Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

dr n. med. Ewelina Kuligowska

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Bardzo kompetentny kardiolog.........................................................................................................

lekarz Małgorzata Paprota

ulica Arkońska 4

Lekarz o niezwykłych umiejętnościach kontaktu z pacjentem . Mila ,uprzejma ,troskliwa przed jak i po zabiegu specjalistycznym. Być pacjentem Pani doktor to gwarancja powrotu do zdrowia. Oby więcej takich specjalistów w słubżie zdrowia. Wdzięczny pacjent : Kazimierz Gołyś 71-113 Szczecin ul. Santocka 14A/6
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Piotr Leśniewicz

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Zofia Biernaczyk

Traugutta 101

Odmówiła przyjęcia ze względu na limity pacjentce którą miała wiele lat pod opieką a u której wystąpił incydent kardiologiczny (świeży blok w zapisie ekg). Odesłała bez żadnych skrupułów mimo że na skierowaniu było pilne Lekarz bez empatii.
Opinia dodana przez: Elzbieta
Najlepszy z Najlepszych. Profesjonalista w każdym calu , polecam wszystkim którzy szukają dobrego kardiologa.

lekarz Bożena Lasota

Kardiolog

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KARDIOLOGIA" - Bożena Lasota
Batalionów Chłopskich 86

Bardzo kompetentna miła sympatyczną bada całościowo nie tylko serce .Bardzo dobry kontakt z pacjentem nie jest lekarzem milczkiem tłumaczy bardzo skrupulatnie i stawia sluszną diagnozę .Aby jak najdłużej mogła leczyć . Życzę zdrowia .

lek. med. Kinga Smolińska

ulica Wędrowna 17a

Według mnie bardzo fajna lekarka. Podejście do pacjenta super miłe. Uprzejma, pomocna, zagada nawet. Poprzednia negatywna opinia chyba z kosmosu. Polecam wizytę.
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Leszek Podzierski

Sabały 28

Polecam pana doktora na choroby dróg oddechowych i stany zapalne. Poświęca dużo czasu na pacjenta i dobiera kilka leków homeopatycznych
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Wiesława Wieczorek

ulica Fioletowa 71/1

Polecam z całego serca Panią doktor,wiedza rzetelność i kompetencje na wysokim poziomie. Konkretna specjalistka w swojej dziedzinie. Polecam każdemu kto potrzebuje specjalisty z wiedza a nie pitupitu..Polecam!

lekarz Grażyna Dawid

Słowacka 10/7

Polecam panią Doktor w całego serca!!! Najwyższy poziom leczenia, ogromna wiedza, kompetencje, doświadczenie. Ogrom empatii dobrze ze są jeszcze tak wspaniali lekarze. POLECAM!!!!

lekarz Beata Skobel

PRYWATNY OŚRODEK MEDYCZNY POLAMED
Zaciszna 4a

Miałam nieprzyjemność z Panią doktor kiedy mój dziadek chorował w szpitalu pod jej opieką. Bardzo niesympatyczna i nieempatyczna doktor. Zero zainteresowania pacjentem ponieważ jest jak to mówiła ,,już stary,,. Nikomu nie życzę takiej doktor.
Opinia dodana przez: Daria

dr n. med. Artur Pudło

Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30

Szkoda słów.Nie wiem dlaczego wizyty nie są umawiane na konkretną godzinę tylko wszyscy przychodzą na tę samą i czekają godzinami pod drzwiami. Lekarz cofnięty w czasie. Nie zna historii choroby pacjenta, dokumentacja w nieładzie.

lekarz Włodzimierz Graczyk

WOMP - ZCLiP Zachodniopomorskie Centrum Leczenia i Profilaktyki w Szczecinie
Bolesława Śmiałego 33

Lekarz dramat. Wizyta na NFZ może to powód braku zainteresowania. Żenujący poziom zainteresowania pacjentem. Na wizytę musiałam przyjąć z gotowymi wynikami. Zalecenie magnez. Jak już powiedziałam, że biorę to pielęgniarka zapytała czy ma pisać, a on, że tak. Mam mieć zapisane na kartce. To panaceum na problem. Zapisać na kartce. Zupełnie nie wnikał w dolegliwości. Mało tego. Odebrał telefon podczas mojej wizyty i wyszedł. Po 10 minutach od wyjścia lekarza …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Krzysztof Przybycień