Filtruj terminy

Wyczyść

lekarz Dariusz Rajch

ulica Makuszyńskiego 7
33-100 Tarnów

Polecam dr Rajcha jako bardzo dobrego kardiologa. Empatia i kompleksowość podejścia do pacjenta powoduje, że wizyta nie jest stresująca nawet dla pacjenta w podeszłym wieku. Przy tym właściwa diagnoza i trafność leków to potwierdzenie kompetencji dr. Rajcha.
Opinia dodana przez: Alina

dr Barbara Stanula

N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
33-100 Tarnów

Niezwykle życzliwa i empatyczna pani doktor. Przyjęła mnie w trybie pilnym, mimo że miała naprawdę dużo pacjentów. Cierpliwa i wyrozumiała. Jeszcze się nie spotkałam z taką zaangażowaną i pomocną osobą. Dzięki pani doktor czuję się zaopiekowana i uspokojona. Dodatkowo zwróciła uwagę na sprawy, które mogą mieć znaczenie w postawieniu ostatecznej diagnozy, a uprzednio nikt na to nie wpadł. Cieszę się, że trafiłam właśnie do pani doktor i z czystym sumieniem …

lekarz Bogusław Derlaga

33-100 Tarnów

Lekarz-profesjonalista, konkretnie i rzeczowo przedstawia problem, potrafi wesprzeć słowem. Polecam! Chwalę personel medyczny oddziału kardiologii inwazyjnej, której pan doktor jest ordynatorem. Wdzięczna pacjentka, Barbara

lekarz Mirosław Dyląg

N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.

lekarz Jacek Legutko

33-100 Tarnów

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jacek Juza

Rogoyskiego 34
33-100 Tarnów

bardzo dobry kardiolog, wielka znajomosc chorob serca i bardzo duze doswidczenie w zakresie leczenia . jestem bardzo wdzieczny za pomoc udzielona mi przez pana doktora pierwszu raz 13 lat temu, pacjent rafal.

lek. med. Ewa Taraszka-Kryczka

cENTER-mED
Tarnów

najlepszy lekarz u jakiego byłam, kompleksowe podejście do pacjenta, super tłumaczy, rozmawia z pacjentem, poświęca dużo czasu na diagnozę
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Maciej Żabówka

Centrum Diagnostyczno Kliniczne
ul. Lwowska 197
33-100 Tarnów

Jako kardiolog Ok ale nie polecam leczyć się u tego Pana na nadciśnienie w moim przypadku zupełnie nie trafił z lekami . Pomogła mi Pani Dr. Patrycja KOSIŃSKA.

dr n. med. Marek Skura

ulica Goldhammera 12/7
33-100 Tarnów

Jednym słowe..doskonały lekarz..chodziłem z arytmią 4 lata wizyty na NFZ...zmieniłem lekarza na pana dr.Marka i od czterech lat nie mam już arytmii...dalej chodzę na wizyty kontrolne i nie polecam chodzić na placówki NFZ bo niestety ale lekarze nie leczą tylko tłumią chorobę...
Opinia dodana przez: Mirek B.

Semir Smida

ulica Goldhammera 12/7
33-100 Tarnów

Super lekarz boli tylko to że opinie psują osoby z anonimowego konta czyli z konkurencji . Pan doktor pomógł zarówno mi jak i osobom z mojego otoczenia.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Wiesław Banaś

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Witam, Poniewaz poraz pierwszy spotkalem sie z tego typu traktowaniem dlatego czuje się w moralnym obowiazku zwróćić uwagę tym którzyu ewentualnie planują wizytę kordiologiczną by na pewno!nie wybierali banasia o którym na pewno nie mozna powiedziec ,że to lekarz bo znam wielu lekarzy zajmujacych sie pacjentem nastawionych ,jak to lekarz na pomoc i leczenie..banas jest w swoim zachowaniu wobec pacjenta chamski krzyczy!!do pacjenta zwraca sie per ty co nie kazdy …

lekarz Artur Kocurek

33-100 Tarnów

Bardzo nie miły i milczący lekarz, słabe podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem.

lekarz Ewa Żabówka

ulica Kościuszki 37