Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Bardzo kompetentny kardiolog.........................................................................................................
ulica Arkońska 4
Lekarz o niezwykłych umiejętnościach kontaktu z pacjentem . Mila ,uprzejma ,troskliwa przed jak i po zabiegu specjalistycznym. Być pacjentem Pani doktor to gwarancja powrotu do zdrowia. Oby więcej takich specjalistów w słubżie zdrowia. Wdzięczny pacjent : Kazimierz Gołyś 71-113 Szczecin ul. Santocka 14A/6
NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a
wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KARDIOLOGIA" - Bożena Lasota
Batalionów Chłopskich 86
Bardzo kompetentna miła sympatyczną bada całościowo nie tylko serce .Bardzo dobry kontakt z pacjentem nie jest lekarzem milczkiem tłumaczy bardzo skrupulatnie i stawia sluszną diagnozę .Aby jak najdłużej mogła leczyć . Życzę zdrowia .
Sabały 28
Polecam pana doktora na choroby dróg oddechowych i stany zapalne. Poświęca dużo czasu na pacjenta i dobiera kilka leków homeopatycznych
PRYWATNY OŚRODEK MEDYCZNY POLAMED
Zaciszna 4a
Miałam nieprzyjemność z Panią doktor kiedy mój dziadek chorował w szpitalu pod jej opieką. Bardzo niesympatyczna i nieempatyczna doktor. Zero zainteresowania pacjentem ponieważ jest jak to mówiła ,,już stary,,. Nikomu nie życzę takiej doktor.
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Szkoda słów.Nie wiem dlaczego wizyty nie są umawiane na konkretną godzinę tylko wszyscy przychodzą na tę samą i czekają godzinami pod drzwiami. Lekarz cofnięty w czasie. Nie zna historii choroby pacjenta, dokumentacja w nieładzie.
WOMP - ZCLiP Zachodniopomorskie Centrum Leczenia i Profilaktyki w Szczecinie
Bolesława Śmiałego 33
Lekarz dramat. Wizyta na NFZ może to powód braku zainteresowania. Żenujący poziom zainteresowania pacjentem. Na wizytę musiałam przyjąć z gotowymi wynikami. Zalecenie magnez. Jak już powiedziałam, że biorę to pielęgniarka zapytała czy ma pisać, a on, że tak. Mam mieć zapisane na kartce. To panaceum na problem. Zapisać na kartce. Zupełnie nie wnikał w dolegliwości. Mało tego. Odebrał telefon podczas mojej wizyty i wyszedł. Po 10 minutach od wyjścia lekarza …
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68