Filtruj terminy

{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Internista
                                       dr n. med. Anna Kopff

dr n. med. Anna Kopff

41-200 Sosnowiec

Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Internista
                                       dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

Gabinet Kardiologiczny- Maciej Kaźmierski
Aleja Zwycięstwa 8
Sosnowiec

Wspaniały człowiek,dokładny,empatyczny lekarz, porady nie tylko z dziedziny kardiologii, ogromna wiedza, proste ,jasne tłumaczenie choroby i jej następstw. Dziękuję doktorze za poświęcony czas. Polecam każdemu . Gabinet i personel,super.
Opinia dodana przez: Mariola z Ustronia,żona pacjen

lekarz Mariusz Drabik

NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec

Byliśmy u pana doktora pierwszy raz mąż jest chory Jestem zachwycona dokładnością lekarza .Na każde pytanie z naszej strony odpowiadał spokojnie i rzeczowo ale tak abyśmy zrozumieli na czym polega choroba męża . Powiem jeszcze że to młody lekarz ale kompetentny widać że mu na pacjencie zależy.Na prawdę godny polecenia Tak trzymać panie doktorze.
Opinia dodana przez: Bozena

dr n. med. Zbigniew Śpiewak

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
41-200 Sosnowiec

Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
Opinia dodana przez: Asia

dr Lucyna Biela-Chadzińska

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest osobą naprawdę godną polecenia. Przyjmuje zarówno w Szpitalnej Poradni Kariologicznej (Centrum Urazowe w Sosnowcu) jak i prywatnie również w Sosnowcu. Lekarz bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny. Polecam serdecznie, Alicja G.

lekarz Magdalena Miczko

ul. Naftowa
41-200 Sosnowiec

Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Andrzej Hoffmann

41-200 Sosnowiec

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Agata Gruszka

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.

lekarz Andrzej Świątkowski

41-200 Sosnowiec

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️
Cudowny lekarz , jako pierwszy mnie zdiagnozowal, zrobił zabieg i mogę żyć normalnie. Bardzo miły i sympatyczny człowiek! Wcześniej leczylam się u 3 kardiologow wszyscy twierdzili, że nic mi nie dolega pomimo, iż w wieku 25 lat tracilam przytomność, miałam problemy z oddychaniem i serce walilo mi jak oszalałe.
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Andrzej Prokop

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Andrzej Prokop
Szpitalna 1 (gabinet nr 208, piętro II)
41-219 Sosnowiec

Polecam lekarz pełen empati ,wyrozumiałości,cierpliwie tłumaczył .Na wizycie czułam się zaopiekowana (byłam mile zaskoczona) W gabinecie czułam się nie jak intruz...teraz to takie częste.... Szczerze polecam

lekarz Lucja Kieras-Deżakowska

Małachowskiego
41-200 Sosnowiec

Moja babcia leczyla sie u Pani Dr 15lat prywatnie... jest po dwoch zawalach i przez te 15lat chodzila z blokiem na sercu, ktory Pani Dr usypiala... nie zwracala uwagi na to na co babcia narzeka, leki miesiecznie kosztowaly ok 400zl.. plus koszt wizyty ok 150zl miesiecznie, pomijajac fakt ze nie leczyly lecz 'usypaly' w bardzo ciezkim stanie zabralam babcie do Anglii gdzie od razu zmienili jej leki zrobili zabieg i …

lekarz Marcin Świerad

41-200 Sosnowiec

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.

lekarz Zbigniew Majcher

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICINA, DIAGNOSTICA & QUALITAS - QMEDIC Leczenie Ambulatoryjne
ulica Piłsudskiego 41
41-200 Sosnowiec

Nie bardzo rozumiem skąd takie negatywne opinie. Podejście lekarza może jest specyficzne, ale lekarz ma być fachowcem, a ten lekarz nim jest. Ja w ciągu kilku wizyt, które w ostatnich latach odbyłem może raz poczułem, że pan doktor mnie olewa ale nie olewał mojego zdrowia. Konkretny fachowiec, który szuka i docieka. Nie przepisuje na siłę leków. Przeprowadza wywiad aby wyeliminować inne przyczyny "anomalii". W mojej opinii lepszy i konkretniejszy fachowiec …

lekarz Sergiusz Motyka

lekarz Izabela Żuk-Popiołek

Prywatna Poradnia Lekarska
gen. Stefana Grota-Roweckiego 64

lekarz Jacek Olender

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OL-MED" Sp. z o.o.
ulica Czołgistów 5
41-216 Sosnowiec