Pan doktor to wspaniały specjalista i człowiek z ogromnym sercem do pacjenta. Już od pierwszej wizyty czułem/am się zaopiekowany/a i wysłuchany/a. Lekarz dokładnie tłumaczy wszystkie wyniki i proponowane leczenie w sposób zrozumiały, cierpliwie odpowiada na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie, a diagnoza i dalsze zalecenia dają poczucie bezpieczeństwa. Widać ogromne doświadczenie i profesjonalizm, ale też empatię i życzliwość. Z pełnym przekonaniem polecam tego kardiologa każdemu, …
Szpital Uniwesytecki nr 1 im. A. Jurasza
Skłodowskiej 9
Bydgoszcz
Dziękuję za pomoc przy zabiegu ablacji, która została pomyślnie wykonana w szpitalu Grochowskim w Warszawie.
NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
Panie dr.Sielski leczył mnie Pan sumiennie i z poświęceniem.Ponieważ leżąc na oddziale to Pan pierwszy wczepił mi kardiowekter - defibrylator w 2004 roku w Szpitalu im.DR.Jurasza.Czułem się pod dobrą opieka.Teraz czuje się słabo i niepewnie , mam wszczepiony nowy kardi,befibrylator 05.05.23r.Nie mogą sobie z nim poradzić ani dobrze nastawić.I dlatego b.prosze o przyjęcie mnie na oddział i o pomoc. Ryszard P.
Przychodnia Sportowo - Lekarska w Bydgoszczy
ulica Rejtana 1
Bydgoszcz
Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką - SPZOZ
Powstańców Warszawy 5
Bydgoszcz
Wybrałem pana doktora z rankingu dla mojej mamy i się nie zawiodłem. Chodziło o nadciśnienie, bóle serca itp. Pan doktor przeanalizował stan chorobowy oraz dotychczas zażywane leki przepisane przez innego lekarza, które nie przynosiły pozytywnego skutku. Część z nich kazał odstawić i coś tam jeszcze zapisał. Stan zdrowia po nowej kuracji jest zdecydowanie lepszy. To też o czymś świadczy: http://www.iwsz.wp.mil.pl/pl/1_127.html
AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
Bydgoszcz
serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
NZOZ Centrum Medyczne "Zachód"
Bydgoszcz
Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
Kościuszki 15a/17
Bydgoszcz
Rzadko spotyka się tak kompetentnego lekarza, prowadzi mnie z powodzeniem przez wiele lat. Tłumaczenie choroby i ilość poświeconego czasu wystarczajaca.
Gabinet Kardiologiczny
Jagiellońska 70 lok. 36
Bydgoszcz
Prof. Sinkiewicz jest wart polecenia: jest niezwykle kompetentny, jest świetnym diagnostą, poświęca duzo uwagi pacjentowi i co nie mniej ważne, jest ciepłym, dobrym człowiekiem, który umiał pomóc w bardzo trudnej sytuacji zdrowotnej. Dlatego mam do niego duże zaufanie.
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Pan doktor jest koszmarny. Niestety nie potrafi komunikować się z pacjentami . Chodzi naburmuszony i opryskliwy. na pytanie : kiedy następna wizyta? usłyszałem odpowiedź: Jak będzie się coś działo to pan przyjdzie. Gdy będzie się coś działo to się nie dostanę tak od razu. zmieniłem kardiologa i od razu się mną zajęli. Może gdybym poszedł prywatnie a nie na NFZ to doktor byłby milszy. nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szpital Uniwersytecki nr 1 im. dr. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy
Marii Skłodowskiej-Curie 9
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz, wielu pacjentów wyprowadził ze stanów krytycznych, zawsze opanowany, skromny. Temu lekarzowi można ufać.
Chodkiewicza Karola 71/22
Bydgoszcz
Nie polecam ,szkoda czasu ,podejścia do pacjenta brak ,jedynie co Pana doktora interesuje to telefon pacjent to już konieczność. Szukajcie innych lekarzy szkoda czasu i zdrowia .
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Nigdy wiecej do takiego lekarza. Źle diagnozowanie, przyrost formy nad treścią. Czas świetności już odszedł
Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
Bydgoszcz
6 godzin oczekiwania w kolejce po wyznaczonej godzinie. Wchodzę do gabinetu i Szanowna Pani lekarz odsyła mnie do domu bez podania przyczyny. Żadnej konsultacji nie otrzymałem. Nie wystawiła mi nawet zwolnienie studenckie, chociaż nie poszedłem na kilka zajęć z powodu niej. Wezwała ochronę zamiast wykonania swojej pracy, mimo że nawet nie obrażałem jej, co byłoby usprawiedliwione w takiej sytuacji.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131