Przychodnia Specjalistyczna
Szpitalna 53 B
Chełm
Bardzo miła i ciepła osoba. Zleca wszystkie najpotrzebniejsze badania zanim podejmię diagnozę. Przeprowadza dokładny wywiad z pacjętem aby dowiedzieć się wszystkich szczegółów o stanie naszego zdrowia. Nie przepisuje leków jeśli nie jest to konieczne, proponując inne rozwiązania. Bardzo polecam panią doktor.
AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
Bydgoszcz
serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
28 Stycznia 2
Więcbork
Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!
Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
Jestem po drugim ...niestety :( zawale zaistniałym w m-cu wrześniu b.r. ……………………... DOKTOR Urszula KUBIAK jest kardiologiem prowadzącym mnie od 2011r…w ramach Poradni Szpitala we Wrześni- dlatego najpierw muszę na jej ręce złożyć podziękowanie za PROFESJONALNĄ WIELOLETNIĄ OPIEKĘ ,empatię i …podejmowanie przez P. Doktor …ZAWSZE…trafnych decyzji medycznych …WTEDY …………..KIEDY TRZEBA BYŁO.!!! ………… …..Co do niedawnego zawału pragnę podkreślić ,że jestem ………… bardzo wdzięcznym………. Sz.P. Doktor…KUBIAK ……….. za mające miejsce wówczas …
Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Zacznę od samej konsultacji medycznej - profesjonalnie, treściwie i bez zbędnego "baroku". Wyjaśniono mi jakie mam możliwości leczenia mojej arytmii (nadkomorowej), jak również przedstawiono korzyści z badania EPS oraz ew. ablacji. Dużo mi dało wyjaśnienie odnośnie do samego badania EPS, korzyści na przyszłość z takiego badania oraz przewagi EPS jako metody diagnostycznej nad zwykłym holterem. Po badaniu EPS zespół (co należy podkreślić złożony z 3 lekarzy) podjął decyzję że miejsce …
Składam serdeczne podziękowania dla Pana Profesora Andrzeja Głowniaka za jego wielkie serce oraz pełny profesjonalizm. Leżąc na oddziale kierowanym prze Pana Profesora byłam pełna podziwu nie tylko dla Pana Profesora ale i personelu którym kieruje , przemili i pełni troski ludzie na każdym kroku pomocni nie pozwolą by pacjent cierpiał są na każde zawołanie . Czysto , przyjemnie i wygodnie , toaleta z prysznicem w sali , jedzenie bardzo dobre. …
Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
Grodzisk Mazowiecki
Polecam , Pan doktor przez wiele lat opiekował się mim Tatą potem synem a teraz ja do niego chodzę. To dobry lekarz, bardzo czuły i wrażliwy na cierpienie człowiek.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
Słupsk
Lekarz na medal! Pełny profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Bada dokładnie i wszystko tłumaczy. Polecam.
WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
Świdnica
Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.
Poradnia Kotroli Stymulatorów
Szkolna 8
Moja mama czeka cały rok na coroczna wizytę po której jak mówi ma więcej życia w sobie. I cos w tym jest ten doktor zawsze uśmiechnięty pyta sie o sprawy prozy życia i zakazuje poddawania się. Walczymy do końca! Taka postawa to rzadkość. Zazwyczaj wszyscy smutni i minimum słow. O sprawach merytorycznych nie piszę bo wiadomo.
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Bardzo Panu doktorowi dziękuję! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Więcej takich lekarzy.