{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Kardiolog
                                       dr n. med. Aneta Skrzek-Montewka

dr n. med. Aneta Skrzek-Montewka

Centrum Medyczne Północna 5
Północna 5/U02

Hawana i Kopa-Kabana. Słońce, upał i te cygara. Polecam każdemu. Teraz będzie Casablanka, Afryka Północna, dzika i to jest to !!! Może echo będzie słychac ? A jak nie, to sobie zbadam, żeby nie skoczyło do 220. Inaczej zejście pewne !!!
Opinia dodana przez: Witold Cygaro

dr n. med. Jacek Baszak

Centrum Medyczne Mediculum
Krasińskiego 2 lok. 41-42

Pan Doktor niezwykle ciepło przyjął moją Mamę. Podjął się leczenia mimo, że w innych placówkach od razu skreślono pacjentkę ze względu na pesel. Polecam wszystkim Pana Doktora ponieważ tylko tacy lekarze pełni empatii i ciepła mogą leczyć ludzi ze schorzeniami serca.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Renata Jawniak

ulica Królewska 11

Polecam dr.Jawniak z czystym sercem . Odrazu po 1 konsultacji wykryła problemy z serduszkiem mojego synka i skierowała nas na oddzial gdzie miała dyżur żeby go jeszcze raz na spokojnie zbadać. Od tamtej pory synek jest już pod stałą opieką Pani Dr.Jawniak . Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak Ona to na pewno nam rodzicom lepiej by się żyło i funkcjonowało .
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Ewa Gołacka

ulica Królewska 11

Pomogła mojej babci zdiagnozować problemy sercowe. Cierpliwie, w prosty sposób wytłumaczyła problem. Diagnoza trafiona od pierwszej wizyty, gdzie poprzedni kardiolodzy nawet o takie rzeczy nie zapytali.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Leszek Gnyp

Kardiolog, Toksykolog

Szpital
Biernackiego 9

Posiada duże doświadczenie, jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Byłam u wielu kardiologów i przyznaję że dr Gnyp naprawdę się wyróżnia. Jego podejście do pacjenta jest zaskakujące. Zgłosiłam się do niego jedynie z opisem EKG a doktor poprowadził inne badania echo serca, holter ciśnieniowy, badania labolatoryjne - postawił diagnozę i wreszcie leczę się w dobrym kierunku. Mam odpowiednią dietę, ponieważ po 5 latach biegania po specjalistach okazało się że przyczyną bóli sercowych …

dr n. med. Agnieszka Mirek

ulica Jutrzenki 10/4 A

Pani Doktor jest nie tylko świetnym fachowcem ale też ciepłym człowiekiem. Potrafi przedyskutowac z pacjentem wszystkie problemy związane z chorobami serca i ustawic leczenie. Jeśli jest potrzeba to pani dr bez problemu kieruje swojego pacjenta do szpitala i kontynuje leczenie - miało to miejsce w przypadku mojego męża. Polecam
Opinia dodana przez: Pacjentkaam
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Kardiolog
                                       dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 25 parter

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje poznać . Wow pod każdym względem jest mistrzem i widać ze robi to co kocha . Moja pierwsza wizyta ale nie ostatnia,dziękuje Panie doktorze za poświęcony czas i pomoc :)
Bardzo dobry kardiolog i równocześnie miły człowiek. Wyleczył mojego ojca, teraz będzie leczył mamę. Oddaję ją spokojnie w jego ręce i wiem, że zrobi wszystko jak najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Jerzy Przegaliński

ulica Północna 20/III

Dr Jerzy Przegaliński jest bardzo dobrym kardiologiem ,empatyczny i kompetentny. Pomógł mi wiele razy w trudnych chwilach choroby serca ,nigdy nie odmówi pomocy Dziękuję Doktorze za wszystko:))) pozdrawiam serdecznie:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

dr n. med. Piotr Parcheta

ul. Ludwika Zamenhofa 13

Świetny lekarz z powołania o wysokiej kulturze osobistej. Życzliwy, pomocny, wie co robi, polecam wszystkim.
Bardzo dobry kardiolog specjalista w swoim fachu zna się na tym co robi jest bardzo uprzejmy wizyta u pana doktora jest wizytą a nie powtórzeniem leków indywidualnie pochodzi do każdego pacjenta jest bardzo dobry w ablacji jestem tego przykładem gorąco polecam
Opinia dodana przez: anonim

dr n. med. Hanna Lewandowska-Stanek

ulica Królewska 11

Do Pani doktor Sawy trafiłem z polecenia moich przyjaciół z objawami bólów głowy,niepokojów i ogólnie tzw. złego samopoczucia. Rozpoznanie to "rozhuśtane" ciśnienie tętnicze. Dzięki Pani doktor ciśnienie mam wręcz modelowe i czuję się świetnie. To efekt skutecznego działania dobrego kardiologa. Ale to nie wszystko. Pani doktor, mając świadomość zagrożeń mężczyzn wieku dojrzałego, zlecała mi inne badania. Dzięki takiej przezorności, wykryto u mnie guz nerki we wczesnej fazie. Jestem już po …

dr n. med. Andrzej Głowniak

Czarkowskiego 2

Składam serdeczne podziękowania dla Pana Profesora Andrzeja Głowniaka za jego wielkie serce oraz pełny profesjonalizm. Leżąc na oddziale kierowanym prze Pana Profesora byłam pełna podziwu nie tylko dla Pana Profesora ale i personelu którym kieruje , przemili i pełni troski ludzie na każdym kroku pomocni nie pozwolą by pacjent cierpiał są na każde zawołanie . Czysto , przyjemnie i wygodnie , toaleta z prysznicem w sali , jedzenie bardzo dobre. …
Pan doktor jest bardzo dobrym specjalista kardiologiem, ponad wszelka watpliwosc jest lekarzem z powolania. Spokojnie i dokladnie objasnia pacjentowi stan i mozliwosci zastosowania leczenia jak tez mistrzowsko dokonuje zabiegi. Nadmienie, ze kultura osobista Pana Doktora ma ogromny wplyw na samopoczucie pacjenta. Moja ocena wynika z uratowania mi bliskiej osoby w wieku 86 lat w naprawde ciezkiej sytuacji kardiolog. Polecam serdecznie Pana Doktora. Cieszmy, ze Lublin ma super specjalistow.
Opinia dodana przez: Irena Mazurek- Sobolewska

dr Barbara Połecka

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Pól roku temu urodziłam córeczkę i jak każda mama szukałam dobrego kardiologa, który zrobi mojemu dziecku echo serca. W DSK słyszałam od innych mam,że Pani dr Połecka jest lekarzem godnym polecenia. Wiem,że pracuje w Luxmedzie i tam też postanowiłam udać się z dzieckiem na wizytę. Na wizytę musiałam poczekać (jest to bardzo "oblegany" lekarz), gdyż trudno było się zapisać. Chociażby to świadczy jak wiele osób chce właśnie u tej Pani …

lekarz Elżbieta Krawczyk

Głęboka 29
Lublin

Pani dr. Miła, sympatyczna, profesjonalna, znakomity fachowiec, bezwzględnie polecam. Spokojnie można powierzyć jej swoje zdrowie.
Opinia dodana przez: Zenon

prof. dr hab. n. med. Andrzej Tomaszewski

Imedica
Leszczyńskiego 25
Lublin

Bardzo dobry lekarz świetny fachowiec tylko do niego na echo... Przy bliższym poznaniu sympatyczny człowiek, na początku z dystansem traktuje pacjenta.
Opinia dodana przez: Renata

dr n. med. Elżbieta Sadurska

DSK
832

Wspaniala Doktor z wielkim doswiadczeniem i wiedza. Dotego kobieta z klasa. Kolezanki z innych oddzialow moglyby brac przyklad
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Andrzej Sochaj

Kardiolog, EKG

Lublin

Lekarz z powołania.Dba o chorego człowieka.Lezałam na kardiologii ponad tydzien i nie wykonali mi nawet podstawowych badań.Na pierwszej wizycie u doktora Sochaja od razu dostałam skierowanie na koronarografię.Wlasnie czekam na to badanie Czlowiek wychodzi od tego lekara zdrowszy.