. Wręcz przestrzegam.
Nocna opieka. Już na starcie mieliśmy wrażenie że przeszkodziliśmy Pani w czymś znacznie ważniejszym niż praca , córkę obudził duszący kaszel który utrudniał jej oddychanie. Pani niemiła , oschła. ,,W takiej sytuacji rodzice wystawiają dziecko za okno albo otwierają lodówkę ,, i to była jedyna diagnoza i pomoc w całej sytuacji. Przez całą wizytę ( chyba mieliśmy odczuć) że jesteśmy tu bez sensu i Pani tylko przeszkadzamy. Nie liczę na radosne przyjęcie rodziców z dzieckiem o 1 w nocy , ale to nie ja kazałem Pani tam pracować .... komunikaty typu ( dziecko przodem do mnie , dziecko tyłem itp. ) mruczane pod nosem i z oburzeniem powtarzane trochę głośniej. Zero informacji o stanie zdrowia , Zero informacji o lekach. Robić inhalacje i w razie co wystawiać dziecko za okno tyle wiem po całej wizycie . Nie polecam .....
Pani doktor nieuprzejma, oschła, ma się wrażenie że się jej przeszkadza swoją obecnością, z opieki nocnej wysyła do lekarza rodzinnego mimo że ten jest w innej miejscowości i na wizytę trzeba by czekać ponad tydzień, bagatelizuje objawy i dość znaczące wskazania do wystawienia zwolnienia lekarskiego, nie udzieliła informacji o wynikach przeprowadzonych badań ani diagnozie, wszystkiego trzeba było się dowiedzieć na Internetowym Koncie Pacjenta. Mam nadzieję nie spotkać już Pani na swojej drodze i omijać WOMP
Jestem zszokowana takimi krzywdzącymi opiniami o Pani doktor. Ustawiają się do niej kolejki, zawsze wysłucha i zada szczegółowe pytania zanim postawi diagnozę. Leczymy się u niej od wielu lat wraz z całą rodziną, mi uratowała życie wysyłając na badanie o którym nie pomyślało 5 innych lekarzy przed nią. Powinno być więcej takich rzetelnych lekarzy, gdybym mogła dałabym 6*
Byliśmy dziś z dzieckiem na Nocnej Opiece Medycznej w WOMP-ie. Fakt, Pani doktor jest oschła, ale przy tym rzeczowa i konkretna. W końcu jesteśmy u lekarza, a nie na pogaduchach z koleżanką. Do dziecka za to podeszła bardzo spokojnie i uprzejmie, była delikatna, przeprowadziła skrupulatne badanie. Na wszelkie moje pytanie odpowiedziała wyczerpująco. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Очень внимательный и профессиональный врач! Из минусов только то, что к ней всегда много желающих, прием немного задерживается, врач ответственно подходит к осмотру каждого больного и это может занять больше установленного времени.
A ja jestem bardzo zadowolony.Mam 70 lat i poznałem wielu lekarzy. Pani Doktor to świetny lekarz pierwszego kontaktu.Jeżeli mówisz konkretnie co Ci jest -słucha i myśli.Jest kostyczna ,ale przecież nie przychodzimy w celach towarzyskich tylko po pomoc ,którą uzyskałem. Polecam
A ja jestem bardzo zadowolony.Mam 70 lat i poznałem wielu lekarzy.
Polecam
Lekarz wg mnie niekompetenty nieprofesjonalny i strasznie nieuprzejmy. Na pytania dotyczące leku, odpowada lekceważąco, że nie ma czasu. Bardzo nie polecam tego lekarza. Brak jakiegokolwiek podejścia do drugiego człowieka, który często przychodzi przecież schorowany. Dla mnie zupełny brak szacunku i nieporozumienie. Nie można się tak odnosić do drugiej osoby.