lek. med. Katarzyna Grudzień

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny estetycznej

4,4
4,6

Miałam przyjemność korzystać z usług dr Katarzyny Grudzień i z pełnym przekonaniem polecam ją jako lekarza i specjalistkę medycyny estetycznej. Zwróciłam uwagę na jej profesjonalizm, dokładność oraz indywidualne podejście - dokładnie omówiła plan zabiegów i wyjaśniła wszystkie możliwe efekty. Gabinet jest dobrze zorganizowany, atmosfera spokojna i komfortowa, co bardzo ułatwia relaks podczas zabiegów.

Miałam przyjemność korzystać z usług dr Katarzyny Grudzień i z pełnym przekonaniem polecam ją jako lekarza i specjalistkę medycyny estetycznej. Zwróciłam uwagę na jej profesjonalizm, dokładność oraz indywidualne podejście - dokładnie omówiła plan zabiegów i wyjaśniła wszystkie możliwe efekty. Gabinet jest dobrze zorganizowany, atmosfera spokojna i komfortowa, co bardzo ułatwia relaks podczas zabiegów.

Serdecznie polecam! :) Jednym z zabiegów, z którego skorzystałam ostatnio była mezoterapia - efekty przerosły moje oczekiwania, cera wyglądała świeżo i promiennie. Na pewno wrócę i polecam ❤️

Chciałabym serdecznie polecić zabiegi estetyczne u Pani Katarzyny Grudzień. Profesjonalizm, pełna perfekcja i dbałość i każdy nawet najmniejszy detal. Jestem bardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem każdej kobiecie.

Jako pacjentka mogę z czystym sumieniem polecić mezoterapię igłową u dr Katarzyny Grudzień. Zabieg był szybki, komfortowy, a skóra po nim stała się wyraźnie bardziej nawilżona i promienna. Efekt wygląda naturalnie, właśnie na tym mi zależało. Chętnie wrócę na kolejną sesję.

Jako pacjentka mogę z czystym sumieniem polecić mezoterapię igłową u dr Katarzyny Grudzień. Zabieg był szybki, komfortowy, a skóra po nim stała się wyraźnie bardziej nawilżona i promienna. Efekt wygląda naturalnie, właśnie na tym mi zależało. Chętnie wrócę na kolejną sesję.

Jestem naprawdę zachwycona wizytą u dr Katarzyny Grudzień. Od momentu wejścia czuć profesjonalizm i świetną organizację. Pani doktor ma świetne oko i potrafi idealnie dobrać zabieg do potrzeb skóry - bez przesady, bez naciągania. Po zabiegu wyglądam świeżo i wypoczęcie, a nie „zrobiona”, co było dla mnie najważniejsze. Do tego atmosfera w gabinecie jest spokojna i bardzo komfortowa. Zdecydowanie jedno z najlepszych miejsc we Wrocławiu w jakich byłam :)

Jestem naprawdę zachwycona wizytą u dr Katarzyny Grudzień. Od momentu wejścia czuć profesjonalizm i świetną organizację. Pani doktor ma świetne oko i potrafi idealnie dobrać zabieg do potrzeb skóry - bez przesady, bez naciągania. Po zabiegu wyglądam świeżo i wypoczęcie, a nie „zrobiona”, co było dla mnie najważniejsze. Do tego atmosfera w gabinecie jest spokojna i bardzo komfortowa. Zdecydowanie jedno z najlepszych miejsc we Wrocławiu w jakich byłam :)

Byłam na zabiegu laserowym w gabinecie dr Katarzyny Grudzień i jestem naprawdę mile zaskoczona. Pani doktor wszystko dokładnie wyjaśniła, a sam zabieg przebiegł bardzo komfortowo. Skóra po kilku dniach wyglądała dużo lepiej - gładsza, rozświetlona i bardziej jednolita. Gabinet jest nowoczesny, a atmosfera bardzo spokojna. Z pełnym przekonaniem polecam.

Byłam na zabiegu laserowym w gabinecie dr Katarzyny Grudzień i jestem naprawdę mile zaskoczona. Pani doktor wszystko dokładnie wyjaśniła, a sam zabieg przebiegł bardzo komfortowo. Skóra po kilku dniach wyglądała dużo lepiej - gładsza, rozświetlona i bardziej jednolita. Gabinet jest nowoczesny, a atmosfera bardzo spokojna. Z pełnym przekonaniem polecam.

Szczerze polecam każdej kobiecie gabinet dr Katarzyny Grudzień. Robiłam u niej mezoterapię oraz Blooming Lips i jestem zachwycona efektami. Mezoterapia pięknie odświeżyła moją skórę, a usta wyszły piękne i naturalne dokładnie takie, o jakie prosiłam. Pani doktor ma świetne wyczucie i potrafi doradzić, co będzie wyglądało najlepiej. Do tego atmosfera w gabinecie jest tak sympatyczna, że od razu czułam się zrelaksowana. Na pewno wrócę! :)

Z całego serca polecam Panią Doktor. Wizyta bardzo konkretna, omówiła cały proces leczenia i wyszłam z wizyty w pełni wyedukowana z konkretnym planem leczenia .

Regularnie korzystam z wizyt u Pani Doktor Grudzień, wysokie kompetencje medyczne, jestem bardzo zadowolona z efektów terapii laserowej u Pani Doktor. Każda wizyta to kolejny krok do coraz lepszej kondycji skóry i wzrost mojej świadomości jakiej pielęgnacji domowej wymaga moja twarz. Kolejny zabieg już w listopadzie będziemy stymulować … zdecydowanie dr Grudzień to mój lekarz, który zna światowe trendy i wprowadza je na nasz polski rynek i to jest wspaniałe.

Tak się zastanawiam czytając te negatywne opinie, komu zależy żeby szkalować taką osobę jak Pani doktor? Od 3 lat korzystam z zabiegów u Pani dr i w rybniku i Wrocławiu a teraz u Pani dr w Katowicach i zawsze jest tam pełen profesjonalizm obsługi od recepcji po wizyty u Pani dr. Nigdy dotąd nie spotkałam tak kompetentnej merytorycznej i z takim podejściem lekarza. Wykonuje zabiegi zgodnie z zaleconym planem, od botoksu poprzez nici a ostatnio dużo laserów w których Pani dr się specjalizuje. To jest poziom jakiego brakuje wielu lekarzom. I ta empatia, oraz profesjonalizm w każdym zakresie medycznym. Wiedza wykraczająca poza obszar estetyki. Przykre jest to, że ludzie w złości czy że swoich słabości i zazdrości wypisują tak nieprawdziwe rzeczy. Swoją drogą ktoś to powinien weryfikować. W 100% polecam panią doktor i jej kliniki. Kochane panie, każda będzie na pewno zadowolona z wizyty i zabiegów. A panią o niskim poczuciu własnej wartości i problemach emocjonalnych polecam lekarzy innych specjalizacji 🫵 Pozdrawiam B.