Tą drogą chciałam wyrazić ogromną wdzięczność i wyrazy uznania dla Pana Doktora Leszka Gryszko, Kierownika Kiliniki Kardiochirurgii WIM w Warszawie. Dziękuję za psychiczne przygotowanie (Pan Doktor w rozmowie kwalifikacyjnej zapoznał mnie z całym przebiegiem operacji) i przeprowadzoną operacje z zastosowaniem robota Da Vinci. Operacja robotem Da Vinci to wspaniała metoda pozostawiająca mało zewnętrznych ran chirurgicznych, a tym samym ból pooperacyjny jest mniejszy. Szybko mogłam powrócić do zdrowia. Dziękuję za wielkie …
ulica Alpejska 42
Mialem ogromne szczescie spotkac Pana Doktora na swojej drodze. Czlowiek cierpliwy profesjonalny i mega zyczliwy. Dzieki Doktorowi 2 miesiace po operacji (3 zastawki, bypass) czuje sie tak jakbym zadnej operacji nie przechodzil. Kazdemu choremu zycze takiego specjalisty. Bardzo dziekuje i zyczymy samych sukcesow. Pozdrawiam Janusz Tomaszczuk z rodzina :)
ulica Alpejska 42
Dr Piotr Kołsut jest wspaniałym kardiochirurgiem,lekarzem z dużą empatią. Przed operacją wyjaśnił na czym polega operacja, również jak wygląda powrót do zdrowia. Dziękuję za wyrozumiałość i wspaniale wykonany zabieg. Życzę powodzenia w dalszym życiu zawodowym jak i osobistym Pozdrawiam Elżbieta A. z Poznania
ulica Alpejska 42
Wspaniały lekarz, a przy tym dobry, ciepły człowiek, który pomimo ogromu pracy i zmęczenia ZAWSZE znajduje czas dla pacjenta oraz rodziny, aby porozmawiać, wytłumaczyć i uspokoić . Za wszystko bardzo dziękujemy, choć nie ma takich słów, które potrafią wyrazić naszą wdzięczność. Życzymy dalszych sukcesów w pracy naukowej i wszystkiego najlepszego w życiu!!
Dworkowa 15 A/9
Dr Kuśmierski to klasa sama w sobie. Duże doświadczenie, wyczucie chirurgiczne- rzadko spotykane, spokój i kultura..., polecam jako chirurg z całego serca... :)
ulica Alpejska 42
Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
ulica Alpejska 42
Bardzo dobry specjalista. Potrafi wytłumaczyć na czym polega wykonywana przez niego operacja. Co się rzadko zdarza miły, skromny człowiek. Szczerze polecam tego kardiochirurga.
Centrum Medyczne SOLMEDIS
Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5
Doktor na pięć gwiazdek za :kompetencje, poświęcony czas, tłumaczenie choroby , leczenie, kompetentność i oczywiście uprzejmość
ulica Alpejska 42
SERDECZNIE POLECAM dr n.med. Małgorzatę Pastuszek-Tyc (chirurg) i jednocześnie dziękuję za przeprowadzenie operacji i dalszej opieki oraz wysłanie do rehabilitacyjnego osrodka Emis którego też serdecznie polecam.
ulica Alpejska 42
Nie byłam osobiście pacjentka dr Kocańdy, ale w 2015, doktor uratował moja mamę i mimo, że nie ma jej już z nami (z przyczyn innych niż kardiologiczne) to jestem wdzięczna za czas który został nam podarowany przez doktora. Kieruje podziękowania i ciepłe myśli za to co doktor zrobił dla naszej rodziny.
ulica Alpejska 42
Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
ulica Alpejska 42
Ja również byłem operowany przez dr n. med. E. Szpakowskiego i jestem bardzo zadowolony z tej operacji. Czuję, jakbym dostał nowe życie. Doktor wraz z zespołem uratował mi życie. Przeszedłem operację w sierpniu br. metodą Davida z remodelingiem zastawki. Ze szpitala wyszedłem w dobrym stanie praktycznie bez powiklań. Powoli wracają mi siły i liczę, że jeszcze wrócę do sportu jak z czasów sprzed operacji. Całemu zespołowi, a przede wszystkim doktorowi …
Praktyka Lekarzy Rodzinnych "ORLIK" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Nr 1
Biskupia 48
Centrum Medyczne WUM