Bardzo polecam,jestem pod opieką p.Kasi od dobrych paru lat i zawsze jestem bardzo zadowolona,a po zabiegach mogę,bez problemu zadzwonić po godzinach pracy i skonsultowac procesy gojenia,nie wspomnę o ofektach. I.
I.
Faktycznie , niestety pani Doktor leczy tylko to w czym się specjalizuje i na czym się zna - ale oceny i tak najwyższe. Gratuluję nowej kliniki!!!!!
Jestem pod wrażeniem Pani Kasi. Jest moją lekarką już sześć lat - ciągle sie dokształca , rozwija . Ale szokiem "pozytywnym" jest Jej nowa klinika. Tego brakowało nam w Rybniku. Pełne uznanie. Pozdrawiam i gratuluję. Ewa J- N.
Jestem pod wrażeniem Pani Kasi.
Jestem bardzo zadowolony z wizyty . Gabinet wyposażony w najwyższej klasy sprzęt .Profesjonalny i miły personel . Zdecydowanie polecam . Grzegorz
Zdecydowanie polecam .
Grzegorz
Z czystym sumieniem polecam. Miałam robioną depilację laserem. Po trzech zbiegach włosy na nogach zniknęły!! Pani dotor zawsze potrafi dobrze doradzć , a zabiegi wykonuje profesjonalnie. Planuję makijaz permanentny i na pewno skorzystam z usług Pani Kasi!!!
Jestem pacjentką pani Doktor już 4 lata, choć niewielu znajomych o tym wie. Cieszy mnie jedno, wszyscy mówią że czas się dla mnie zatrzymał 4 lata temu.Wszystko dzięki Niej!!!! Serdecznie dziękuję.:) Joasia W.
Joasia W.
Lekarz warty polecenia , dysponujący najnowocześniejszym sprzętem.
Lekarz warty polecenia , dysponujący najnowocześniejszym sprzętem.