Zabrska 5 lok. 1
Bardzo polecam leczyć się u Pana doktora. Dawno nie spotkałem lekarza o tak holistycznym, empatycznym podejściu do pacjenta. Widać, że lubi ludzi i lubi swoją pracę. Pierwszy raz w życiu nie stresowałem się na wizycie u lekarza. Wysłuchuje i tłumaczy wszystko fajnie. Polecam.
Jestem pacjentem pani doktor od 21 lat po tym jak stwierdzono u mnie niedomykalność zastawki mitralnej i migotanie przedsionków utrwalone (powikłanie pogrypowe). kardiowersje nie dały stałej poprawy, ale dzięki bardzo dobremu dobraniu leków oraz corocznych kontroli i badań stan jest stabilny. Jednak najważniejsze jest to, że pani doktor Bacior uratowała mi życie, po tym jak inny lekarz w Krakowie nie rozpoznał u mnie zaawansowanej zakrzepicy i zatorowości płucnej przepisując tylko …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Pasjonat.Lekarz z najwyższej pólki.Walczy o zdrowie pacjenta.Jest ze mną od ośmiu lat,które otrzymałem od Profesora choć inni nie dawali mi szans życia.
Centrum Kardiologii Sp. z o.o.
Nadwiślańska 37
Józefów
25 maja przywieziony byłem o 3 nocy do szpitala na ul. Hożej w Warszawie. Miałem zawał STEMI. Zapchana w 100 % PTW pozostałe zapchane na 90%. Doktor Wrzosek wybiegł na sale operacyjną z głębokiego snu albo przy udziale potwornego zmęczenia - ale to tylko subiektywna opinia, był w 150% cały czas zaangażowany ! W oka mgnieniu przystąpił do opowiadania co się dzieje i co będzie najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Zaufałem …
Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
Gliwice
Doskonały kardiolog, który w badaniu EKG i UKG potrafił znaleźć problemy, których inni nie widzieli. Poświęca pacjentowi sporo czasu i tłumaczy wszystko "po łopacie", łącznie ze sposobem przyjmowania leków i ewentualnymi możliwymi skutkami ubocznymi. Kieruje na na dodatkowe badania i dalsze ścieżki leczenia - jeśli konieczne. Opinię wystawiam po wizycie kilku osób z rodziny, gdzie wymagających leczenia leczymy, a zdrowych uspokoiliśmy :) Dziękujemy Panie Doktorze!
ulica Al. Jana Pawła II 21
Zamość
Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem
Lekarz jakich mało, słucha analizuje, tlumaczy . Do dzisiaj myslalam, że takich lekarzy nie ma, ale po wizycie musiałam zmienić zdanie, to Anioł nie lekarz. Polecam bo warto.
Leczę się u pana doktora od wielu lat. Teraz jestem po operacji serca. Jestem bardzo wdzięczny panu doktorowi nie tylko za leczenie, ale za podejście do czlowieka. Za cierpliwość i dokładne tłumaczenie w trakcie badania. Rzadko spotyka się takich ludzi zwłaszcza lekarzy.Dziękuję i życzę dużo zdrowia.
REVITA
oś Kolorowe 21/213 I piętro
Niezmiernie dziękuję Panu doktorowi za całą opiekę, którą mi Pan udzielił w trudnym dla mnie czasie choroby. Dzięki Pańskiej wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu mój stan zdrowia znacznie się poprawił. Doceniam to, że zawsze poświęca Pan dużo czasu na rozmowy ze mną i tłumaczenie wszystkich szczegółów dotyczących mojego leczenia. Czułem się zawsze zrozumiany i wsparcie ze strony Pana było dla mnie bardzo cenne. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko, co dla …
Szpital Specjalistyczny Ducha Świętego w Sandomierzu
ulica Schinzla 13
Sandomierz
Wspaniały lekarz, ogromna kultura i poświęcenie dla pacjenta. Kiedy byłem na SOR-rze, Pan doktor powiedział, niech pan przyjdzie jutro do przychodni, przyjmę pana bez kolejki. I tak się stało, otrzymałem skierowania na różne badania, które zrobiłem u doktora w weekend. Jeśli jest konkurs - najlepszy lekarz Stalowej Woli - to na to w 100% zasługuje dr Sobota.
Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Gabinet Stefan Ożegowski
Międzychodzka 7B
To wielkie szczęście spotkać takiego lekarza na swej drodze. Chociaż mój przypadek okazał się nietypowy i bardzo skomplikowany to Pan doktor nie pozostawił mnie samej sobie. Ogromna wiedza i doświadczenie pozwoliły zastosować odpowiednie leczenie i pozostawić mnie wśród żywych. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i poświęcony mi czas, Pan doktor to prawdziwy Anioł, szkoda tylko że takich specjalistów jest tak niewielu.
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "Bytków" Szeja-Zabawa, Morawiec,Knap-Ulbrich Spółka Lekarska
Niepodległości 29
Siemianowice Śląskie
Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.
Uniwersytecki Dziecięcy Szpital Kliniczny Imienia Ludwika Zamenhofa w Białymstoku
Jerzego Waszyngtona 17
Białystok
Dzisiejsza i zarazem pierwsza wizyta dziecka u Pana Doktora przebiegła bardzo szybko i sprawnie . Naprawdę warto było czekać aby spotkać tak sympatyczną i kompetentną osobę.Pan doktor na wizycie zrobił wszystkie badania synowi, nas jako rodziców nie zostawił bez odpowiedzi na żadne pytanie.Polecamy Pana Doktora w 100%.Dawno nie spotkaliśmy tak oddanego swojej pracy lekarza, a trochę specjalistów z różnych dziedzin już poznaliśmy.Dziękujemy