PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Pani doktor zajmowała się moją mamą Nie spotkałem jeszcze takiego lekarza,o takiej wrażliwości ,empatii a jednocześnie tak profesjonalnego Bardzo dziękuję Pani Doktor Ps Jeśli ktoś nie ma odwagi podpisać się pod swoją opinią to lepiej niech jej nie dodaje ,zwłaszcza tak bardzo krzywdzącej
Lekarz z powołania.Dba o chorego człowieka.Lezałam na kardiologii ponad tydzien i nie wykonali mi nawet podstawowych badań.Na pierwszej wizycie u doktora Sochaja od razu dostałam skierowanie na koronarografię.Wlasnie czekam na to badanie Czlowiek wychodzi od tego lekara zdrowszy.
Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory
Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.
Babcia jest pod kontrolą p. Doktor już kilka lat. Dwa dni temu zmiana leków, dzisiaj ogromny skok ciśnienia, fatalne samopoczucie, od rana panika i poszukiwania p.doktor, zeby coś poradziła. Mimo wielkich próśb, błagalnego tonu wręcz zarówno mojego jak i babci doktor stwierdziła ze nie ma czasu i musi dbać o pacjentów na korytarzu, żeby przyjąć ich zgodnie z umówioną godziną. Nie spojrzała nawet na rozpiskę ciśnienia. Myślę ze to bardzo …
zmiana adresu na 11 Listopada 69/77
11 Listopada 79/81
Radom
Bardzo dobry Lekarz Kardiolog Pani Beatka, miłe podejście do pacjenta , ciepło bije od Pani Doktor, jestem bardzo zadowolony że zaczołem się leczyć u Pani Kardiolog , zarzywam lekarstwa przepisane od Pani Doktor, dobrze się czuje, Bardzo się cieszę że zaczołem brać te leki, Polecam każdemu.
MED-KORN Poradnie Specjalistyczne
Wyzwolenia 35/III
Świętochłowice
Pani ordynator jest z pozoru milutka, lecz nie interesuje ją zdrowie i dobro pacjenta. Nie czyta dostarczonej dokumentacji medycznej. Ona wie lepiej. Zapisuje mnóstwo tabletek, nie informując pacjenta co to za leki, jak działają - pacjent ma je łykać i nie dyskutować. Na każdą uwagę i pytania pacjenta reaguje złością i bezpodstawnymi oskarżeniami.
Podziękowania dla Pani doktor za cierpliwość z jaką odpowiada na wszystkie moje pytania oraz za spokój i otuchę, które Pani słowa wniosły. Pani zaangażowanie, empatia oraz niezwykłe podejście do pacjenta są nieocenione i budzą ogromne zaufanie. Dziękuję z całego serca! - oddana pacjentka
Samodzielny Publiczny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jedliczu
ulica Traugutta 3
Jedlicze
Bardzo miła osoba. Dokładnie opisuje chorobę i przebieg leczenia. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Z rozmowy wynika że jest wysoce kompetentna
Leczę się od 2015 roku u pani Alicji Zając-Leśniak, prowadzi mnie od zawału do dzisiaj, w czasie wizyty bardzo uważnie wysłuchała moich problemów, zadawał dodatkowe pytania i dokładnie wytłumaczył plan leczenia. Pani Alicja jest bardzo cierpliwa, miła i empatyczna w kontakcie z pacjentem. Dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Przez te lata pani doktor nie zmieniła się za to ją cenie i polecam
NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
Rzeszów
Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
Gdynia
Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta. Pani Doktor wnikliwie zbiera wywiad. Potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę, zinterpretować wyniki badań a także dobrać skuteczny sposób leczenia. Ma dużą wiedzę praktyczną i jest bardzo empatyczna. Podczas całej wizyty czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Cieszę się, że trafiłam do Pani Doktor i będę pod jej stałą opieką!
Akademicka Przychodnia Specjalistyczna
Pani dr Dorota Zyśko jest bardzo kompetentnym specjalistą. Jeśli komuś nie zależy na tzw. "pieszczeniu słownym" i "laniu wody", a merytorycznej dyskusji - to bardzo Panią doktor polecam. Nie znajduję słów aby opisać z jakim zaangażowaniem i troską spotkałam się będąc pacjentką Pani Doktor. Traktuje pacjentów z godnością, odnosząc się do nich z szacunkiem i sympatią. Serdeczny i życzliwy człowiek, oddany swojej pracy. Zdecydowanie polecam! Anna N
NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
Zabrze
Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.