Nie polecam Pani Justyny Gmurek. Jest nieprofesjonalna, nieempatyczna, nie ma wyczucia co wypada a co nie. Zapominała o wizytach, po czym powiedziała „nie wiem dlaczego o Pani akurat zapominam, zazwyczaj o pacjentach nie zapominam ale coś w Pani takiego jest do zapomnienia” pacjentce z DEPRESJĄ. Nie wiem kto tę Panią kontroluje i jej pracę, ale niewystarczająco.
Jestem DDA i DDD po dwóch latach terapii w wieku 30 lat wreszcie staję na własne nogi, bardzo ciepła osoba, taki normalny człowiek, nie przytakuje mi tylko po to żebym się lepiej poczuła ale ona naprawdę w każdej sytuacji mnie rozumie i jest po mojej stronie, ponieważ miałam problem z wychodzeniem z domu w mojej miejscowości to Justyna przyjechała do mnie tylko po to żeby się ze mną przejść i pomoc mi się przełamać, baaaardzo empatyczna osoba, 100% profesjonalizmu, bardzo dąży do doprowadzenia do autonomicznego działania Klienta...mogłabym pisać i pisać ale najważniejsze jest to, że naprawdę potrafi pomóc.M.
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jestem zadowolona z poświęconego mi czasu i uwagi. Mam nadzieję że terapia przyniesie mi oczekiwane zmiany. Moim zdaniem psycholog godny zaufania.
Przyszłam z problemem i po kilku wizytach udało mi się poradzić sobie. Czuję się lepiej i mam więcej wiary w siebie. Polecam.