dr n. med. Małgorzata Konieczyńska

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Bardzo dobry fachowiec,niezwykle mila i kompetentna lekarz.Osoba w pelni godna polecenia.Umiejaca dobrac odpowiednie leki ,ktore pomagaja przy leczenie chorob zwiazanych z kardiologia.
Opinia dodana przez: jerzy

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. med. Marek Kula

Kardiodent
ul. Królewska 56 lok. 2

U Pana doktora leczę się wiele lat. Swoim ogromnie sympatycznym podejściem do pacjentów popartym ogromną wiedzą medyczną i doświadczeniem zyskał wielu stałych pacjentów, a mnie przywiązał do siebie. Dzięki jego staranności pomimo swoich 84 lat mam układ krążenia w normie. Mojej małżonce przed laty uratował życie, do dzisiaj się nami opiekuje, będąc uczynnym na każde wezwanie.
Opinia dodana przez: Aleksander Szumański

dr n. med. Teresa Witkoś

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Do tej pory nie miałam szczęścia do lekarzy,w końcu trafiłam do Pani doktor,która miała czas mnie dokładnie przebadać i zdiagnozować.Polecam
Opinia dodana przez: Henia

dr n. med. Wojciech Lubaszewski

LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków

Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.

dr Paweł Heród

Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice

Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Maciej Orłowski

Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32

Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Piotr Węgrzyn

ulica Niska 24a

Trafiłam do lekarza w szpitalu Narutowicza. Lekarz wykazał się niezwykłą uprzejmością i kompetencją. Szybka diagnoza i dalsze zalecenia. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Małgorzata Karończyk

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Lekarz Pani Małgorzata Korończyk to bardzo dobry specjalista i serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym poprawą swojego zdrowia.
Opinia dodana przez: Alla Tymoschuk

lekarz Paweł Turek

ulica Zachodnia 5/7a

Świetny kardiolog, wnikliwy, nie zbywa pacjenta, poświęca dużo czasu, zrozumiałym językiem przekazuje diagnozę oraz sposób leczenia. Polecam. Janusz lat 60
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Kardiolog
                                       dr n. med. Anton Chrustowicz

dr n. med. Anton Chrustowicz

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Bardzo dobry specjalista kardiolog, do którego chodzę regularnie w ramach wizyt kontrolnych do UNIMEDICA przy Szpitalu Jana Pawła II po odbytej operacji serca. Badania wykonuje nowoczesnym sprzętem tj. USG (ECHO) serca, a opisy wykonuje bardzo dokładnie. Zresztą dr wynokunje ECHO serca dla pacjentów prof. nauk med. Jerzego Sadowskiego (wybitnego kardiochirurga), więc też to o czymś świadczy!! Na ten moment - doktor nauk medycznych... Serwis podaje nieaktualny tytuł naukowy.

lekarz Wiesław Piotrowski

NZOZ Centrum Kardiologiczne "AMICOR"
ulica Krakusów 4

Pierwsza wizyta wczoraj. Mam przekonanie , że trafiłem na specjalistę z wyższej półki. Pełne zaufanie i nadzieja ,że zaradzi moim wielorakim problemom kardiologicznym.
Opinia dodana przez: Stefan

Marcin Kuniewicz

Kardiolog

Oddział Kliniczny Elektrokardiologii - Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Krakowie

uwielbiam doktora kuniewicza to wspanialy lekarz wie co robi i zna sie na rzeczy to prawdziwy lekarz z powolania

lek. med. Jarosław Rachwał

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinet Lekarza Rodzinnego
Wierzyńskiego 6

Super lekarz bardzo dokładny uprzejmy opisuje i mówi co jest człowiekowi wysłucha doradzi godny polecenia dla innych

lekarz Jacek Legutko

Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Jacek Bednarek

dr n. med. Jacek Bednarek

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Rewelacyjny pod każdym względem: kompetencje, umiejętności, wiedza, wspaniały lekarz , a przede wszystkim człowiek
Opinia dodana przez: kama

lekarz Areta Zacharko-Ciesińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KARDIO-DENTI s. c. Jacek Jasiniak, Renata Jasiniak
ulica Fieldorfa-Nila 11/4U

Wspaniała osoba, kompetentna i szalenie życzliwa. Szkoda, że się u niej już nie leczę... Polecam wszystkim pacjentom i pacjentkom ceniącym sobie rzetelność i humanizm.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Renata Jasiniak

Os. Kombatantów 2/35

Bardzo dokładna, cierpliwa, pomocna, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. Godna polecenia! Po wizycie otrzymuje się dokładny opis oraz dalsze, jasne zalecenia.
Opinia dodana przez: Roman

dr Marek Jastrzębski

I Klinika Kardiologii
Kopernika 22

Dzień dobry. mam 31 lat. Problemy z sercem pojawiły się u mnie około 13-15 lat temu. Początkowo były to sporadyczne ataki napadowego kołatania serca. Nie były one dosyć uciążliwe, pojawiały się głównie podczas dużego wysiłku fizycznego, stresu czy osłabienia organizmu spowodowanego np. chorobą. 3 lata temu próbowano zdiagnozować co mi dokładnie dolega. Niestety nie udało się wtedy uchwycić kołatań serca na EKG czy podczas badań Holtera. Po 2 miesiącach badań, …
Opinia dodana przez: Michał