dr n. med. Jan Herburt-Heybowicz

Szkolna 6
05-092 Łomianki

To lekarz starej daty ale niezwykle kompetentny doskonale wykształcony z ogromnym doświadczeniem patrzący na pacjenta całościowo i bardzo skrupulatnie. Stara szkoła ,która nie ogranicza się tylko do jednej specjalizacji .Wywodzi się ze starej dobrej szkoły .Polecam póki jeszcze przyjmuje.

dr n. med. Janusz Konstanty-Kalandyk

Kardiochirurg

Klinika Chirurgii Serca, Naczyń i Transplantologii Szpitala im. Jana Pawła II w Krakowie

W czasie pobytu w oddziale hemodynamiki gdzie skierował mnie pan profesor na badania uzupełniające miałem bardzo mieszane uczucie ponieważ pielęgniarki nie potrafiły wbić wenflonu czyli kaniulę dożylną co spowodowało moja ręka spuchła jak bania po tym incydencie chciałem zrezygnować z Kliniki w Krakowie ale Pan profesor robi bardzo sympatyczne wrażenie jest godny polecenia budzi zaufanie co do jego kompetencji poświęca wiele czasu na rozmowę z pacjentem jest bardzo rzeczowy i …
Opinia dodana przez: JERZY

lekarz Eugeniusz Szpakowski

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Ja również byłem operowany przez dr n. med. E. Szpakowskiego i jestem bardzo zadowolony z tej operacji. Czuję, jakbym dostał nowe życie. Doktor wraz z zespołem uratował mi życie. Przeszedłem operację w sierpniu br. metodą Davida z remodelingiem zastawki. Ze szpitala wyszedłem w dobrym stanie praktycznie bez powiklań. Powoli wracają mi siły i liczę, że jeszcze wrócę do sportu jak z czasów sprzed operacji. Całemu zespołowi, a przede wszystkim doktorowi …
Opinia dodana przez: Grzegorz

Paweł Kwinecki

Kardiochirurg

Mam 65 lat. Pięć lat temu we wrocławskim Medinecie przeszedłem operację serca ( dwa bypassy ). Do dzisiaj jestem w bardzo dobrej formia. Doktor Paweł Kwinecki i jego zespół przywrócili mnie do zdrowia i normalnego życia. Bardzo, bardzo dziękuję.

lekarz Piotr Dudka

Żarnowiecka 3/15
20-630 Lublin

Jestem 6 miesięcy po zabiegu( wszczepienie protezy naczyniowej aorty wstępującej nadwieńcowej, pomosty aortalno-wieńcowe, wycięcie tętniaka z wstawką naczyniową -aorty). Czuję się dobrze. Doktor Piotr Dudka to świetny kardiochirurg, który uratował mi życie. Jego wiedza, kompetencje i podejście do pacjenta są na najwyższym poziomie. Żadne słowa nie wyraża wdzięczności i tego co dziś czuję. Mogę życzyć tylko Panu doktorowi dużo zdrowia, zadowolenia ze swojej pracy i samych życzliwych wokół siebie ludzi.
Opinia dodana przez: Waldemar

dr Mirosław Mussur

II Szpital Miejski
ul. Sterlinga

Pragnę serdecznie podziękować za tak oddanego i dobrego lekarza jakim jest dr Mirosław Mussur, który jest w składzie szpitala Kliniki Kardiochirurgicznej przy ul. Strerlinga 1/3. Dnia 29-ego lipca 2013 roku mama przebyła operację wszczepiania by pass'ów. We wczesnym okresie pooperacyjnym nastąpiły powikłania spowodowane przez szpital. Mama została zarażona gronkowcem, co doprowadziło do rozejścia się rany pooperacyjnej i powłok mostka. W tym celu została zastosowana antybiotykoterapia dożylna. Antybiotyki były co róż …

lekarz Mirosław Wilczyński

Malinowa 2

Jeśli chora osoba na serce ma lezeć 4 tygodnie w łódzkim szpitalu CKD i czeka stale na konsultacje pana doktora, aż w końcu lekarz rezygnuje z dalszego leczenia, obiecuje a następnie zwodzi, że wykona operację, to dr Wilczyński jest godny polecenia! Niestety takiego lekarza to nawet wrogowi nie polecam.
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Wojciech Stachowiak

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Fantastyczny lekarz! Godny zaufania. Bardzo mi pomógł przyspieszyć badania Echo serca w klinice w Poznaniu, dodatkowo zaprowadził mnie na EKG serca oraz dokładnie wytłumaczył mi moje problemy zdrowotne. Poświęcił dla mnie czas. Lekarz z powołania!!! Z całego serca polecam Pana Doktora! ❤️
Opinia dodana przez: Agata Sz.

lekarz Wojciech Karolak

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Doktor Wojciech Karolak jest jednym z najlepszych kardiochirurgów. Perfekcyjnie przeprowadził u mnie operację wymiany zastawki z mini dostępu. Życzyłabym sobie i swoim najbliższym, aby każdy leczący nas lekarz był tak wybitnym specjalistą i wyjątkowym człowiekiem jakim jest doktor Karolak. Dziękuję Doktorze za nowe życie:):):) Elżbieta Przybysz z Łodzi
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Wojciech Domaradzki

ulica Hierowskiego 54d

Wspaniały człowiek i specjalista. 83-letniej Mamie wstawił metodą TAVI zastawkę aortalną. Mama schorowana - nie było żadnych powikłań. Dziękujemy Bogu, że "postawił Pana Doktora na naszej drodze" i dziękujemy niezmiernie Panu dr Domaradzkiemu za fachowość, "ciepłe" podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Ireneusz Szwedo

Medinet

SZANOWNY KOLEGO TAK SIE NIEROBI JESTES DOBRY W PODGRYZANIU I NISZCZENU DOBREGO IMIENIA ,JAK KUBA BOGU,TAK BOG KUBIE.TWUJ KOLEGA PO FACHU. WITOLD

prof. dr hab. n. med. Mirosław Brykczyński

Chirurg transplantolog, Kardiochirurg

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

lekarz Dariusz Jarek

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5

lekarz Jerzy Stupała

Skłodowskiej-Curie 15 lok. 74

lekarz Krystyna Bochenek-Klimczyk

Kardiochirurg

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47